Primaire navigatie overslaan
skip.tertiary.navigation

XJ PREMIUM LUXURY

Nog meer prestige, comfort en een verder uitgebreid assortiment luxueuze keuzemogelijkheden.

VANAF

€ 83.000

  • CO2-EMISSIES g/km
  • Vanaf 149
  • BRANDSTOFVERBRUIK l/100 km (gecombineerd)
  • Vanaf 5.7

Kies tussen de verfijnde en efficiënte 2.0 liter i4-turbobenzine van 240 pk en de 3.0 liter V6-turbodiesel van 300 pk. Voor nog straffere prestaties is er de 3.0 V6-benzinemotor met compressor, goed voor 340 pk en verkrijgbaar met vier- of achterwielaandrijving.

PREMIUM LUXURY

Ivory zetels in zachtgenerfd leder met contrasterende stiknaden en biezen in Oyster. Oyster bovenzijde van instrumentenbord. Suède hemelbekleding in Ivory. Warm eikfineer. Matten in Oyster.

GEKLIMATISEERDE ZETELS VOOR- EN ACHTERAAN

De voorzetels van Jaguar bieden een ultiem comfort door snel en precies de optimale temperatuur te creëren, met knusse warmte in de winter en verkoeling in de zomer. Ook de zetels achteraan hebben een eigen verwarmingssysteem.

BEKIJK INTERIEURTECHNOLOGIE

ALL SURFACE PROGRESS CONTROL

Het unieke 'All Surface Progress Control' (ASPC) van Jaguar is een snelheidsregelaar voor lage snelheden, die werkt bij snelheden van 3,6 tot 30 km/u. Hij helpt de XJ in situaties met beperkte grip, ongeacht de weersomstandigheden, zodat de bestuurder zich kan concentreren op de besturing van de wagen. Het systeem heeft tevens een vertrekfunctie die de XJ in gladde omstandigheden helpt te vertrekken vanuit stilstand, evenals een vertrekhulp voor hellingen om de XJ op steile hellingen te leiden.

BEKIJK RIJBELEVING

JAGUAR KEYLESS ENTRY MET AUTOMATISCHE DEURBEKRACHTIGING (SOFT DOOR CLOSE)

Met de Jaguar Smart Key in uw jaszak of tas wordt de XJ automatisch ontgrendeld wanneer u aan de deurgreep trekt. U start de motor met een druk op de knop. Dankzij de automatische deurbekrachtiging (Soft Door Close) sluit u de deuren met een minimum aan inspanning, zonder lawaai en in alle veiligheid.

BEKIJK VEILIGHEID

KENMERKEN XJ PREMIUM LUXURY

MODELSPECIFICATIE VAN DE XJ PREMIUM LUXURY

Ontdek de specificaties van de Jaguar XJ Premium Luxury

BEKIJK DE PRIJZEN EN DE SPECIFICATIES VAN DE XJ

STANDAARD VOORZIEN OP ALLE XJ MODELLEN

PERSONALISEER UW MODEL

Creëer de perfecte XJ voor uw rijstijl, uw business-stijl en uw levensstijl.

CONFIGUREER UW EIGEN XJ

TEST DE XJ

Ervaar de pure luxe en dynamische prestaties van de XJ, met een exclusieve testrit bij een van onze officiële Jaguar verdelers in België.