Primaire navigatie overslaan

JAGUAR NIEUWS

05 Augustus 2015

NIEUWE F-PACE ONTHULD AAN LEDEN VAN DE 'F-PACE CIRCLE' NOG VOOR DE OFFICIËLE LANCERING

De nieuwe Jaguar F-PACE komt eraan. Deze performante SUV is de jongste telg in ons dynamische en verleidelijke gamma.

De langverwachte wereldpremière van de nieuwe Jaguar F-PACE, de performante SUV van Jaguar, vindt plaats in september dit jaar op het autosalon van Frankfurt (het 66ste IAA Pkw in Frankfurt am Main). .

Jaguar geeft de deelnemers de kans om een exclusieve Viptrip naar Frankfurt te winnen. Zo kunt u kennismaken met deze opmerkelijke auto nog vóór hij officieel aan het grote publiek wordt voorgesteld.

Wat houdt deze uitzonderlijke prijs in? De vluchten, het verblijf in het vijfsterrenhotel Westin in Frankfurt Am Main, receptie in de Pret-a-Diner lounge op het dak met uitzicht op de beroemde skyline van Mainhatten, een stijlvol diner , en tenslotte: volledige Viptoegang tot de backstage van het autosalon van Frankfurt. Allemaal op kosten van Jaguar. Een Senior Jaguar designer van de F-PACE, treedt die avond op als gastheer, maar ook als gids tijdens een exclusieve demonstratie van de wagen.

Over de nieuwe Jaguar F-PACE:

De F-PACE is de nieuwste telg van Jaguar die volledig gemaakt is van aluminium en geproduceerd wordt in Solihull, Verenigd Konikrijk. Het is een performante SUV die adembenemende prestaties combineert met intuïtieve technologie en de grootste praktische eigenschappen in zijn klasse. De Jaguar F-PACE is gebaseerd op de C-X17 Concept, die tijdens de Automotive Interiors Expo 2014 in Stuttgart werd bekroond met de prijs voor Concept Vehicle Design.

De F-PACE, gebaseerd op de Aluminium Intensive Architecture van Jaguar, is uniek in zijn klasse. Hij bepaalt de nieuwe norm voor het SUV-segment en wordt te koop aangeboden vanaf 2016.

Ian Callum, onze Design Director, vatte het uitstekend samen: “De Jaguar F-PACE is geïnspireerd op de F-TYPE en staat voor de perfecte balans van stijl, prestaties en praktische eigenschappen. Hij biedt een unieke combinatie: het design van een Jaguar sportwagen met een bijzonder praktisch, ruim en luxueus interieur. De F-PACE is onze gezinssportwagen.”