Primaire navigatie overslaan
skip.tertiary.navigation
XJ driving on snowy road

VEILIGHEID & BEVEILIGING

Tal van geavanceerde rijhulp- en veiligheidssystemen beschermen u elke rit weer.

De XJ wordt uitgerust met een hele reeks rijhulpsystemen die rijden eenvoudiger en veiliger maken. Ze staan in wisselwerking met elkaar waardoor het uiteindelijke effect ervan veel groter is dan de som van de afzonderlijke delen.

XJ driving at night

GEMAAKT OM GERUST TE STELLEN

Wat hij ook voor de wielen krijgt, u mag erop vertrouwen dat de XJ in alle omstandigheden net dat ietsje meer doet om uzelf en uw passagiers bij te staan en te beschermen.

FANTASTISCH LICHT

De krachtige en efficiënte LED-koplampen van de XJ produceren een exceptioneel evenwichtige lichtbundel in een lichtkleur die daglicht benadert, waardoor objecten sneller worden herkend. Deze zijn ook beschikbaar met Adaptive Front Lighting, dat samenwerkt met de besturing, waardoor bochten beter worden verlicht, en het optionele Automatic High Beam Assist dat de koplampen automatisch dimt bij naderende tegenliggers.

KINDERZITJES

Jaguar biedt voor de XJ een aantal zitjes aan waarmee u baby's en kinderen in alle veiligheid kunt laten meereizen. Van een wieg tot verhogingskussens voor al wat oudere kinderen. Alle systemen kunnen eenvoudig worden geïnstalleerd, verwijderd en gereinigd.

BESTUURDERONDERSTEUNENDE FUNCTIES

XJ InControl phone

ALTIJD INCONTROL

InControl Protect omvat de functie SOS Emergency Call, die bij gevaar automatisch een noodsignaal met exacte positie verstuurt, waardoor alle relevante hulpdiensten snel hulp kunnen bieden. Bij pech onderweg worden naast uw locatie ook diagnosegegevens naar Jaguar Assistance doorgestuurd, zodat u sneller en zo optimaal mogelijk uw rit kunt vervolgen. De Remote Premium-app stelt u in staat om via uw smartphone een aantal zaken controleren, zoals het brandstofpeil en of de deuren van uw XJ al dan niet vergrendeld zijn.

BESTUURDERONDERSTEUNENDE FUNCTIES

De XJ is de topberline van Jaguar. Hij vormt de perfecte combinatie van geavanceerde technologie, sportieve dynamiek en overvloedige luxe. Creëer uw perfecte XJ met onze configurator.