UPDATE UW BROWSER

Helaas is uw browser verouderd en kan deze niet worden ondersteund. Upgrade uw browser om te profiteren van de geavanceerde functies op deze site.

CLOSE LABEL
NEWS.

JAGUAR NIEUWS

NIEUWS

 • Publicatie: 20.11.2022

  DE SAMENWERKING TUSSEN JAGUAR LAND ROVER EN WOLFSPEED

  Jaguar Land Rover gaat een samenwerking aan met Wolfspeed om zijn elektrificatiestrategie uit te voeren en de efficiëntie van zijn wagens te verhogen.

 • Publicatie: 19.10.2022

  TWEE EXCLUSIEVE C-TYPE CONTINUATIONS ‘70-EDITION’ VIEREN EEN HISTORISCHE VERJAARDAG

  Jaguar Classic heeft twee exclusieve C-type Continuations onthuld als ode aan de roemrijke raceprestaties van de originele C-type in 1953.

 • Publicatie: 02.08.2022

  NIEUW JAGUAR LAND ROVER TESTCENTRUM: ELEKTRIFICATIE EN CONNECTIVITEIT VOOR DE TOEKOMST

  Jaguar Land Rover heeft opnieuw een grote stap gezet in de richting van een nieuw tijdperk van elektrificatie en connectiviteit.

 • Publicatie: 29.07.2022

  BIEDEN OP BOND: JAGUAR UIT NO TIME TO DIE IN 007-LIEFDADIGHEIDSVEILING BIJ CHRISTIE’S

  De James Bond-films bestaan 60 jaar. Dat wordt groots gevierd bij veilinghuis Christie’s, waar op 28 september een grootschalige liefdadigheidsveiling van 007-memorabilia zal worden gehouden.

 • Publicatie: 25.07.2022

  VAN HET CIRCUIT NAAR DE OPENBARE WEG: RACETECHNOLOGIE VOOR ENERGIEBEHEER IN HYBRIDE JAGUARS

  Wanneer kun je je beschikbare elektriciteit het best gebruiken, en wanneer kun je het best de energierecuperatie optimaliseren door regeneratief te remmen?

 • Publicatie: 08.07.2022

  JAGUAR C-TYPE CONTINUATION: EEN KLASSIEKER HERBOREN

  Ter gelegenheid van de zeventigste verjaardag van de Grand Prix van Reims werd het eerste Jaguar C-type Continuation model geïntroduceerd. In 1952 werd deze race gewonnen door piloot Sir Stirling Moss in een wagen met de iconische Pastel Green-lak en Suede Green-zetels.

 • Publicatie: 05.07.2022

  OVERAL NAVIGEREN ZONDER DATAVERBINDING: JAGUAR EN WHAT3WORDS BIEDEN WERELDPRIMEUR IN NAVIGATIE

  Jaguar biedt als ’s werelds eerste automobielfabrikant uiterst nauwkeurige navigatie – zelfs op de meest afgelegen locaties – door de unieke wereldwijde locatietechnologie van what3words te integreren in zijn wagens.

 • Publicatie: 15.06.2022

  JAGUAR VIERT PLATINA JUBILEUM KONINGIN ELIZABETH II

  De Britse merken Jaguar en Land Rover namen op zondag 5 juni 2022 deel aan de jubileumviering van koningin Elizabeth II. Ze leverden 26 unieke wagens die meereden met de optocht naar aanleiding van het platina jubileum.

 • Publicatie: 16.02.2022

  JAGUAR LAND ROVER KNOOPT PARTNERSHIP AAN MET NVIDIA

  Jaguar Land Rover en Nvidia zullen samenwerken om autonome rijsystemen en geconnecteerde diensten op basis van artificiële intelligentie (AI) te ontwikkelen voor alle toekomstige modellen.

 • Publicatie: 03.11.2021

  JAGUAR RACING MAAKT NIEUWE TITELPARTNER, KLEUREN EN ORGANISATIE-UPDATES BEKEND VOOR HET ABB FIA FORMULA E WORLD CHAMPIONSHIP 2021/22

  Antwerpen, woensdag 3 november 2021 – Tata Consultancy Services (TCS) treedt toe tot het iconische Britse raceteam Jaguar Racing als titelpartner in de aanloop naar het 2021/22 ABB FIA Formula E World Championship. Het team zal bekend staan als Jaguar TCS Racing.

 • Publicatie: 17.06.2021

  JAGUAR I-PACE VOLTOOIT ‘EVERESTING CHALLENGE’ OP EEN ENKELE BATTERIJLADING MET OLYMPISCHE WIELRENNER AAN HET STUUR

  De Jaguar I-PACE maakte korte metten met de steile hellingen, het kronkelende asfalt en de temperaturen rond het vriespunt van de hoogste geasfalteerde weg van het Verenigd Koninkrijk. Met een enkele laadbeurt voor zijn 90 kWh-batterij bracht hij de ‘Everesting Challenge’ op Great Dun Fell in Cumbria tot een goed einde.

 • Publicatie: 19.05.2021

  JAGUAR VERBETERT E-PACE MET NIEUWE R-DYNAMIC BLACK EDITION EN GEAVANCEERDE TECHNOLOGIE

  Jaguar heeft het E-PACE-gamma uitgebreid met de introductie van de geavanceerde R-Dynamic Black Edition en een opgewaardeerde connectiviteitsuitrusting. De nieuwe R-Dynamic Black Edition tilt het dynamische design en de visuele aantrekkingskracht van de compacte SUV naar een hoger niveau met een gamma specifieke koetswerkaccenten.

 • Publicatie: 05.05.2021

  DE TOEKOMSTIGE LUCHTZUIVERINGSTECHNOLOGIE VOOR AUTO-INTERIEURS VAN JAGUAR LAND ROVER HEEFT BIJ LABORATORIUMTESTEN BEWEZEN DAT ZE VIRUSSEN EN BACTERIËN IN DE LUCHT MET MAAR LIEFST 97 PROCENT TEGENHOUDT.

  Het prototype van het verwarmings-, ventilatie- en airconditioningssysteem (HVAC) maakt gebruik van de Nanoe™ X-technologie van Panasonic om schadelijke bacteriën en virussen tegen te houden en zal een unieke klantervaring helpen creëren in de interieurs van toekomstige modellen van Jaguar en Land Rover.

 • Publicatie: 09.04.2021

  WELKE LUXE SUV KIEZEN?

  Alle segmenten van de automarkt rollen de rode loper voor hem uit. De SUV is een echt fenomeen en staat op de voorpagina van elke catalogus. Hij brengt ook een revolutie teweeg in het topsegment van de automobielsector. Welke luxe SUV kiest u best? We nemen deze bijzonder begeerlijke modellen even onder de loep.

 • Publicatie: 02.04.2021

  WELKE SOORTEN SUV MODELLEN VINDT U TERUG IN HET JAGUAR GAMMA?

  Bent u van plan om een nieuwe SUV te kopen? Weet dat er tegenwoordig heel wat verschillende soorten bestaan. Werp een blik op de verschillende SUV modellen in het Jaguar gamma en laat u verleiden door onze luxe wagens.

 • Publicatie: 19.03.2021

  KLASSIEKE DESIGNGESCHENKEN OM ZESTIGSTE VERJAARDAG VAN ICONISCHE E-TYPE TE VIEREN

  De ontwerpers van Jaguar hebben een reeks exclusieve geschenken gecreëerd om de zestigste verjaardag van een autolegende te vieren: de E-TYPE uit 1961. De ‘Jaguar E-TYPE 60th Anniversary Collection’ omvat kunstwerken, T-shirts en schaalmodellen, die allemaal verwijzen naar de twee epische ritten van Coventry naar Zwitserland voor de lancering van de E-TYPE op het Autosalon van Genève.

 • Publicatie: 15.03.2021

  ICONISCHE JAGUAR E-TYPE VIERT ZESTIGSTE VERJAARDAG MET BREMONT-HORLOGE EN GESCHENKSETS VAN GLENTURRET WHISKY

  Jaguar viert de zestigste verjaardag van de legendarische E-TYPE in passende stijl, met de lancering van een exclusieve horlogeset en een zeldzame whisky. De Britse horlogemaker Bremont vervaardigde een chronograaf en rallytimer ter gelegenheid van het zestigjarige bestaan van de iconische sportwagen. De distilleerderij Glenturret bracht van zijn kant een E-TYPE whisky uit, die speciaal werd gemaakt om zijn unieke geest op te roepen.

 • Publicatie: 15.02.2021

  JAGUAR LAND ROVER KONDIGT NIEUWE TOEKOMSTSTRATEGIE ‘REIMAGINE’ AAN: DE TOEKOMST VAN MODERN LUXURY

  Jaguar Land Rover kondigt nieuwe toekomstplannen aan waarmee het autoconcern invulling geeft aan de toekomst van modern luxury door design. Dankzij de strategie ‘Reimagine’ krijgen de merken Jaguar en Land Rover een geheel eigen invulling. Bovendien vormt de strategie een blauwdruk voor duurzaamheid, zowel voor het milieu als de samenleving. Zodoende wordt Jaguar Land Rover een meer wendbare producent van 's werelds meest begeerlijke, luxe voertuigen en services voor de meest veeleisende klanten.

 • Publicatie: 08.02.2021

  ZEVENTIGSTE VERJAARDAG: JAGUAR C-TYPE VERVOEGT DE ‘CLASSIC CONTINUATION’-FAMILIE

  Jaguar Classic zal een beperkt aantal nieuwe C-type Continuations creëren om de zeventigste verjaardag van de legendarische dubbelzege op Le Mans te vieren.

 • Publicatie: 26.01.2021

  LICHTER, SNELLER, VERDER: HET BAANBREKENDE, GEAVANCEERDE COMPOSIETPROJECT VAN JAGUAR LAND ROVER

  Het Tucana-consortium zal Jaguar Land Rover helpen om toekomstige elektrische auto’s verder te laten rijden door geavanceerde composietmaterialen zoals koolstofvezel te ontwikkelen. Dit onderzoek zal bijdragen tot een groter emissievrij rijbereik, sterkere prestaties en een dynamischere rijervaring.

 • Publicatie: 09.04.2021

  WELKE LUXE SUV KIEZEN?

  Alle segmenten van de automarkt rollen de rode loper voor hem uit. De SUV is een echt fenomeen en staat op de voorpagina van elke catalogus. Hij brengt ook een revolutie teweeg in het topsegment van de automobielsector. Welke luxe SUV kiest u best? We nemen deze bijzonder begeerlijke modellen even onder de loep.

 • Publicatie: 05.01.2021

  NIEUWE JAGUAR F-TYPE HERITAGE 60 EDITION VIERT DIAMANTEN VERJAARDAG VAN LEGENDARISCHE E-TYPE

  De nieuwe Limited Edition van de Jaguar F-TYPE, ontworpen door SV Bespoke, beschikt over de lakkleur Sherwood Green en een unieke uitrusting om de zestigste verjaardag van de E-type in 2021 te vieren

 • Publicatie: 05.01.2021

  MAAK KENNIS MET DE JAGUAR VISION GRAN TURISMO SV:DE ULTIEME UITHOUDINGSBOLIDE VOOR GAMES

  Een topsnelheid van 410 km/u, een tot in de puntjes geperfectioneerd aerodynamisch design en racetechnologie geven vorm aan de Jaguar Vision Gran Turismo SV, Jaguars nieuwste virtuele racewagen, ontwikkeld voor Gran Turismo en gebouwd in de echte wereld als een designstudie op ware grootte.

 • Publicatie: 25.11.2020

  PIVI PRO-INFOTAINMENTSYSTEEM VAN JAGUAR LAND ROVER WINT AUTOBEST AWARD

  Het nieuwe Pivi Pro-infotainmentsysteem van Jaguar Land Rover is erkend door de prestigieuze jury van AUTOBEST. Het nieuwe systeem won de SMARTBEST Award 2020 voor de beste connected technologieën in de auto-industrie.

 • Publicatie: 06.11.2020

  WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN HYBRIDE EN PLUG-IN HYBRIDE?

  "Hybride" of "Plug-in hybride"? Het zijn termen die u in verwarring kunnen brengen bij het kiezen van een nieuwe milieuvriendelijke elektrische auto. We leggen u alle subtiliteiten uit van dit moderne autojargon.

 • Publicatie: 20.10.2020

  HOE EEN PLUG-IN HYBRIDE OPLADEN?

  Tanken aan de pomp is de normaalste zaak van de wereld, maar uw auto aansluiten op een eenvoudig stopcontact om op te laden roept nog steeds vragen op. Heb ik een stopcontact of een speciale lader nodig? Moet ik mijn elektrische installatie aanpassen om thuis te kunnen opladen? Waar vind ik in België oplaadpunten voor elektrische of plug-in hybride auto's? We leggen hier alles uit wat u moet weten over het opladen van een hybride auto.

 • Publicatie: 14.10.2020

  KAN EEN ELEKTRISCHE AUTO EEN TRAILER TREKKEN?

  De elektrische auto roept veel vragen op. Vaak wordt gedacht dat hij enkel voor bepaalde omstandigheden geschikt is, omwille van zijn elektrische motor. Maar een elektrische auto is tegenwoordig even efficiënt en capabel als een traditionele auto met verbrandingsmotor.

 • Publicatie: 13.10.2020

  JAGUAR LAND ROVER ZAL PLASTICAFVAL GEBRUIKEN IN DUURZAME LUXE-INTERIEURS VAN DE VOLGENDE GENERATIE

  Jaguar Land Rover werkt met ECONYL®-nylon aan de ontwikkeling van hoogwaardige interieurs op basis van zee- en stortafval.

 • Publicatie: 14.09.2020

  JAGUAR LAND ROVER LEERT ZELFRIJDENDE AUTO'S WAGENZIEKTE TE VERMINDEREN

  Jaguar Land Rover ontwikkelt baanbrekende software die wagenziekte zal verminderen door de rijstijl van toekomstige autonome voertuigen aan te passen. Zo willen we elke rit zo geraffineerd en comfortabel mogelijk maken voor onze klanten.

 • Publicatie: 20.08.2020

  THIERRY BOLLORÉ NIEUWE CEO JAGUAR LAND ROVER

  Thierry Bolloré is per 10 september 2020 aangesteld als nieuwe Chief Executive Officer van Jaguar Land Rover.

 • Publicatie: 20.08.2020

  JAGUAR’S UNIEKE PREDICTIVE TOUCH-TECHNOLOGIE MAAKT AUTORIJDEN VEILIGER

  Jaguar Land Rover ontwikkelt unieke technologie voor het bedienen van allerlei functies in auto’s zónder dat de bestuurder de touchscreen aanraakt.

 • Publicatie: 08.07.2020

  LUXEWAGEN IN DE SPOTLIGHTS: F-PACE

  De F-PACE dompelt u onder in het legendarische Jaguar-DNA. Deze luxueuze Jaguar is geïnspireerd op het succesvolle C-X17-concept en biedt ongeëvenaarde prestaties en rijgedrag, de F-TYPE waardig. Deze legendarische sportieve SUV staat synoniem voor verfijning en veelzijdigheid. Ontdek de Jaguar F-PACE hier in detail.

 • Publicatie: 19.06.2020

  WAT ZIJN DE FISCALE VOORDELEN VAN ELEKTRISCHE WAGENS IN 2020?

  Sinds 1 januari 2020 zijn de regels voor het genieten van een belastingaftrek of een premie voor een nieuw elektrisch voertuig in België gewijzigd. Lees hier alles over de fiscale voordelen.

 • Publicatie: 07.05.2020

  5 ONMISBARE LUXE AUTO-ACCESSOIRES EN OPTIES

  Uw Jaguar is meer dan een auto voor u, het is uw vrijheid, uw levensstijl. In dit artikel lichten we 5 onmisbare luxe auto-accessoires en opties uit die helemaal passen bij uw Jaguar wagen.

 • Publicatie: 15.04.2020

  JAGUAR LAND ROVER STELT HAAR PERSWAGENVLOOT TER BESCHIKKING VAN HULP- EN ZORGORGANISATIES

  Jaguar Land Rover heeft geheel belangeloos wereldwijd al meer dan 308 voertuigen ingezet om noodhulporganisaties tijdens de coronacrisis te ondersteunen.

 • Publicatie: 14.04.2020

  ‘JUST IMAGINE’: MET BAFTA BEKROONDE REGISSEUR LAAT U MET DE NIEUWE JAGUAR F-TYPE RIJDEN

  Jaguar heeft samengewerkt met de veelvuldig bekroonde regisseur William Bartlett voor een verzameling van zes films over de nieuwe F-TYPE.

 • Publicatie: 12.03.2020

  IN DE SPOTLIGHTS: ONZE VOLLEDIG ELEKTRISCHE AUTO, DE I-PACE

  Elektrische wagens zijn in opmars. In dit artikel willen we u graag voorstellen aan onze volledig elektrische auto, de Jaguar I-PACE.

 • Publicatie: 10.03.2020

  JAGUAR LAND ROVER OP TOURNEE OM TWEE JAAR KOOLSTOFNEUTRALE PRODUCTIE IN DE VERF TE ZETTEN

  Jaguar Land Rover heeft zopas een emissievrije rondrit langs zijn Britse productie- en ontwikkelingsvestigingen gemaakt om te vieren dat zijn vestigingen voor het tweede jaar op rij als koolstofneutraal werden gecertificeerd.

 • Publicatie: 18.02.2020

  MITCH EVANS LEIDT PILOTENKAMPIOENSCHAP NA DOMINANTE E-PRIX-ZEGE IN MEXICO CITY VOOR PANASONIC JAGUAR RACING

  Mitch Evans wint vijfde ronde van het ABB FIA Formule E-kampioenschap 2019/20 in Mexico City, Mexico.

 • Publicatie: 11.02.2020

  WAT KOST HET OPLADEN VAN EEN ELEKTRISCHE AUTO?

  U kent natuurlijk de voordelen van een elektrische wagen. Maar hoe kunt u zo’n elektrische wagen opladen, wat is de kostprijs en hoelang is de oplaadtijd van uw elektrische auto? U komt het hier te weten.

 • Publicatie: 28.01.2020

  VERBETERDE PRESTATIES VOOR JAGUAR I-PACE DANKZIJ KENNIS UIT DE RACERIJ

  Jaguar heeft de prijswinnende I-PACE verder verbeterd met de opgedane kennis uit de racerij.

 • Publicatie: 21.01.2020

  BENZINE OF ELEKTRISCHE AUTO KOPEN?

  Bent u toe aan een nieuwe auto en voelt u al keuzestress over de beslissing tussen een benzine- of een elektrische wagen? Geen nood. Wij zetten de belangrijkste argumenten even op een rijtje.

 • Publicatie: 26.11.2019

  ZELFRIJDEND PROTOTYPE VAN JAGUAR I-PACE GAAT VOOR HET EERST DE WEG OP IN DUBAI

  Ingenieurs van Jaguar Land Rover hebben een zelfrijdend prototype van de Jaguar I-PACE getest in de straten van Dubai.

 • Publicatie: 15.11.2019

  CHRISTINE CENTNER WINT PRESTIGIEUZE PRIJS ‘MOOIST GERESTAUREERDE WAGEN’ MET HAAR E-TYPE REBORN OP DE ‘CONCOURS D’ELÉGANCE’ VAN DE ZOUTE GRAND PRIX

  Tijdens de Zoute Concours d’Elegance werd de uiterst exclusieve Jaguar E-Type Reborn van Christine Centner tentoon gesteld in de Royal Zoute Golf Club

 • Publicatie: 29.10.2019

  JAGUAR ONTWERPT 100% ELEKTRISCHE RACEWAGEN VOOR GRAN TURISMO SPORT

  De Jaguar Vision Gran Turismo Coupé werd voor de wereldwijd bekende game van nul ontworpen en ontwikkeld als een pure, 100% elektrische racewagen met vierwielaandrijving.

 • Publicatie: 28.10.2019

  WAAROM EEN ELEKTRISCHE WAGEN KOPEN VOOR 2020?

  Elektrische wagens zijn aan een opmars bezig en zullen enkel maar meer terrein winnen in de komende jaren. Elektriciteit is immers niet voor niets dé brandstof van de toekomst. Hebt u ook plannen om energiezuiniger te gaan rijden?

 • Publicatie: 14.10.2019

  NIEUWE JAGUAR DESIGN STUDIO: JAGUAR OPENT DE DEUREN NAAR ZIJN HART EN TOEKOMST

  Jaguar onthulde zopas zijn nieuwe designstudio in Gaydon, die het hele designteam voor het eerst in de 84-jarige geschiedenis van het merk samenbrengt in een op maat gebouwde ruimte.

 • Publicatie: 23.09.2019

  Jaguar I-PACE testimonial: Bij de eersten

  Nu een kleine drie jaar geleden ging Frank Louwers bewust op zoek naar een elektrische auto. Hij ontdekte de Jaguar I-PACE lang voor deze in productie ging en was bij de eerste Belgische klanten die in oktober 2018 hun gloednieuwe I-PACE in ontvangst mochten nemen.

 • JAGUAR LAND ROVER ONTWIKKELT ONGEKENDE 3D-ERVARING IN DE AUTO MET ONDERZOEK NAAR HEAD-UPDISPLAY

  Jaguar Land Rover ontwikkelt geavanceerde technologie voor head-updisplays, die veiligheidsinformatie in real time vóór de bestuurder zouden kunnen projecteren, en passagiers rechtstreeks vanuit hun zetel 3D-films zou kunnen laten streamen als onderdeel van een toekomst met gedeelde, zelfrijdende auto's.

 • JAGUAR LAND ROVER TEST EEN NIEUW RECYCLAGEPROCES OM HET PROBLEEM VAN PLASTICAFVAL IN DE WERELD AAN TE PAKKEN.

  Jaguar Land Rover test een innovatief recyclageproces waarbij plastic afval wordt omgezet in een nieuw materiaal van topkwaliteit dat mogelijk in toekomstige modellen kan worden gebruikt.

 • DE JAGUAR I-PACE WINT DRIE TITELS OP INTERNATIONAL ENGINE + POWERTRAIN OF THE YEAR AWARDS 2019

  De 100% elektrische Jaguar I-PACE sleept op de ‘International Engine + Powertrain of the Year Awards 2019’ maar liefst drie prijzen in de wacht: ‘Beste elektrische aandrijving’, ‘Beste nieuwe motor’ en ‘Beste motor in de categorie van 350 tot 450 pk’. Eerder dit jaar zorgde diezelfde I-PACE reeds voor een nooit eerder gezien stunt door eveneens 3 prijzen weg te kapen op de World Car of the Year Awards 2019, nl. World Car of the Year, World Car Design of the Year en World Green Car. Kort daarvoor werd de I-PACE reeds bekroond tot European Car of the Year 2019.

 • VAN I-PACE TOT I-PACE: JAGUAR LAND ROVER GEEFT ALUMINIUM EEN TWEEDE LEVEN

  Jaguar Land Rover begint aan de nieuwe fase van zijn circulaire strategie met de implementatie van een innovatieve recyclagetechnologie.

 • JAGUAR I-PACE ONGEZIENE DRIEVOUDIGE WINNAAR 2019 WORLD CAR AWARDS

  De volledig elektrische Jaguar I-PACE is tijdens de uitreiking van de World Car Awards (WCOTY) op de New York International Auto Show (19 t/m 28 april) maar liefst drie keer in de prijzen gevallen.

 • JAGUAR I-PACE BEKROOND TOT EUROPEAN CAR OF THE YEAR 2019

  Op de 'European Car of the Year' Awards 2019 is de volledig elektrische Jaguar I-PACE verkozen tot ‘Car of the Year'. Het is de eerste keer dat Jaguar deze felbegeerde prijs wint.

 • 4 TIPS OM DE BESTE BEDRIJFSWAGEN TE KIEZEN

  Een nieuwe bedrijfswagen kiezen voelt elke keer opnieuw aan als een eerste keer; het plezier en de opwinding vooraf horen er telkens weer bij! Weet u niet welke bedrijfswagen kiezen? Met deze tips hakt u de knoop door.

 • ELEKTRISCHE AUTO KOPEN? HIER HOUDT U BEST REKENING MEE

  Elektrische auto’s zijn aan een opmars bezig. Ook plannen om er binnenkort eentje aan te schaffen? Goed idee, want ze bieden tal van voordelen, gaande van een meer verfijnde rijbeleving tot een milieuvriendelijke oplossing.

 • Publicatie: 08.01.2019

  WELKE LUXE AUTO KOPEN?

  Snelheid of design; wat kiest u? Bij Jaguar hoeft u die keuze zelfs niet te maken. Onze luxe auto’s werden al meermaals bekroond voor hun sportieve design en buitengewone rijprestaties. Plant u de aankoop van een nieuw voertuig, maar weet u nog niet welke auto kiezen? Kom hier meer te weten over de iconische Jaguar modellen.

 • JAGUAR RIJDT DOOR KANAALTUNNEL VOOR CONTINENTOVERSCHRIJDENDE RIT MET I-PACE

  De Jaguar I-PACE heeft zijn dagelijkse gebruiksgemak gedemonstreerd door met een enkele batterijlading 369 kilometer af te leggen van Londen naar Brussel.

 • KLANK VAN ELEKTRISCHE JAGUAR I-PACE BESCHERMT KWETSBARE WEGGEBRUIKERS

  Jaguar heeft de elektrische wagen I-PACE uitgerust met het AVAS-systeem (Acoustic Vehicle Alert System) om kwetsbare weggebruikers te waarschuwen wanneer het voertuig nadert.

 • WLTP VERVANGT NEDC VANAF SEPTEMBER 2018

  Vanaf september 2018 staan er een pak veranderingen op til wat betreft de regelgeving voor Europese voertuigen. Zo wordt de verouderde testcyclys NEDC vervangen door WLTP en RDE. Voor u, als klant, verandert er niets. Voor alle voertuigen op de markt wél. Wat precies ontdekt u hier.

 • WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN SEDAN EN BREAK ?

  Plant u de aanschaf van een nieuwe wagen maar twijfelt u nog over het voertuigtype? Terwijl de SUV de afgelopen jaren een enorm succes kende, blijven twee modellen nog steeds erg populair: de sportieve sedan en de ruime break. Maar welk model kiest u het best? Een vergelijking.

 • INTELLIGENTE JAGUAR- EN LAND ROVER MODELLEN TESTEN OP ‘GECONNECTEERDE CORRIDOR’

  Jaguar Land Rover test momenteel slimme, geconnecteerde auto’s op de Britse wegen om de komst van zelfrijdende wagens voor te bereiden.

 • JAGUAR VECTOR RACING VERBREEKT MARITIEM ELEKTRISCH WERELDRECORD

  Jaguar Vector Racing heeft het wereld- en nationaal elektrisch snelheidsrecord in een boot op batterijen verbroken. De unieke Jaguar Vector V20E liet een gemiddelde snelheid optekenen van 142,60 km/u over de twee gedeeltes van de beroemde 1 km lange baan op Coniston Water in Engeland.

 • JAGUAR HERSTART DE PRODUCTIE VAN DE ICONISCHE D-TYPE

  Jaguar Classic herstart de productie van de iconische D-TYPE racewagen in Coventry, 62 jaar nadat het laatste exemplaar werd gebouwd in 1956. De eerste Jaguar D-TYPE die door Jaguar Classic werd geassembleerd, een technisch prototype, beleefde in de voorbije weken zijn wereldwijde debuut op het Salon Rétromobile in Parijs.

 • WAYMO EN JAGUAR LAND ROVER KONDIGEN LANGETERMIJNPARTNERSCHAP AAN, TE BEGINNEN MET ZELFRIJDENDE JAGUAR I‑PACE

  Jaguar Land Rover en Waymo hebben vandaag een strategisch langetermijnpartnerschap aangekondigd. Beide ondernemingen zullen samen ‘s werelds eerste zelfrijdende elektrische luxewagen voor bestuurderloze vervoerdiensten ontwikkelen.

 • JAGUAR LAND ROVER INVESTEERT IN ZELFRIJDENDE WAGENS

  De zelfrijdende auto’s van Jaguar Land Rover komen steeds naderbij in de dagelijkse realiteit. Tijdens een aantal demonstraties konden zelfrijdende testwagens autonoom parkeerplaatsen vinden en inparkeren zonder input van de bestuurder.

 • DE JAGUAR I-PACE: ELEKTRISCHE SUV DIE ZELFS IN IJZIGE OMSTANDIGHEDEN IN MINDER DAN 45 MINUTEN OPLAADT

  Met zijn laadtijd van minder dan 45 minuten (van 0 tot 80 procent aan een gelijkstroomlader van 100 kW), zijn sportwagenprestaties en de functionaliteit van een SUV, werpt de I-PACE zich op als de ideale auto voor dagelijks gebruik.

 • JEF NEVE EN JAGUAR WERKEN SAMEN AAN HIGH-TECH MUZIKAAL PROJECT

  Jazzpianist Jef Neve creëert – in navolging van Dua Lipa – een unieke compositie in samenwerking met de Jaguar I‑PACE

 • NIEUWE GRAPHIC PACK SIERT SUPERSPORTWAGEN JAGUAR F-TYPE

  Een F-TYPE SVR met een extra dosis visuele spierkracht? Het is nu mogelijk dankzij het door Special Vehicle Operations ontwikkelde Graphic Pack. Met opvallende raceaccenten en een uitgesproken personalisering wordt de F-TYPE SVR nog unieker dan hij al was.

 • LAAT UW HOND MEEGENIETEN MET JAGUAR GEAR ACCESSOIRES

  Veel Jaguar rijders zijn hondenliefhebbers. Speciaal voor hen heeft Jaguar huisdiervriendelijke accessoires ontwikkeld voor dat beetje extra comfort en gebruiksgemak in uw auto voor de hele familie.

 • DE NIEUWE JAGUAR E-PACE BEHAALT VIJF STERREN IN DE EURONCAP-CRASHTESTS EN BEVESTIGT ZO DAT DE LANGVERWACHTE SUV EEN VAN DE VEILIGSTE OP DE MARKT IS

  Jaguars eerste compacte SUV beschermt iedereen, met een topscore van 86% voor de bescherming van volwassen inzittenden, 87% voor de bescherming van kinderen en 77% voor de bescherming van voetgangers.

 • JAGUAR XE PROJECT 8 OFFICIEEL DE SNELSTE BERLINE TER WERELD

  De door Jaguar SVO ontwikkelde XE SV Project 8 is officieel ‘s werelds snelste vierdeursberline: het prototype van het toekomstige seriemodel haspelde onlangs de Nordschleife van de Nürburgring af in een onwaarschijnlijk snelle tijd van 7 minuten en 21,23 seconden.

 • ELEKTRISCHE ROADTRIP: JAGUAR I-PACE DOORSTAAT GLANSRIJK LAATSTE TESTS IN LOS ANGELES, IN AANLOOP NAAR WERELDWIJDE ONTHULLING BEGIN 2018

  Los Angeles, VS, 6 december 2017: Eén jaar nadat de I-PACE Concept voorgesteld werd op de LA Auto Show, is Jaguar terug in Los Angeles met een veelbelovend productieprototype van de elektrische I-PACE voor de laatste rijbereik- en levensduurtests in de aanloop naar de officiële, wereldwijde onthulling van de SUV in 2018.

 • LUXE TWEEDEHANDSWAGENS: WAAROM KIEZEN VOOR JAGUAR APPROVED?

  Bij Jaguar willen we dat al onze wagens precies hetzelde rijden als waar ze oorspronkelijk voor ontworpen zijn. Daarom voelt zelfs een tweedehands Jaguar even levend als op de dag dat hij werd gebouwd. Laat u overtuigen door Jaguar Approved: gecertificeerde luxe tweedehandswagens die niet te onderscheiden zijn van een nieuw model.

 • XF SPORTBRAKE VERPULVERT WERELDRECORD

  Olympische skiër en Jaguar XF Sportbrake verbreken 'ijscool' Guiness wereldrecord.

 • 5 VOORDELEN VAN EEN ELEKTRISCHE AUTO

  Elektrische wagens worden maar al te vaak als saai of onsportief bestempeld, maar niets is minder waar. Jaguar is overtuigd van de voordelen van een elektrisch voertuig en lanceert daarom in 2018 de I-PACE. De performance SUV wordt Jaguars eerste volledig elektrische wagen. Mocht u zelf nog niet overtuigd zijn over dit type wagen, ontdek dan hier alvast een paar voordelen.

 • ELKE JAGUAR LAND ROVER ELEKTRISCH AANGEDREVEN VANAF 2020

  Vanaf 2020 zullen alle nieuwe modellen van Jaguar Land Rover één of andere vorm van elektrische aandrijving hebben. Dat kondigde Jaguar Land Rover aan tijdens het eerste Tech Fest, een reeks van debatten en gratis openbare tentoonstellingen over de mobiliteit van de toekomst.

 • HET ENGINE MANUFACTURING CENTRE (EMC) VAN JAGUAR LAND ROVER PRODUCEERT ZIJN EERSTE INGENIUM BENZINEMOTOR

  Jaguar Land Rover heeft zijn eerste 4 cilinder Ingenium benzinemotor geassembleerd in het Engine Manufacturing Centre te Wolverhampton in het Verenigd Koninkrijk.

 • XF SPORTBRAKE OP DE ICONISCHE CENTRE COURT VAN WIMBLEDON

  Het gamma van Jaguar breidt nogmaals uit. Geen beter decor dan Wimbledon's central court om het belang van een lijnenspel - letterlijk - in de verf te zetten.

 • JAGUAR F-PACE : WORLD CAR OF THE YEAR 2017

  Dubbelslag voor de Jaguar F-PACE, nu officieel de beste en de mooiste auto ter wereld!

 • JAGUAR CLASSIC LANCEERT E-TYPE REBORN OP TECHNO-CLASSICA BEURS IN ESSEN

  Op Techno-Classica Essen in april toont Jaguar Classic zijn eerste Jaguar E-type ‘Reborn’.

 • GECONNECTEERDE EN AUTONOME VOERTUIGTECHNOLOGIEËN

  Jaguar Land Rover start praktijktests met innovatieve geconnecteerde en autonome voertuigtechnologie.

 • WAT U NOG NIET WIST OVER DE JAGUAR F-PACE

  De F-PACE is de ultieme Jaguar SUV en combineert uitzinnige looks met comfort en vermogen. Ontdek wat hij nog meer te bieden heeft.

 • NIEUWE SMARTWATCH-APP VOOR JAGUAR-EIGENAARS

  Jaguar Land Rover heeft aangekondigd zijn gamma draagbare technologieën te zullen uitbreiden met de lancering van de app met afstandsbediening voor Android Wear-horloges.

 • VEILIG EN STIJLVOL MET WINTERWIELEN

  Een goede voorbereiding van uw auto op de komende winterperiode begint bij de keuze van de juiste banden.

We gebruiken YouTube-video's op onze website. 0m deze video's te bekijken, moet u de cookies accepteren die YouTube op uw toestel plaatst. Deze worden door Jaguar geklasseerd als niet-essentiële functionele cookies.
 • Functionele cookies