Primaire navigatie overslaan
skip.tertiary.navigation

XJ AUTOBIOGRAPHY LWB

De XJ Autobiography is de absolute top in het XJ gamma. Zowel achter het stuur als op de passagierszetels verwent hij u met luxe en een unieke styling. Hij is enkel beschikbaar met lange wielbasis.

IMAGE_WRAPPER_X351_18MY_137_GLHD_desktop_1366x650.jpg

VANAF

€ 120.320

  • VERMOGEN (3.0 V6 AWD)
  • 340 pk
  • 450 Nm
  • ACCELERATIES VANAF
  • 6,4 seconden 0-100 km/u
  • TOPSNELHEID
  • 250 km/u

Kies voor de dynamiek en efficiency van een 300 pk 3.0 liter turbodiesel. Of het geraffineerde vermogen van de 340 pk 3.0 liter V6 Supercharged benzinemotor met AWD.

AUTOBIOGRAPHY

Zetelbekleding in Ivory semi-aniline, geperforeerd, geruit leder met contrasterende stiknaden in Mineral, bovenzijde dashboard in Mineral, Suède hemelbekleding in Ivory, houtfineer in Gloss Rich Oak met Linear Laser inleg.

IMAGE_WRAPPER_X351_18MY_022_GLHD_desktop_1366x650.jpg

360° PARKEERHULPSYSTEEM

Het 360° parkeerhulpsysteem maakt gebruik van ultrasoon-sensoren in het front, de flanken en de achterzijde van de auto om u te waarschuwen voor objecten of andere voertuigen vlakbij uw auto tijdens parkeren of manoeuvreren. Park Assist stuurt de XJ automatisch in een parkeerplek, terwijl de bestuurder alleen de pedalen hoeft te bedienen. Het Surround Camera System maakt gebruik van vier camera's om verschillende aanzichten van de directe omgeving van de auto te tonen op het touchscreen.

BEKIJK INTERIEURTECHNOLOGIE

MERIDIANTM AUDIOSYSTEMEN

Geniet van uw favoriete muziek met meer helderheid en precisie dan ooit tevoren, dankzij de fantastische audiotechnologie van Meridian. Kies uit drie verschillende Meridian-audiosystemen voor een audiobeleving van concertkwaliteit in uw Jaguar Innovatieve technologieën als een tweekanaals subwoofer, Cabin Correction, Digital Dither Shaping en Digital Signal Processing (DSP) voor authentieke HiFi in de auto tijdens elke rit.

MEER WETEN

KENMERKEN XJ AUTOBIOGRAPHY

build_XJ_16MY_018_GEE_SIGNPOST-desktop-683x340.jpg

MODELSPECIFICATIE VAN DE XJ AUTOBIOGRAPHY

Ontdek de specificaties van de Jaguar XJ Autobiography

BEKIJK SPECIFICATIES

STANDAARD VOORZIEN OP ALLE XJ MODELLEN

PERSONALISEER UW MODEL

Creëer de perfecte XJ voor uw rijstijl, uw business-stijl en uw levensstijl.

BEKIJK ACCESSOIRES

TEST DE XJ

Ervaar de pure luxe en dynamische prestaties van de XJ, met een exclusive testrit bij een van onze officiële Jaguar verdelers in België.

lwb_test_drive_XJ_16MY_102_GEE-MODEL_DISPLAY-desktop-1366x769.jpg