Primaire navigatie overslaan

JAGUAR NIEUWS

02 Juni 2014

JAGUAR DESIGN DIRECTOR IAN CALLUM BENOEMD TOT ‘INFLUENCER’ DOOR LINKEDIN

Sinds oktober 2012, nodigt LinkedIn invloedrijke figuren uit om unieke en originele content te delen. Het netwerk bestaat intussen uit zo’n 500 ‘Influencers’, waaronder de oprichter van de Virgin Group, Richard Branson, de oprichter van Microsoft, Bill Gates, voormalig burgemeester van New York City, Michael Bloomberg, de CEO van Hewlett-Packard, Meg Whitman, journaliste Maria Shriver, Eerste Minister van het V.K, David Cameron en vele anderen.

Callum, die verantwoordelijk is voor het design van de huidige Jaguar-modellen, waaronder Jaguar’s nieuwste sportwagen, de F-TYPE, publiceert vandaag een post op LinkedIn waarin hij uitlegt waarom de meest succesvolle bedrijven design hoog in het vaandel dragen, een onderwerp dat hem erg nauw aan het hart ligt. De Influencer-post behandelt het belang van design voor elk bedrijf dat zich bezighoudt met de verkoop van producten om deze producten zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor het publiek.

Ian Callum zei: “Het is een eer om uitgenodigd te worden bij te dragen als een opinieleider op LinkedIn. Ik ben erg enthousiast om me in het uitzonderlijke gezelsschap te bevinden van personen als Richard Branson en de President van de V.S., Barack Obama. Ik tracht steeds te leren van de mensen die me omringen en ik kijk ernaar uit mijn eigen ervaringen en inzichten te delen met een groot publiek. Hopelijk is dit de start van alweer een nieuwe fase waarin leren en samenwerken centraal staan."