Primaire navigatie overslaan

JAGUAR NIEUWS

05 Augustus 2013

HERTZ INTRODUCEERT VIA HAAR DREAM COLLECTION ALS EERSTE DE NIEUWE F-TYPE

De Hertz Corporation, ’s werelds grootste autoverhuurmaatschappij, biedt nu de Jaguar F-TYPE aan. Deze fel bejubelde tweezits cabriolet is nu exclusief te huur in België, Nederland, Frankrijk, Duitsland en Italië. De Jaguar F-TYPE is het gezicht van de nieuwe Dream Collection van Hertz met adembenemende droomwagens die op merk en model te reserveren zijn zodat klanten wegrijden in exact die wagen die zij geboekt hebben.

Michel Taride, Group President Hertz International, zegt: “Wij zijn heel trots de nieuwe Jaguar F-TYPE te introduceren in Europa als dé wagen waarmee wij onze nieuwe Dream Collection bekend maken, een serie hoge kwaliteitsvoertuigen die zorgen voor een perfecte autohuurervaring. Bovendien versterkt dit onze samenwerking met Jaguar Land Rover, een autofabrikant van formaat die wederom het sportwagensegment heeft vernieuwd met haar F-TYPE. Voortaan kunnen onze klanten hun dromen laten uitkomen en genieten van een wagen met topprestaties en kwaliteit.”

Bernard Kuhnt, Regional Director Jaguar Land Rover Europa, reageert: "Wij zijn heel verheugd om de nieuwe F-TYPE via onze sterke samenwerking met Hertz te presenteren. Wij zijn ervan overtuigd dat Hertz-klanten van onze sportwagen gaan genieten.”

De nieuwe Jaguar F-TYPE is de eerste volwaardige Jaguar sportwagen sinds 50 jaar. Deze sportwagen is geïnspireerd op de cockpit van een gevechtsvliegtuig. Dat is te zien aan de indeling van de bediening, als ook aan de SportShift koppeling in de vorm van een joystick met 8 versnellingen. De F-TYPE heeft de rijeigenschappen van een sportwagen : intuïtief, instinctief en vol leven. Hij biedt de bestuurder sportieve prestaties en een fel karakter. Alles draait om precisie. De wagen reageert direct, geeft feedback en reageert op de bestuurder. Hierdoor wordt de wagen één met zijn bestuurder.

  • België – Luchthaven Brussel
  • Nederland - Luchthaven Amsterdam Schiphol
  • Franse Rivièra – Nice, Monaco, Saint-Tropez, Cannes maar ook Parijs
  • Duitsland – Luchthaven Frankfurt en München
  • Italië – Luchthavens Milaan Malpensa, Rome Fiumicino en Olbia

Afhankelijk van de vestiging is de Jaguar F-TYPE te huur vanaf €250 per dag. Klanten kunnen online reserveren of contact opnemen met Hertz Reserveringen. De minimum leeftijd om deze wagen te huren is 25 jaar in de Benelux, in Frankrijk en Italië is dit 30 jaar en Duitsland 27 jaar. Ook zijn er twee creditcards vereist om deze auto te kunnen huren.