Primaire navigatie overslaan

JAGUAR NIEUWS

24 Maart 2014

JOSÉ MOURINHO WORDT EERSTE KLANT IN VK VAN NIEUWE JAGUAR F-TYPE COUPÉ

De officiële lancering in het Verenigd Koninkrijk van de nieuwe Jaguar F-TYPE Coupé had plaats in Eastwinter Garden in het Londense Canary Wharf. Tijdens het evenement, met als gastheer Jeremy Hicks, Managing Director van Jaguar Land Rover UK, werd de prachtige nieuwe sportwagen van Jaguar door Design Director Ian Callum voorgesteld aan een publiek van potentiële klanten, merkambassadeurs van Jaguar en de Britse media. Een ander hoogtepunt van de avond was de aanwezigheid van José Mourinho als nieuwe ambassadeur van Jaguar. Bij de start van de leveringen eind maart dit jaar wordt José de eerste klant in het Verenigd Koninkrijk die een nieuwe F-TYPE Coupé in ontvangst mag nemen.

Jeremy Hicks, Managing Director van Jaguar Land Rover UK, verklaarde: “Ik ben zeer blij de nieuwe F-TYPE Coupé officieel voor de eerste keer te kunnen voorstellen in het VK. Deze sportwagen is net zo belangrijk voor het merk Jaguar als hij spectaculair is om mee te rijden.”

“Jaguar is een merk met een schitterend elan, dat veel opwindende nieuwe producten lanceert. We zijn bezig met de ontwikkeling van een nieuwe geavanceerde aluminium architectuur die de basis gaat vormen voor een reeks zeer efficiënte en tegelijk performante sport- en luxewagens die Jaguar in de toekomst op de markt brengt. In heel Jaguar Land Rover stellen we in het Verenigd Koninkrijk momenteel ruim 26.000 mensen tewerk. Allemaal positieve signalen voor onze sector, onze mensen en onze klanten.”

“Met de F-TYPE Coupé hebben onze designers en ingenieurs op een ultieme manier het DNA van Jaguar tot uitdrukking gebracht: prachtig design gecombineerd met een immense rijdynamiek. Ik ben er zeker van dat al onze klanten net zozeer zullen uitkijken naar rijden met de nieuwe F-TYPE Coupé als onze nieuwe ambassadeur José Mourinho.”

Voor het debuut van de F-TYPE Coupé in het VK werd exclusief de spectaculaire nieuwe reclamespot van Jaguar "Rendezvous" getoond, geregisseerd door Oscarwinnaar Tom Hooper en met Sir Ben Kingsley, Tom Hiddleston en Mark Strong in de hoofdrollen. De reclamespot is het recentste luik in de "British Villains"-campagne van Jaguar, die van start ging met de lancering van de F-TYPE Coupé in november 2013, en in wereldpremière ging in het begeerde reclameblok tijdens de Super Bowl XLVIII in de Verenigde Staten. De spot werd nu al meer dan 11 miljoen keer online bekeken en komt voor het eerst op het televisiescherm in het Verenigd Koninkrijk in April.