Primaire navigatie overslaan
skip.tertiary.navigation

XJ

Jaguar's vlaggenschip, de perfecte combinatie van baanbrekende technologie, sportieve rijdynamiek en weldadige luxe.

KLIK EN ONTDEK

VANAF

€ 86.740

  • CO2-UITSTOOT (g/km)
  • Vanaf 149
  • BRANDSTOFVERBRUIK (l/100 km) (gecombineerd)
  • 5,7

VANAF

€ 86.740

  • CO2-UITSTOOT (g/km)
  • Vanaf 149
  • BRANDSTOFVERBRUIK (l/100 km) (gecombineerd)
  • 5.7

De XJ is een eigentijdse definitie van wat een luxe auto zou moeten zijn. Hij is een indrukwekkende combinatie van schoonheid, luxe en vermogen. Hij biedt een wendbare handling en daarmee een verrassend dynamische rijbeleving. Voor de passagiers biedt het interieur royale ruimte om zich uit te kunnen strekken en ontspannen van elke rit te genieten. Jaguar’s state-of-the-art Touch Pro-systeem is standaard, evenals diverse verbeteringen aan in- en exterieur. De XJ heeft LED-koplampen en -achterlichten. Geen auto evenaart de schoonheid en het gevoel van de XJ.

ONTDEK HET INTERIEUR VAN DE XJ

KLIK EN ONTDEK

TIK EN ONTDEK

XJ LUXURY

Zetelbekleding in Cashew leder met bovenzijde dashboard in Truffle, hemelbekleding in Ivory Morzine, interieurafwerking in Gloss Rich Oak houtfineer en tapijt in Truffle.

ONTDEK HET INTERIEUR VAN DE XJ

KLIK EN ONTDEK

TIK EN ONTDEK

XJ driving on open road

STANDAARD OF LANGE WIELBASIS

Standaard Wielbasis (SWB) of Lange Wielbasis (LWB): elke XJ is de perfecte omgeving voor uw werk of vrije tijd. Lange Wielbasis-modellen beschikken over een meter beenruimte en bieden een uniek 'limousine'-gevoel met geoptimaliseerde instellingen van de luchtvering voor nog meer comfort.

Play Video

DESIGN IN BEWEGING

De assertieve styling van de XJ omvat een imposante, verticale grille met rasterdesign, krachtige LED-koplampen en opvallende LED-achterlichten met een onderscheidend pinstripe-design. Zijn krachtige karakter komt tot uiting in de lage, brede houding en lange, strakke taillelijn.

De auto's die worden getoond in video's zijn niet altijd volgens de laatste specificaties. Uw Jaguar dealer geeft u graag meer informatie over de nieuwste specificaties.

XJ interior stitching

INNERLIJKE RUST

Het interieur van de XJ verwent met een uitzonderlijke luxe, die gecombineerd wordt met vakmanschap van een niveau dat hem uniek maakt. U "rijdt" nooit zomaar in een XJ. u wordt in vervoering gebracht.

INTERIEUR
XJ driving on snowy road

KRACHTIG, ALERT, INTELLIGENT

Elke XJ motor biedt een toonaangevende combinatie van prestaties, raffinement en efficiency. Het programma biedt de keuze uit een V6 turbodiesel en twee benzinemotoren. De benzinemotoren zijn de 3.0 liter V6 Supercharged-motor en de uiterst krachtige 575 pk 5.0 liter V8 Supercharged voor de XJR575. Alle motoren worden gecombineerd met een intelligent Stop/Start-systeem om het brandstofverbruik en de CO2-emissies van de XJ te reduceren.

BEKIJK RIJBELEVING

PRACHTIG GELIJND, STERK & WENDBAAR

De volledig aluminium koetswerkstructuur is niet alleen sterk en stijf maar ook buitengewoon licht. In zijn voor 100% van aluminium gemaakte, zelfdragende koetswerk en chassis, dat van de XJ één van de lichtste wagens maakt in zijn klasse, is geen enkele lasnaad terug te vinden.
De uitstekende verhouding gewicht/vermogen verbetert alle prestatieaspecten terwijl de zelfdragende constructie de stijfheid verhoogt voor een beter rijgedrag en een uitmuntend veiligheidsniveau.

VEILIGHEID & BEVEILIGING
XJ interior technology

ALTIJD IN CONTACT

Met het Touch Pro infotainmentsysteem van de nieuwste generatie brengt de XJ de bediening van alle belangrijke systemen en een wereld aan entertainment binnen handbereik. Het omvat Bluetooth®-connectivity, opslagruimte voor persoonlijke media, navigatiesysteem en een 10,2" touchscreen met intuïtieve multi-touch bediening. En met Protect, onderdeel van de standaarduitrusting, kunt u uw XJ op afstand controleren via uw smartphone.

BEKIJK INTERIEURTECHNOLOGIE

XJR575 PRESTATIES EN LUXE

De XJR575 combineert supercar-prestaties met een subtiele, daadkrachtige uitstraling. De 5.0 liter V8 Supercharged-motor ontwikkelt het formidabele vermogen van 575 pk bij een koppel van 700 Nm, en stuwt de XJR575 naar een topsnelheid van 300 km/u. De rijdynamiek van de XJR575 wordt ondersteund door een Electronic Active Differential, waarbij de acceleratie van 0-100 km/u mogelijk is in slechts 4,4 seconden. Dit vlaggenschip van Jaguar introduceert een nieuw niveau van dynamische mogelijkheden in de luxe sedan-klasse.

XJ driving on open road

XJ ALS BEDRIJFSWAGEN

De Jaguar XJ voegt baanbrekende technologieën en verfijnde luxe toe aan uw wagenpark, zodat bestuurders kunnen genieten van nog meer rijplezier. De XJ is ook een aantrekkelijke zakelijke keuze en biedt uitstekende efficiency dankzij zijn Lightweight Aluminium Architecture en krachtige, efficiënte benzine- en dieselmotoren.

BEKIJK DE XJ ALS BEDRIJFSWAGEN

ONTDEK HET GAMMA

Bekijk het XJ gamma en ontdek uw perfecte combinatie van prestaties, rijgedrag en comfort.

JAGUAR CARE

JAGUAR RIJDEN MET COMPLETE GEMOEDSRUST

De XJ wordt standaard aangeboden met een waarborg van drie jaar zonder kilometerbeperking en inclusief drie jaar regulier onderhoud en uitgebreide Jaguar Roadside Assistance. Wij noemen dit programma Jaguar Care. Daarmee behoren de totale eigendomskosten van de XJ tot de laagste in zijn klasse.

MEER INFORMATIE