Primaire navigatie overslaan
skip.tertiary.navigation

XJ AUTOBIOGRAPHY

De XJ Autobiography is de absolute top in het XJ gamma. Zowel achter het stuur als op de passagierszetels verwent hij u met luxe en een unieke styling. Hij is enkel beschikbaar met lange wielbasis.

VANAF

€ 117.430

  • CO2-EMISSIES g/km
  • Vanaf 149
  • BRANDSTOFVERBRUIK l/100 km (gecombineerd)
  • Vanaf 5.7

Kies het dynamisme en de efficiëntie van de opgewaardeerde 3.0 liter V6-turbodieselmotor. Of de geraffineerde kracht van een 3.0 liter V6-benzinemotor met compressor, naar keuze verkrijgbaar met achter- of vierwielaandrijving. Voor superieure prestaties is er de 510 pk sterke 5.0 V8-benzinemotor met compressor.

AUTOBIOGRAPHY

Ivory zetels in geperforeerd semianilineleder met contrasterende stiknaden in Mineral. Mineral bovenzijde van instrumentenbord. Lederen hemelbekleding in Mineral. Warm eikfineer met laserinleg.

PARKEERHULPPACK

De 360° Park Distance Control en achterliggendverkeerdetectie maken gebruik van ultrasone sensoren vooraan, achteraan en op de flanken, en waarschuwen u voor hindernissen of andere wagens in de buurt wanneer u parkeert of achteruit uit een parkeerplaats dwars op de weg rijdt. Park Assist stuurt de XJ automatisch in een parkeerplaats terwijl de bestuurder de pedalen bedient. Het omgevingscamerasysteem toont met vijf ingebouwde camera's verschillende gezichtspunten rond de wagen.

BEKIJK INTERIEURTECHNOLOGIE

MERIDIANTM AUDIOSYSTEMEN

Geniet van uw favoriete muziek met meer helderheid en precisie dan ooit tevoren, dankzij de fantastische audiotechnologie van Meridian. Kies uit drie verschillende Meridian-audiosystemen voor een audiobeleving van concertkwaliteit in uw Jaguar Innovatieve technologieën als een tweekanaals subwoofer, Cabin Correction, Digital Dither Shaping en Digital Signal Processing (DSP) voor authentieke HiFi in de auto tijdens elke rit.

MEER WETEN

DIGITALE TELEVISIE*

Passagiers kunnen dankzij de digitale tv-tuner onderweg hun favoriete tv-programma's bekijken. Bestuurders kunnen hun favoriete tv-programma op het aanraakscherm bekijken wanneer de wagen stilstaat.

* Optie

BEKIJK INTERIEURTECHNOL

KENMERKEN XJ AUTOBIOGRAPHY

MODELSPECIFICATIE VAN DE XJ AUTOBIOGRAPHY

Ontdek de specificaties van de Jaguar XJ Autobiography

BEKIJK DE PRIJZEN EN SPECIFICATIES VAN DE XJ

STANDAARD VOORZIEN OP ALLE XJ MODELLEN

PERSONALISEER UW MODEL

Creëer de perfecte XJ voor uw rijstijl, uw business-stijl en uw levensstijl.

CONFIGUREER UW EIGEN XJ

TEST DE XJ

Ervaar de pure luxe en dynamische prestaties van de XJ, met een exclusieve testrit bij een van onze officiële Jaguar verdelers in België.