Primaire navigatie overslaan
skip.tertiary.navigation

INTERIEUR XJ

De XJ biedt uitzonderlijke niveaus van technologie, luxe en comfort†, van het 10,2" touchscreen, nu standaard op het hele gamma, tot het met de hand afgewerkte houtfineer. Het gehele interieur van de XJ biedt een niveau van vakmanschap waardoor de auto zich onderscheidt.

Play Video

De auto's die worden getoond in video's zijn niet altijd volgens de laatste specificaties. Uw Jaguar concessiehouder geeft u graag meer informatie over de nieuwste specificaties.

Het interieur van de XJ is zowel technologisch geavanceerd als uiterst luxueus. De kwaliteit van het vakmanschap in het hele interieur is uitzonderlijk. De XJ biedt ook de nieuwste connectiviteitsoplossingen om u efficiënt te informeren en entertainen. Met een uitgebreide keuze uit kleuren, materialen en afwerkingen is het interieur een afspiegeling van het pure en heldere exterieurdesign.

Ivory XJ Interior Design panoramic roof and hand crafted veneers

ADEMRUIMTE

In de XJ wordt het gevoel van ruimte geaccentueerd door het panoramische dak en de welvende strook met de hand gemaakt fineer langs de volledige omtrek van het interieur. Het gevoel van luxe wordt doorspekt met prachtige, sportieve accenten. De fosforblauwe verlichting creëert een geslaagde finishing touch. U "rijdt" dus nooit zomaar in een XJ. U wordt in vervoering gebracht.

Ivory XJ Interior Design panoramic roof and hand crafted veneers

EEN EXTRA DIMENSIE

De modellen met lange wielbasis geven de luxe van ruimte nog een extra dimensie zonder te raken aan de prachtige lijnen van het stijlvolle exterieur van de XJ. Ze bieden de passagiers achteraan ruim een meter aan beenruimte en creëren daardoor de perfecte omgeving om te werken, te genieten van het ruime assortiment entertainmentsystemen, of gewoon de benen te strekken en tot rust te komen.

Jaguar XJ50 Interior Craftmanship with Jaguar Leaper embossed into headrests

PERFECT VAKMANSCHAP

De hoofdsteunen van de XJ50 zijn voorzien van een in reliëf geïntegreerd Jaguar 'leaper' logo. Het dashboard-intaglio en de armsteun voor zijn ook voorzien van het XJ50-logo en de interieurafwerking in Shadow Walnut houtfineer vormt een rijk contrast in het interieur.

XJ rear entertainent system with 10inch HD screens, remote control

ZORGVULDIGE AANDACHT VOOR DETAIL

De royale interieurruimte achterin de XJ is ontworpen om de inzittenden te verwennen. Het kan nog exclusiever worden gemaakt met individuele, uitklapbare 10" HD-schermen en een middenarmsteun met bediening van multimedia en zitplaatsen achterin, plus handige opbergruimte. Wegklapbare werktafeltjes, LED leeslampjes, voetsteunen en elektrisch bediende zonneschermen voor de zijruiten achterin zijn eveneens beschikbaar voor comfort, gebruiksgemak en privacy.

INTERIEURKENMERKEN

Jaguar XJ diamond quilted leather seat design

DIAMOND QUILTED GESTIKT LEDER

Op de XJ Portfolio, Autobiography en XJ50 heeft de lederen bekleding een geraffineerd Diamond Quilted stikpatroon voor een extra gevoel van luxe.

ZETELTECHNOLOGIE

De multifunctionele zetels van de XJ geven u de totale controle over uw eigen comfort. Beide zetels vooraan zijn elektrisch verstelbaar. De perfecte zetelinstelling is dus slechts een druk op de knop verwijderd. Zelfs na vele uren achter het stuur stapt u fris en vol energie uit de XJ.

DOOR DE RAMEN

Het uitzicht vanuit het XJ-interieur is uitzonderlijk: een panoramadak in warmtewerend glas loopt naar achteren, tot boven de achterzetels. Het filtert uv-straling en laat het interieur baden in daglicht, waardoor het zeer luchtig en benijdenswaardig ruim aanvoelt. Het donker getinte glas beschermt het interieur tegen indiscrete blikken.

XJ personalised leather swatches

GEPERSONALISEERDE LUXE

Het interieur van de XJ is een eigentijdse en tegelijk luxueuze ruimte die de zintuigen in vervoering brengt. U kunt het interieur personaliseren met een keuze aan materialen en een afwerking op maat van uw eisen. Alomtegenwoordig zijdezacht leder en prachtige fineren geven de XJ zijn karakteristieke, luxueuze sfeer.

De XJ is Jaguar's ultieme luxeberline. De perfecte combinatie van baanbrekende technologie, sportieve rijdynamiek en weldadige luxe. Creëer uw perfecte XJ met onze configurator.

* Functies en beschikbaarheid kunnen verschillen per land en per uitvoering. Uw Jaguar concessiehouder geeft u graag meer informatie.