Primaire navigatie overslaan

JAGUAR NIEUWS

01 Juli 2015

TOP-DJ ARMIN VAN BUUREN EN DE JAGUAR XE: DE EXPERIENCE OF A LIFETIME

De Nederlandse top-DJ Armin van Buuren speelt de hoofdrol in de spectaculaire social-media campagne ‘The Experience of a Lifetime’, die wordt opgezet rond de introductie van de Jaguar XE. Een belangrijk onderdeel is een wedstrijd waarbij deelnemers kans maken op een VIP Experience op Ibiza met Armin van Buuren en de nieuwe Jaguar XE.

The Experience of a Lifetime, een campagne rond de Europese introductie van de Jaguar XE gaat begin juli van start. De spil is www.arminxe.com. Hier is om te beginnen een speciale ‘launch-film’ van de Jaguar XE te zien. Armin van Buuren stuurt daarin een rode XE-S op hoge snelheid over een circuit. Deze film legt een verband tussen het optreden voor 100.000 enthousiaste fans en de bijzondere ervaring van het rijden in een Jaguar XE. De site linkt ook direct door naar alle ‘social conversations’ die via #ArminXE worden gevoerd.

Kans op de Experience of a Lifetime
Een belangrijk onderdeel van de campagne is een wedstrijd waarbij deelnemers kans maken op een VIP-weekeinde op Ibiza. Op het programma staan een ontmoeting met Armin van Buuren en een prachtige rit in een Jaguar XE. Het derde hoogtepunt is een feest in Ushuaia met een optreden van Armin van Buuren. Om kans te maken op de prijs, dienen deelnemers een ‘party dream team’ samen te stellen door twee vrienden uit te nodigen. Details daarover zijn beschikbaar op www.arminxe.com. Ook los van de kans op de hoofdprijs is deelname de moeite waard. Alle deelnemers krijgen toegang tot de exclusieve XE Spotify-playlists die speciaal voor deze campagne worden beheerd door Armin van Buuren. In totaal komen er vier van deze exclusieve playlists.