Primaire navigatie overslaan
skip.tertiary.navigation

XJ PREMIUM LUXURY

Ivory zetels in zachtgenerfd leder met contrasterende stiknaden en biezen in Oyster. Oyster bovenzijde van instrumentenbord. Suède hemelbekleding in Ivory. Warm eikfineer. Matten in Oyster.

VANAF

€ 90.200

  • CO2-EMISSIES g/km
  • Vanaf 149
  • BRANDSTOFVERBRUIK l/100 km (gecombineerd)
  • Vanaf 5.7

Kies tussen de verfijnde en efficiënte 2.0 liter i4-turbobenzine van 240 pk of de 3.0 liter V6-turbodiesel van 300 pk. Voor nog straffere prestaties is er de 3.0 V6-benzinemotor met compressor, goed voor 340 pk en verkrijgbaar met vier- of achterwielaandrijving. Wie superieure prestaties zoekt, kan terecht bij de 5.0 V8-benzinemotor met compressor, die 470 pk genereert.

PREMIUM LUXURY

Ivory zetels in zachtgenerfd leder met contrasterende stiknaden en biezen in Oyster. Oyster bovenzijde van instrumentenbord. Suède hemelbekleding in Ivory. Warm eikfineer. Matten in Oyster.

VERWARM- EN KOELBARE ZETELS VOOR- EN ACHTERIN

Voor ultiem rijcomfort kunnen de voorzetels snel een optimale en precies geregelde temperatuur aannemen, van verwarmen in de winter tot koelen in de zomer. Ook de buitenste zitplaatsen van de achterbank hebben hun eigen verwarmings- en koelsystemen

BEKIJK INTERIEURTECHNOLOGIE

ALL SURFACE PROGRESS CONTROL

Het unieke 'All Surface Progress Control' (ASPC) van Jaguar is een snelheidsregelaar voor lage snelheden, die werkt bij snelheden van 3,6 tot 30 km/u. Hij helpt de XJ in situaties met beperkte grip, ongeacht de weersomstandigheden, zodat de bestuurder zich kan concentreren op de besturing van de wagen. Het systeem heeft tevens een vertrekfunctie die de XJ in gladde omstandigheden helpt te vertrekken vanuit stilstand, evenals een vertrekhulp voor hellingen om de XJ op steile hellingen te leiden.

BEKIJK RIJBELEVING

JAGUAR KEYLESS ENTRY MET AUTOMATISCHE DEURBEKRACHTIGING (SOFT DOOR CLOSE)

Met de Jaguar Smart Key in uw zak of tas, wordt de XJ automatisch ontgrendeld zodra u de portiergreep vastpakt. De motor start u met een druk op de knop. Soft Door Close zorgt dat de portieren zacht en automatisch geheel worden gesloten, zonder dat u kracht hoeft uit te oefenen.

BEKIJK VEILIGHEID

KENMERKEN XJ PREMIUM LUXURY

MODELSPECIFICATIE VAN DE XJ PREMIUM LUXURY

Ontdek de specificaties van de Jaguar XJ Premium Luxury

BEKIJK DE PRIJZEN EN SPECIFICATIES VAN DE XJ

STANDAARD VOORZIEN OP ALLE XJ MODELLEN

PERSONALISEER UW MODEL

Creëer de perfecte XJ voor uw rijstijl, uw business-stijl en uw levensstijl.

CONFIGUREER UW EIGEN XJ

TEST DE XJ

Ervaar de pure luxe en dynamische prestaties van de XJ, met een exclusieve testrit bij een van onze officiële Jaguar verdelers in België.