Primaire navigatie overslaan
skip.tertiary.navigation

XJ

Jaguar's vlaggenschip, de perfecte combinatie van baanbrekende technologie, sportieve rijdynamiek en weldadige luxe.

KLIK EN ONTDEK

VANAF

€ 88.550

  • CO2-uitstoot gecombineerde cyclus (g/km)
  • Vanaf 184*
  • Brandstofverbruik gecombineerde cyclus (l/100 km)
  • Vanaf 7,0*

VANAF

€ 88.550

  • CO2-uitstoot gecombineerde cyclus (g/km)
  • Vanaf 184*
  • Brandstofverbruik gecombineerde cyclus (l/100 km)
  • Vanaf 7,0*

De XJ is een eigentijdse definitie van wat een luxe auto zou moeten zijn. Hij is een indrukwekkende combinatie van schoonheid, luxe en vermogen. Hij biedt een uitzonderlijke wendbaarheid en daarmee een verrassend dynamische rijbeleving. Voor de passagiers biedt het interieur royale ruimte om zich uit te kunnen strekken en ontspannen van elke rit te genieten. Jaguar’s state-of-the-art Touch Pro-systeem is standaard, evenals diverse verbeteringen aan in- en exterieur. De XJ heeft LED-koplampen en -achterlichten. Geen auto evenaart de schoonheid en het gevoel van de XJ.

ONTDEK HET INTERIEUR VAN DE XJ

KLIK EN ONTDEK

TAP TO INTERACT

STIJL EN ELEGANTIE

De XJ biedt kwaliteit en vakmanschap in elk oppervlak, elke ronding en elke lijn. Kies uit een gamma stijlvolle interieurs, waaronder zetelbekleding in Ivory zachtgenerfd en geperforeerd leder deels in ruitvormig patroon met bovenzijde dashboard in Ebony, hemelbekleding in Ebony suède en een interieurafwerking in Gloss Figured Ebony houtfineer.

ONTDEK HET INTERIEUR VAN DE XJ

KLIK EN ONTDEK

TAP TO INTERACT

Black Jaguar XJ Standard wheel base and long wheel base

STANDAARD OF LANGE WIELBASIS

Standaard Wielbasis (SWB) of Lange Wielbasis (LWB): elke XJ is de perfecte omgeving voor uw werk of vrije tijd. Lange Wielbasis-modellen beschikken over een meter beenruimte en bieden een uniek 'limousine'-gevoel met geoptimaliseerde instellingen van de luchtvering voor nog meer comfort.

Play Video

DESIGN IN BEWEGING

De assertieve styling van de XJ omvat een imposant, verticaal radiatorrooster met rasterdesign, krachtige LED-koplampen en opvallende LED-achterlichten met een onderscheidend pinstripe-design. Zijn krachtige karakter komt tot uiting in de lage, brede houding en lange, strakke taillelijn.

De auto's die worden getoond in video's zijn niet altijd volgens de laatste specificaties. Uw Jaguar concessiehouder geeft u graag meer informatie over de nieuwste specificaties.

Jaguar Dark Sapphire XJ50 driving on road

XJ50 SPECIAL EDITION

Inspiratie uit het verleden, technologieën uit het heden. De Special Edition ter ere van het 50-jarig jubileum is een eerbetoon aan 50 jaar Jaguar XJ en biedt exclusieve designkenmerken en zorgvuldige aandacht voor details.

XJ interior stitching

INNERLIJKE RUST

Het interieur van de XJ verwent met een uitzonderlijke luxe, die gecombineerd wordt met vakmanschap van een niveau dat hem uniek maakt. U "rijdt" nooit zomaar in een XJ. u wordt in vervoering gebracht.

INTERIEUR
Dark Sapphire Jaguar XJ driving on road

KRACHTIG, ALERT, INTELLIGENT

De V6 turbodiesel van de XJ biedt een toonaangevende combinatie van prestaties, raffinement en efficiëntie. Hij is gecombineerd met Stop/Start-technologie om het brandstofverbruik en de CO2-emissies verder te reduceren.

BEKIJK RIJERVARING
Jaguar XJ lightweight aluminium architecture skeleton

PRACHTIG GELIJND. STERK. WENDBAAR

De volledig aluminium koetswerkstructuur is niet alleen sterk en stijf maar ook buitengewoon licht. In zijn voor 100% van aluminium gemaakte, zelfdragende koetswerk en chassis, dat van de XJ één van de lichtste wagens maakt in zijn klasse, is geen enkele lasnaad terug te vinden. De uitstekende verhouding gewicht/vermogen verbetert alle prestatieaspecten terwijl de zelfdragende constructie de stijfheid verhoogt voor een beter rijgedrag en een uitmuntend veiligheidsniveau.

BEKIJK RIJERVARING
Jaguar XJ state-of-the art in-car infotainment and security system

ALTIJD IN CONTACT

Met Remote Premium, standaard voor de XJ, kunt u uw auto op afstand controleren via uw smartphone. Controleer het brandstofniveau, vergrendel uw wagen op afstand en vind uw XJ gemakkelijk terug met de Remote Beep & Flash functie. In de auto brengt Touch Pro, het geavanceerde infotainmentsysteem van de XJ, alle belangrijke bedieningselementen en een wereld aan entertainment binnen handbereik.

BEKIJK INTERIEURTECHNOLOGIE
Dark Sapphire Jaguar XJ driving on city road

XJ ALS BEDRIJFSWAGEN

De Jaguar XJ voegt baanbrekende technologieën en verfijnde luxe toe aan uw wagenpark, zodat bestuurders kunnen genieten van nog meer rijplezier. De XJ is ook een aantrekkelijke zakelijke keuze en biedt uitstekende efficiëntie dankzij zijn Lightweight Aluminium Architecture en krachtige, efficiënte dieselmotor.

ONTDEK DE XJ ALS BEDRIJFSWAGEN

BENZINE OF DIESEL

In ons motorengamma vindt u altijd een optie die past bij uw werk en lifestyle. We helpen u graag bij deze soms moeilijke keuze.

MEER WETEN
Grey Jaguar XJ driving on bridge road

ONTDEK HET GAMMA

Bekijk het XJ gamma en ontdek uw perfecte combinatie van prestaties, rijgedrag en comfort.

XJ MET STANDAARD WIELBASIS XJ MET LANGE WIELBASIS

*De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen conform de EU-wetgeving. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Waarden onder 'real-world'-omstandigheden kunnen verschillen. Opmerking: CO2-emissie- en brandstofverbruikscijfers kunnen variëren al naar gelang de gemonteerde velgen. De laagste cijfers zijn mogelijk niet haalbaar met de standaard velgen.