UPDATE UW BROWSER

Helaas is uw browser verouderd en kan deze niet worden ondersteund. Upgrade uw browser om te profiteren van de geavanceerde functies op deze site.

CLOSE LABEL
Jaguar XJ

XJ

Jaguar's vlaggenschip, de perfecte combinatie van baanbrekende technologie, sportieve rijdynamiek en weldadige luxe.

VANAF

88.550

CO2-UITSTOOT GECOMBINEERDE CYCLUS g/km

Vanaf 184*

BRANDSTOFVERBRUIK, GECOMBINEERD l/100 km

Vanaf 7,0*

De XJ is een eigentijdse definitie van wat een luxe auto zou moeten zijn. Hij is een indrukwekkende combinatie van schoonheid, luxe en vermogen. Hij biedt een uitzonderlijke wendbaarheid en daarmee een verrassend dynamische rijbeleving. Voor de passagiers biedt het interieur royale ruimte om zich uit te kunnen strekken en ontspannen van elke rit te genieten. Jaguar’s state-of-the-art Touch Pro-systeem is standaard, evenals diverse verbeteringen aan in- en exterieur. De XJ heeft LED-koplampen en -achterlichten. Geen auto evenaart de schoonheid en het gevoel van de XJ.

ONTDEK HET EXTERIEUR VAN DE XJ

enable.javascript.txt

ONTDEK HET INTERIEUR VAN DE XJ

enable.javascript.txt

KLIK EN ONTDEK

AANRAKEN EN ONTDEK

enable.javascript.txt

KLIK EN ONTDEK

AANRAKEN EN ONTDEK

STANDAARD OF LANGE WIELBASIS

Standaard Wielbasis (SWB) of Lange Wielbasis (LWB): elke XJ is de perfecte omgeving voor uw werk of vrije tijd. Lange Wielbasis-modellen beschikken over een meter beenruimte en bieden een uniek 'limousine'-gevoel met geoptimaliseerde instellingen van de luchtvering voor nog meer comfort.

Accolades.

OFFICIEEL UITZONDERLIJK

De XJ heeft de hoogste totale kwaliteitsscore in het luxewagensegment ontvangen in de "Strategic Vision Inc. Total Quality ImpactTM survey" van 2016. In dit uitgebreide onderzoek wordt de algehele rijbeleving van bestuurders gemeten, door hun te vragen alle aspecten van het kopen, bezitten en rijden van hun wagen te waarderen. Alles wordt behandeld: van betrouwbaarheid tot rijplezier en loyaliteit aan het merk. Wij zijn trots dat de XJ werd gewaardeerd als 'exceptioneel' door de beste beoordelaars die een wagen zich kan wensen: de eigenaars.

MEER WETEN

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

 • Jaguar XJ On Road.

  DESIGN IN BEWEGING

  De assertieve styling van de XJ omvat een imposant, verticaal radiatorrooster met rasterdesign, krachtige LED-koplampen en opvallende LED-achterlichten met een onderscheidend pinstripe-design. Zijn krachtige karakter komt tot uiting in de lage, brede houding en lange, strakke taillelijn.

 • INNERLIJKE RUST

  Het interieur van de XJ verwent met een uitzonderlijke luxe, die gecombineerd wordt met vakmanschap van een niveau dat hem uniek maakt. U "rijdt" nooit zomaar in een XJ. u wordt in vervoering gebracht.

 • KRACHTIG, ALERT, INTELLIGENT

  De V6 turbodiesel van de XJ biedt een toonaangevende combinatie van prestaties, raffinement en efficiëntie. Hij is gecombineerd met Stop/Start-technologie om het brandstofverbruik en de CO2-emissies verder te reduceren.

 • PRACHTIG GELIJND. STERK. WENDBAAR

  De volledig aluminium koetswerkstructuur is niet alleen sterk en stijf maar ook buitengewoon licht. In zijn voor 100% van aluminium gemaakte, zelfdragende koetswerk en chassis, dat van de XJ één van de lichtste wagens maakt in zijn klasse, is geen enkele lasnaad terug te vinden. De uitstekende verhouding gewicht/vermogen verbetert alle prestatieaspecten terwijl de zelfdragende constructie de stijfheid verhoogt voor een beter rijgedrag en een uitmuntend veiligheidsniveau.

 • ALTIJD IN CONTACT

  Met Remote Premium, standaard voor de XJ, kunt u uw auto op afstand controleren via uw smartphone. Controleer het brandstofniveau, vergrendel uw wagen op afstand en vind uw XJ gemakkelijk terug met de Remote Beep & Flash functie. In de auto brengt Touch Pro, het geavanceerde infotainmentsysteem van de XJ, alle belangrijke bedieningselementen en een wereld aan entertainment binnen handbereik.

XJ50 SPECIAL EDITION

Inspiratie uit het verleden, technologieën uit het heden. De Special Edition ter ere van het 50-jarig jubileum is een eerbetoon aan 50 jaar Jaguar XJ en biedt exclusieve designkenmerken en zorgvuldige aandacht voor details.

Jaguar XJ Driving On Road Near Mountains.

JAGUAR RIJDEN MET COMPLETE GEMOEDSRUST

De XJ wordt standaard aangeboden met een fabrieksgarantie van drie jaar of 100.000 km (eerst bereikte limiet), waarbij het reguliere onderhoud inbegrepen is zonder meerkost. Het uitgebreide bijstandsprogramma Jaguar Assistance, dat eveneens inbegrepen is, loopt over een periode van 3 jaar zonder kilometerbeperking. Wij noemen dit totaalpakket Jaguar Care. Daarmee behoren de totale eigendomskosten van de XJ tot de laagste in zijn klasse.

Close up of the jaguar symbol.

XJ ALS BEDRIJFSWAGEN

De Jaguar XJ voegt baanbrekende technologieën en verfijnde luxe toe aan uw wagenpark, zodat bestuurders kunnen genieten van nog meer rijplezier. De XJ is ook een aantrekkelijke zakelijke keuze en biedt uitstekende efficiëntie dankzij zijn Lightweight Aluminium Architecture en krachtige, efficiënte dieselmotor.

Jaguar XJ Driving On City Road.

ONTDEK HET GAMMA

Bekijk het XJ gamma en ontdek uw perfecte combinatie van prestaties, rijgedrag en comfort.

xj

*De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen conform de EU-wetgeving. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Waarden onder 'real-world'-omstandigheden kunnen verschillen.
Opmerking: CO2-emissie- en brandstofverbruikscijfers kunnen variëren al naar gelang de gemonteerde velgen. De laagste cijfers zijn mogelijk niet haalbaar met de standaard velgen.