Primaire navigatie overslaan

JAGUAR NIEUWS

NIEUWS

Berichten

 • 20 December 2017

  LAAT UW HOND MEEGENIETEN MET JAGUAR GEAR ACCESSOIRES

  Veel Jaguar rijders zijn hondenliefhebbers. Speciaal voor hen heeft Jaguar huisdiervriendelijke accessoires ontwikkeld voor dat beetje extra comfort en gebruiksgemak in uw auto voor de hele familie.

 • 19 December 2017

  DE NIEUWE JAGUAR E-PACE BEHAALT VIJF STERREN IN DE EURONCAP-CRASHTESTS EN BEVESTIGT ZO DAT DE LANGVERWACHTE SUV EEN VAN DE VEILIGSTE OP DE MARKT IS.

  Jaguars eerste compacte SUV beschermt iedereen, met een topscore van 86% voor de bescherming van volwassen inzittenden, 87% voor de bescherming van kinderen en 77% voor de bescherming van voetgangers.

 • 13 December 2017

  JAGUAR XE PROJECT 8 OFFICIEEL DE SNELSTE BERLINE TER WERELD

  De door Jaguar SVO ontwikkelde XE SV Project 8 is officieel ‘s werelds snelste vierdeursberline: het prototype van het toekomstige seriemodel haspelde onlangs de Nordschleife van de Nürburgring af in een onwaarschijnlijk snelle tijd van 7 minuten en 21,23 seconden.

 • 11 December 2017

  ELEKTRISCHE ROADTRIP: JAGUAR I-PACE DOORSTAAT GLANSRIJK LAATSTE TESTS IN LOS ANGELES, IN AANLOOP NAAR WERELDWIJDE ONTHULLING BEGIN 2018

  Los Angeles, VS, 6 december 2017: Eén jaar nadat de I-PACE Concept voorgesteld werd op de LA Auto Show, is Jaguar terug in Los Angeles met een veelbelovend productieprototype van de elektrische I-PACE voor de laatste rijbereik- en levensduurtests in de aanloop naar de officiële, wereldwijde onthulling van de SUV in 2018.

 • 01 December 2017

  Luxe tweedehandswagens: waarom kiezen voor Jaguar Approved?

  Bij Jaguar willen we dat al onze wagens precies hetzelde rijden als waar ze oorspronkelijk voor ontworpen zijn. Daarom voelt zelfs een tweedehands Jaguar even levend als op de dag dat hij werd gebouwd. Laat u overtuigen door Jaguar Approved: gecertificeerde luxe tweedehandswagens die niet te onderscheiden zijn van een nieuw model.

 • 01 December 2017

  DE JAGUAR XE: NIET ZOMAAR EEN LUXE BERLINE WAGEN

  Gebouwd op een nieuw modulair platform en uitgerust met door Jaguar zelf ontwikkelde Ingenium motoren: de Jaguar XE heeft van meet af aan grenzen verlegd. Voeg daar nog uitzonderlijke prestaties, een exclusieve uitrusting en een stijlvol design aan toe en u krijgt de meest geavanceerde, efficiënte en verfijnde sportieve berline die Jaguar ooit maakte.

 • 11 Oktober 2017

  XF SPORTBRAKE VERPULVERT WERELDRECORD

  Olympische skiër en Jaguar XF Sportbrake verbreken 'ijscool' Guiness wereldrecord.

 • 09 Oktober 2017

  5 VOORDELEN VAN EEN ELEKTRISCHE AUTO

  Elektrische wagens worden maar al te vaak als saai of onsportief bestempeld, maar niets is minder waar. Jaguar is overtuigd van de voordelen van een elektrisch voertuig en lanceert daarom in 2018 de I-PACE. De performance SUV wordt Jaguars eerste volledig elektrische wagen. Mocht u zelf nog niet overtuigd zijn over dit type wagen, ontdek dan hier alvast een paar voordelen.

 • 19 September 2017

  ELKE JAGUAR LAND ROVER ELEKTRISCH AANGEDREVEN VANAF 2020

  Vanaf 2020 zullen alle nieuwe modellen van Jaguar Land Rover één of andere vorm van elektrische aandrijving hebben. Dat kondigde Jaguar Land Rover aan tijdens het eerste Tech Fest, een reeks van debatten en gratis openbare tentoonstellingen over de mobiliteit van de toekomst.

 • 06 Juli 2017

  Jaguar kondigt de E-PACE aan

  De nieuwe E-PACE vervoegt het gamma prestatiegerichte SUV's van Jaguar.

Meer laden