Primaire navigatie overslaan
skip.tertiary.navigation

XJ LUXURY

De XJ Luxury koppelt moeiteloos rijden aan een verfijnd interieur dat gecreëerd werd om de zintuigen in vervoering te brengen. De XJ Luxury is strak gelijnd en verleidelijk, wendbaar en sierlijk.

VANAF

€ 73.600

  • CO2-EMISSIES g/km
  • Vanaf 149
  • BRANDSTOFVERBRUIK l/100 km (gecombineerd)
  • Vanaf 5.7

Kies uit de geraffineerde en efficiënte 3.0 i4-turbobenzinemotor met 240 pk, de nauwkeurig afgestelde 3.0 V6-compressormotor met 340 pk (verkrijgbaar met vier- en achterwielaandrijving) en de 3.0 V6-diesel met 300 pk. Al deze krachtbronnen zijn uitgerust met het Intelligente Stop-startsysteem dat het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot nog verder verlaagt.

LUXURY

Cashew zetels in leder. Truffle bovenzijde van instrumentenbord. Morzine hemelbekleding in Ivory. Gesatineerd palissanderfineer. Matten in Truffle.

ALL SURFACE PROGRESS CONTROL

Jaguar's unieke All Surface Progress Control (ASPC) is een cruise control voor lage snelheid, die actief is tussen 3,6 en 30 km/h. Deze geeft de XJ een beter rijgedrag in situaties met weinig grip, ongeacht de weersomstandigheden, en stelt de bestuurder in staat zich volledig te concentreren op het sturen. Het systeem heeft tevens een wegrijfunctie, waarmee de XJ vanaf stilstand kan optrekken op gladde ondergrond, en een Hill Descent-functie, die de afdaalsnelheid van de auto op steilere hellingen begrenst.

BEKIJK RIJBELEVING

LED KOPLAMPEN

De energiezuinige LED-koplampen van de XJ verbeteren het zicht en zijn ontworpen voor optimaal comfort, dankzij een exceptioneel vloeiend verloop van de lichtbundel. LED-licht lijkt nog meer op echt daglicht, waardoor het menselijk oog gemakkelijker objecten kan identificeren.

BEKIJK INTERIEURTECHNOLOGIE

GLAZEN PANORAMADAK

Een warmtewerend, glazen panoramadak loopt door tot boven de achterbank en vult het interieur met natuurlijk licht, terwijl UV-straling wordt tegengehouden.

BEKIJK EXTERIEUR

KENMERKEN XJ LUXURY

MODELSPECIFICATIE VAN DE XJ LUXURY

Ontdek de specificaties van de Jaguar XJ Luxury

BEKIJK DE PRIJZEN EN DE SPECIFICATIES VAN DE XJ

STANDAARD VOORZIEN OP ALLE XJ MODELLEN

PERSONALISEER UW MODEL

Creëer de perfecte XJ voor uw rijstijl, uw business-stijl en uw levensstijl.

CONFIGUREER UW EIGEN XJ

TEST DE XJ

Ervaar de pure luxe en dynamische prestaties van de XJ, met een exclusieve testrit bij een van onze officiële Jaguar verdelers in België.