Primaire navigatie overslaan
skip.tertiary.navigation

VEILIGHEID & BEVEILIGING

Tal van geavanceerde rijhulp- en veiligheidssystemen beschermen u elke rit weer.

Overhead shot of Dark Sapphire XJ driving on road

De XJ wordt uitgerust met een hele reeks rijhulpsystemen die rijden eenvoudiger en veiliger maken. Ze staan in wisselwerking met elkaar waardoor het uiteindelijke effect ervan veel groter is dan de som van de afzonderlijke delen.

Carpathian Grey Jaguar XJ drivien over bridge road at night

GEMAAKT OM GERUST TE STELLEN

Wat hij ook voor de wielen krijgt, u mag erop vertrouwen dat de XJ in alle omstandigheden net dat ietsje meer doet om uzelf en uw passagiers bij te staan en te beschermen.

FANTASTISCH LICHT

De krachtige en efficiënte LED-koplampen van de XJ produceren een uitzonderlijk evenwichtige lichtbundel in een lichtkleur die daglicht benadert, waardoor objecten sneller worden herkend. Deze zijn ook beschikbaar met Adaptive Front Lighting*, dat samenwerkt met de besturing, waardoor bochten beter worden verlicht, en het optionele Automatic High Beam Assist* (AHBA) dat de koplampen automatisch dimt bij naderende tegenliggers.

XJ compatible child seats to keep little ones safe and secure

KINDERZITJES

Jaguar biedt voor de XJ een aantal zitjes aan waarmee u baby's en kinderen in alle veiligheid kunt laten meereizen. Van een wieg tot verhogingskussens voor al wat oudere kinderen. Alle systemen kunnen eenvoudig worden geïnstalleerd, verwijderd en gereinigd.

BESTUURDERONDERSTEUNENDE FUNCTIES

Jaguar XJ accessed through InControl App on Mobile phone

ALTIJD INCONTROL

InControl Protect omvat de functie SOS Emergency Call, die bij gevaar automatisch een noodsignaal met exacte positie verstuurt, waardoor alle relevante hulpdiensten snel hulp kunnen bieden. Bij pech onderweg worden naast uw locatie ook diagnosegegevens naar Jaguar Assistance doorgestuurd, zodat u sneller en zo optimaal mogelijk uw rit kunt vervolgen. De Remote Premium-app stelt u in staat om via uw smartphone een aantal zaken controleren, zoals het brandstofpeil en of de deuren van uw XJ al dan niet vergrendeld zijn.

BESTUURDERONDERSTEUNENDE FUNCTIES

De XJ is Jaguar's ultieme luxeberline. De perfecte combinatie van baanbrekende technologie, sportieve rijdynamiek en weldadige luxe. Creëer uw perfecte XJ met onze configurator.

* Functies en beschikbaarheid kunnen verschillen per land en per uitvoering. Neem contact op met uw Jaguar concessiehouder voor meer informatie.

De bestuurder dient interieurfuncties alleen te gebruiken wanneer dat veilig is om te doen. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.

Tijdens de introductieperiode van InControl zijn bepaalde functies mogelijk optioneel en/of afhankelijk van de markt of de gekozen motorisatie. Raadpleeg de Jaguar website of een Jaguar concessiehouder voor meer informatie over de beschikbaarheid en de precieze voorwaarden. Bepaalde functies vereisen een geschikte SIM-kaart en een geschikt datacontract dat ook nog doorloopt na de door uw concessiehouder geadviseerde aanloopperiode. Niet op alle locaties kan een mobiele verbinding worden gegarandeerd. Getoonde Informatie en afbeeldingen op deze webpagina met betrekking tot de InControl-technologie, inclusief schermen of fragmenten, zijn onderhevig aan software-updates, versiebeheer en andere systeemwijzigingen/visuele wijzigingen, afhankelijk van de geselecteerde opties. De bestuurder dient interieurfuncties alleen te gebruiken wanneer dat veilig is om te doen. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.