Primaire navigatie overslaan
skip.tertiary.navigation

VEILIGHEID & BEVEILIGING XJ

Tal van geavanceerde rijhulp- en veiligheidssystemen beschermen u elke rit weer.

De XJ wordt uitgerust met een hele reeks rijhulpsystemen die rijden eenvoudiger en veiliger maken. Ze staan in wisselwerking met elkaar waardoor het uiteindelijke effect ervan veel groter is dan de som van de afzonderlijke delen.

GEMAAKT OM GERUST TE STELLEN

Wat hij ook voor de wielen krijgt, u mag erop vertrouwen dat de XJ in alle omstandigheden net dat ietsje meer doet om uzelf en uw passagiers bij te staan en te beschermen.

FANTASTISCH LICHT

De krachtige en efficiënte LED-koplampen van de XJ produceren een exceptioneel evenwichtige lichtbundel in een lichtkleur die daglicht benadert, waardoor objecten sneller worden herkend. Deze zijn ook beschikbaar met Adaptive Front Lighting, dat samenwerkt met de besturing, waardoor bochten beter worden verlicht, en het optionele Automatic High Beam Assist dat de koplampen automatisch dimt bij naderende tegenliggers.

VEILIGHEIDSKENMERKEN

KINDERZITJES

Jaguar biedt voor de XJ een aantal zitjes aan waarmee u baby's en kinderen in alle veiligheid kunt laten meereizen. Van een wieg tot verhogingskussens voor al wat oudere kinderen. Alle systemen kunnen eenvoudig worden geïnstalleerd, verwijderd en gereinigd.

ALTIJD DE CONTROLE IN HANDEN

InControl Protect omvat SOS Emergency Call, dat in een noodsituatie automatisch de correcte diensten exact naar de plaats brengt waar u zich bevindt. Ook Optimised Jaguar Assistance maakt er deel van uit. Het stuurt uw locatie en de diagnosegegevens van uw wagen door om tijdverlies zoveel mogelijk te beperken. Met de Remote Essentials App kunt u via uw smartphone een aantal zaken controleren zoals het brandstofpeil en of de deuren van uw XJ al dan niet op slot zijn.

De XJ is de topberline van Jaguar. Hij vormt de perfecte combinatie van geavanceerde technologie, sportieve dynamiek en overvloedige luxe. Creëer uw perfecte XJ met onze configurator.