Primaire navigatie overslaan
skip.tertiary.navigation

INTERIEUR XJ

Het interieur van de XJ verwent met een uitzonderlijke luxe en een buitengewoon comfort, gecombineerd met vakmanschap van een niveau dat hem uniek maakt.

Het interieur van de XJ is even technologisch geavanceerd als luxueus. De cabine van de XJ onderscheidt zich door hoogwaardig vakmanschap, met een brede keuze aan kleuren, materialen en afwerkingen. Het interieur weerspiegelt de helderheid en puurheid van het exterieur. De XJ is tevens uitgerust met de recentste verbonden technologieën, om u te informeren en te entertainen.

ADEMRUIMTE

In de XJ wordt het gevoel van ruimte geaccentueerd door het panoramische dak en de welvende strook met de hand gemaakt fineer langs de volledige omtrek van het interieur. Het gevoel van luxe wordt doorspekt met prachtige, sportieve accenten. De fosforblauwe verlichting creëert een geslaagde finishing touch. U "rijdt" dus nooit zomaar in een XJ. U wordt in vervoering gebracht.

EEN EXTRA DIMENSIE

De modellen met lange wielbasis geven de luxe van ruimte nog een extra dimensie zonder te raken aan de prachtige lijnen van het stijlvolle exterieur van de XJ. Ze bieden de passagiers achteraan ruim een meter aan beenruimte en creëren daardoor de perfecte omgeving om te werken, te genieten van het ruime assortiment entertainmentsystemen, of gewoon de benen te strekken en tot rust te komen.

AAN ALLES WERD GEDACHT

De royale zitruimte achteraan werd gemaakt om te verwennen. U geeft ze nog extra cachet met twee haarscherpe, 10,2" grote, wegklapbare hd-schermen en een centrale armsteun met, naast een handige opbergruimte, de bediening van de multimediasystemen en de verstelling van de zetels voor- en achteraan. Voor nog meer comfort, gebruiksgemak en privacy zijn ook klaptafeltjes, ledleeslampjes, inklapbare voetsteunen en elektrisch bediende zonneweringen voor de zijruiten achteraan beschikbaar.

INTERIEURKENMERKEN

LEDER MET RUITVORMIGE STIKNADEN

De XJ Portfolio en XJ Autobiography hebben een lederen zetelbekleding met een verfijnd ruitvormig stikpatroon, het allernieuwste dat luxe te bieden heeft.

ZETELTECHNOLOGIE

De multifunctionele zetels van de XJ geven u de totale controle over uw eigen comfort. Beide zetels vooraan zijn elektrisch verstelbaar. De perfecte zetelinstelling is dus slechts een druk op de knop verwijderd. Zelfs na vele uren achter het stuur stapt u fris en vol energie uit de XJ.

DOOR DE RAMEN

Het uitzicht vanuit het XJ-interieur is uitzonderlijk: een panoramadak in warmtewerend glas loopt naar achteren, tot boven de achterzetels. Het filtert uv-straling en laat het interieur baden in daglicht, waardoor het zeer luchtig en benijdenswaardig ruim aanvoelt. Het donker getinte glas beschermt het interieur tegen indiscrete blikken.

GEPERSONALISEERDE LUXE

Het interieur van de XJ is een eigentijdse en tegelijk luxueuze ruimte die de zintuigen in vervoering brengt. U kunt het interieur personaliseren met een keuze aan materialen en een afwerking op maat van uw eisen. Alomtegenwoordig zijdezacht leder en prachtige fineren geven de XJ zijn karakteristieke, luxueuze sfeer.

De XJ is de topberline van Jaguar. Hij vormt de perfecte combinatie van geavanceerde technologie, sportieve dynamiek en overvloedige luxe. Creëer uw perfecte XJ met onze configurator.