Primaire navigatie overslaan
skip.tertiary.navigation

XJ

De XJ is Jaguar's vlaggenschip, de perfecte combinatie van baanbrekende technologie, sportieve rijdynamiek en weldadige luxe.

TIK OM TE BEDIENEN

VANAF

€ 73.600

  • CO2-UITSTOOT (g/km)
  • Vanaf 149
  • BRANDSTOFVERBRUIK (l/100 km) (gecombineerd)
  • 5.7

De nieuwe XJ is Jaguars topberline, de perfecte combinatie van baanbrekende technologieën, sportieve dynamiek en weelderige luxe.

  • CO2-UITSTOOT (g/km)
  • Vanaf 149
  • BRANDSTOFVERBRUIK (l/100 km) (gecombineerd)
  • 5.7

De XJ is een eigentijdse definitie van wat een luxe auto zou moeten zijn. Een indrukwekkende combinatie van schoonheid, luxe en vermogen. Hij biedt een wendbare handling en daarmee een verrassend dynamische rijbeleving. Voor de passagiers biedt het interieur royale ruimte om zich uit te kunnen strekken en ontspannen van elke rit te genieten.

De XJ is standaard uitgerust met LED-koplampen, LED-achterlichten en met InControl Touch Pro, naast diverse andere verbeteringen aan de interieur- en exterieuruitrusting.
Geen auto evenaart de schoonheid en het gevoel van de XJ.

ONTDEK HET INTERIEUR VAN DE XJ

KLIK OM IN INTERACTIE TE GAAN

TIK OM IN INTERACTIE TE GAAN

XJ LUXURY

Cashew zetels in leder. Truffle bovenzijde van instrumentenbord. Morzine hemelbekleding in Ivory. Gesatineerd palissanderfineer. Matten in Truffle.

ONTDEK HET INTERIEUR VAN DE XJ

KLIK OM IN INTERACTIE TE GAAN

TIK OM IN INTERACTIE TE GAAN

STANDAARD OF LANGE WIELBASIS

Standaard Wielbasis (SWB) of Lange Wielbasis (LWB): elke XJ is de perfecte omgeving voor uw werk of vrije tijd. Lange Wielbasis-modellen beschikken over een meter beenruimte en bieden een uniek 'limousine'-gevoel met geoptimaliseerde instellingen van de luchtvering voor nog meer comfort.

DESIGN IN BEWEGING

De assertieve styling van de XJ omvat een imposante, verticale grille met rasterdesign, krachtige LED-koplampen en opvallende LED-achterlichten met een onderscheidend pinstripe-design. Het krachtige karakter van de XJ komt tot uitdrukking in de brede, lage houding van de auto en de lange, doorlopende taillelijn.

INNERLIJKE RUST

Het interieur van de XJ verwent met een uitzonderlijke luxe, die gecombineerd wordt met vakmanschap van een niveau dat hem uniek maakt. U "rijdt" nooit zomaar in een XJ. u wordt in vervoering gebracht.

INTERIEUR

KRACHTIG, ALERT, INTELLIGENT

Elke XJ motor biedt een toonaangevende combinatie van prestaties, raffinement en efficiency. Het programma biedt de keuze uit een V6 turbodiesel en drie benzinemotoren. De benzinemotoren omvatten een 240 pk 2.0 viercilinder turbomotor, de 3.0 V6 Supercharged en de uiterst krachtige 550 pk 5.0 V8 Supercharged voor de XJR. Alle motoren zijn gecombineerd met een intelligent Stop/Start-systeem om het brandstofverbruik en de CO2-emissies van de XJ te reduceren.

RIJDYNAMIEK

PRACHTIG GELIJND, STERK & WENDBAAR

De volledig aluminium koetswerkstructuur is niet alleen sterk en stijf maar ook buitengewoon licht. In zijn voor 100% van aluminium gemaakte, zelfdragende koetswerk en chassis, dat van de XJ één van de lichtste wagens maakt in zijn klasse, is geen enkele lasnaad terug te vinden.
De uitstekende verhouding gewicht/vermogen verbetert alle prestatieaspecten terwijl de zelfdragende constructie de stijfheid verhoogt voor een beter rijgedrag en een uitmuntend veiligheidsniveau.

VEILIGHEID & BEVEILIGING

DE GECONNECTEERDE AUTO

InControl Touch Pro, Jaguar's state-of-the-art infotainmentsysteem is standaard op elke XJ en tilt het concept van de 'connected car' naar een hoger niveau. Het omvat een 8” touchscreen in de middenconsole en een configureerbaar high-definition, 12.3” TFT instrumentenpaneel met gebruiksvriendelijke interfaces. Andere innovatieve systemen zijn een voorspellend navigatiesysteem dat uw vaak voorkomende ritten ‘leert kennen’, en een 10 GB hard drive voor de opslag van uw persoonlijke media.

*Per land verschillend.

MULTIMEDIA

XJR: SUPERSPORTIEVE LUXE

De XJR combineert de prestaties van een supersportwagen met een vakmanschap van het hoogste niveau. Met zijn 5.0 V8-compressormotor van 550 pk, zijn geavanceerde rijtechnologie, zijn specifieke 'R'-styling en zijn eigentijdse interieur is hij de ultieme expressie van sportieve luxe.

ONTDEK HET GAMMA

Bekijk het XJ gamma en ontdek uw perfecte combinatie van prestaties, rijgedrag en comfort.