Primaire navigatie overslaan
skip.tertiary.navigation

XJ PORTFOLIO

De XJ Portfolio biedt bijkomende personaliseringsmogelijkheden en een meer opvallende interieurstyling.

VANAF

€ 102.320

  • CO2-EMISSIES g/km
  • Vanaf 149
  • BRANDSTOFVERBRUIK l/100 km (gecombineerd)
  • Vanaf 5.7

Kies voor de prestaties van een sterkere 3.0 liter 300 pk turbodiesel. Of voor nog meer vermogen met de 3.0 liter V6 Supercharged 340 pk benzinemotor, beschikbaar met AWD vierwielaandrijving.

PORTFOLIO

Navy Soft Grain perforated quilted leather seats with Ivory contrast stitch, Navy upper facia, Ivory suedecloth headlining and Figured Ebony veneer.

DYNAMISCH MEEDRAAIENDE LEDKOPLAMPEN EN AUTOMATISCHE GROOTLICHTEN*

De energiezuinige LED-koplampen van de XJ verbruiken zeer weinig energie en verbeteren het zicht. Bovendien bieden ze optimaal comfort, dankzij een exceptioneel vloeiend verloop van de lichtbundel. Adaptive Lighting draait mee met de besturing voor een betere verlichting in bochten. Automatic High Beam Assist detecteert naderende tegenliggers en schakelt automatisch van grootlicht naar dimlicht.

BEKIJK INTERIEURTECHNOLOGIE

MERIDIANTM AUDIOSYSTEMEN

Geniet van uw favoriete muziek met meer helderheid en precisie dan ooit tevoren, dankzij de fantastische audiotechnologie van Meridian. Kies uit drie verschillende Meridian-audiosystemen voor een audiobeleving van concertkwaliteit in uw Jaguar Innovatieve technologieën als een tweekanaals subwoofer, Cabin Correction, Digital Dither Shaping en Digital Signal Processing (DSP) voor authentieke HiFi in de auto tijdens elke rit.

MEER WETEN

DIGITALE TELEVISIE*

Passagiers kunnen tijdens het rijden naar hun favoriete televisieprogramma's kijken via de digitale televisietuner. Bestuurders kunnen hun favoriete televisieprogramma's alleen op het touchscreen bekijken wanneer de auto stilstaat.

* Optie

BEKIJK INTERIEURTECHNOLOGIE

KENMERKEN XJ PORTFOLIO

MODELSPECIFICATIE VAN HET XJ GAMMA

Ontdek de specificaties van het Jaguar XJ gamma

BEKIJK DE PRIJZEN EN SPECIFICATIES VAN DE XJ

STANDAARD VOORZIEN OP ALLE XJ MODELLEN

PERSONALISEER UW MODEL

Creëer de perfecte XJ voor uw rijstijl, uw business-stijl en uw levensstijl.

CONFIGUREER UW EIGEN XJ

TEST DE XJ

Ervaar de pure luxe en dynamische prestaties van de XJ, met een exclusieve testrit bij een van onze officiële Jaguar verdelers in België.