Primaire navigatie overslaan
skip.tertiary.navigation

XJ R-SPORT

Een unieke, sportieve stijl voegt een extra dimensie toe aan het rijplezier en de rijervaring die eigen zijn aan de XJ R-Sport.

VANAF

€ 103.020

  • CO2-EMISSIES g/km
  • Vanaf 149
  • BRANDSTOFVERBRUIK l/100 km (gecombineerd)
  • Vanaf 5.7

Kies de pittige 3.0 liter turbodiesel die nu 300 pk sterk is. Of ga voor een overvloed aan kracht met de 340 pk sterke 3.0 V6-benzinemotor met compressor, verkrijgbaar met vier- en achterwielaandrijving.

R-SPORT

Jet zetels in zachtgenerfd leder met contrasterende stiknaden in Red. Jet bovenzijde van instrumentenbord. Suède hemelbekleding in Ivory. Pianozwartfineer. Matten in Jet.

R-SPORT EXTERIEURSTYLING

De R-Sport exterieurstyling benadrukt het sportieve karakter van de XJ en omvat onder meer grille, ondergrille, frontsplitter, achterspoiler en achterskirt in Gloss Black en aerodynamische 'R'-style dorpels.

BEKIJK EXTERIEUR

SPORTZETELS

De bekleding in zacht generfd Soft Grain leder wordt aangeboden in twee krachtige kleurencombinaties. De voorzetels hebben verstelbare zijwangen die bestuurder en voorpassagier extra zijdelingse steun bieden tijdens snel bochtenwerk.

BEKIJK INTERIEUR

R-SPORT LOGO'S

De finishing-touch wordt geleverd door het exclusieve 'R-Sport' logo op het stuurwiel, de dorpellijsten en de powervents in de voorspatborden.

BEKIJK INTERIEUR

KENMERKEN XJ R-SPORT

MODELSPECIFICATIE VAN DE XJ R-SPORT

Ontdek de specificaties van de Jaguar XJ R-Sport

BEKIJK DE PRIJZEN EN SPECIFICATIES VAN DE XJ

STANDAARD VOORZIEN OP ALLE XJ MODELLEN

PERSONALISEER UW MODEL

Creëer de perfecte XJ voor uw rijstijl, uw business-stijl en uw levensstijl.

CONFIGUREER UW EIGEN XJ

TEST DE XJ

Ervaar de pure luxe en dynamische prestaties van de XJ, met een exclusieve testrit bij een van onze officiële Jaguar verdelers in België.