Primaire navigatie overslaan
skip.tertiary.navigation

Play Video

INTERIEUR XJ

De XJ biedt uitzonderlijke niveaus van technologie, luxe en comfort, van het 10,2" touchscreen, nu standaard voor het hele programma, tot het met de hand afgewerkte houtfineer. Het gehele interieur van de XJ biedt een niveau van vakmanschap waardoor de auto zich onderscheidt.

De auto's die worden getoond in video's zijn niet altijd volgens de laatste specificaties. Uw Jaguar dealer geeft u graag meer informatie over de nieuwste specificaties.

Het interieur van de XJ is even technologisch geavanceerd als luxueus. De cabine van de XJ onderscheidt zich door hoogwaardig vakmanschap, met een brede keuze aan kleuren, materialen en afwerkingen. Het interieur weerspiegelt de helderheid en puurheid van het exterieur. De XJ is tevens uitgerust met de recentste verbonden technologieën, om u te informeren en te entertainen.

XJ interior seating in cream

ADEMRUIMTE

In de XJ wordt het gevoel van ruimte geaccentueerd door het panoramische dak en de welvende strook met de hand gemaakt fineer langs de volledige omtrek van het interieur. Het gevoel van luxe wordt doorspekt met prachtige, sportieve accenten. De fosforblauwe verlichting creëert een geslaagde finishing touch. U "rijdt" dus nooit zomaar in een XJ. U wordt in vervoering gebracht.

XJ rear interior seating

EEN EXTRA DIMENSIE

De modellen met lange wielbasis geven de luxe van ruimte nog een extra dimensie zonder te raken aan de prachtige lijnen van het stijlvolle exterieur van de XJ. Ze bieden de passagiers achteraan ruim een meter aan beenruimte en creëren daardoor de perfecte omgeving om te werken, te genieten van het ruime assortiment entertainmentsystemen, of gewoon de benen te strekken en tot rust te komen.

ZORGVULDIGE AANDACHT VOOR DETAIL

De royale interieurruimte achterin de XJ is ontworpen om de inzittenden te verwennen. Het kan nog exclusiever worden gemaakt met individuele, uitklapbare 10,2" HD-schermen en een middenarmsteun met bediening van multimedia en zitplaatsen achterin, plus handige opbergruimte. Wegklapbare werktafeltjes, LED leeslampjes, voetsteunen en elektrisch bediende zonneschermen voor de zijruiten achterin zijn eveneens beschikbaar voor comfort, gebruiksgemak en privacy.

INTERIEURKENMERKEN

LEDER MET RUITVORMIGE STIKNADEN

De XJ Portfolio en XJ Autobiography hebben een lederen zetelbekleding met een verfijnd ruitvormig stikpatroon, het allernieuwste dat luxe te bieden heeft.

ZETELTECHNOLOGIE

De multifunctionele zetels van de XJ geven u de totale controle over uw eigen comfort. Beide zetels vooraan zijn elektrisch verstelbaar. De perfecte zetelinstelling is dus slechts een druk op de knop verwijderd. Zelfs na vele uren achter het stuur stapt u fris en vol energie uit de XJ.

DOOR DE RAMEN

Het uitzicht vanuit het XJ-interieur is uitzonderlijk: een panoramadak in warmtewerend glas loopt naar achteren, tot boven de achterzetels. Het filtert uv-straling en laat het interieur baden in daglicht, waardoor het zeer luchtig en benijdenswaardig ruim aanvoelt. Het donker getinte glas beschermt het interieur tegen indiscrete blikken.

XJ personalised leather swatches

GEPERSONALISEERDE LUXE

Het interieur van de XJ is een eigentijdse en tegelijk luxueuze ruimte die de zintuigen in vervoering brengt. U kunt het interieur personaliseren met een keuze aan materialen en een afwerking op maat van uw eisen. Alomtegenwoordig zijdezacht leder en prachtige fineren geven de XJ zijn karakteristieke, luxueuze sfeer.

De XJ is de topberline van Jaguar. Hij vormt de perfecte combinatie van geavanceerde technologie, sportieve dynamiek en overvloedige luxe. Creëer uw perfecte XJ met onze configurator.