Primaire navigatie overslaan
XF_16MY_R_Sport_GEE-hero-3-1366x200

JAGUAR FINANCIAL SERVICES

skip.tertiary.navigation

LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD.

INLEIDING

Met Jaguar Flex financiering is het mogelijk om telkens op een voordelige manier te rijden met een nieuwe Jaguar en zo te genieten van uitstekend rijplezier.

Wat houdt Jaguar Flex Financiering in?


Met Jaguar Flex financiering* betaalt u slechts een gedeelte van de aankoopwaarde van de wagen. U beslist al dan niet een voorschot te betalen. Dit betaalt u terug via 24, 36, 48 of tot 60 maandelijkse aflossingen. Er blijft een saldo, afhankelijk van de duurtijd, te betalen. Op het einde van het contract heeft u 2 mogelijkheden:

  1. U kiest een nieuwe Jaguar
    Op het einde van uw contract kan u uw huidige Jaguar ruilen voor een nieuwe. U kan samen met uw Jaguar dealer een nieuw model kiezen, dat voldoet aan uw nieuwe behoeften en verwachtingen en in samenspraak en akkoord met de verdeler bespreekt u de overname van uw huidige Jaguar.
  2. U houdt uw Jaguar
    U bent gehecht geraakt aan uw Jaguar... en dat kunnen we begrijpen. Geen probleem, u blijft gewoon met uw Jaguar rijden. U hoeft dan alleen de laatste maandaflossing en de restwaarde te betalen. U kunt dat bedrag uiteraard ook herfinancieren voor de periode die u zelf kiest.

* Lening of verkoop op afbetaling

Adverteerder en handelend als kredietagent: Jaguar Belux nv, Generaal Lemanstraat 47 – 2018 Antwerpen.
Onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier door AlphaCredit nv, kredietgever, Ravensteinstraat 60/15 – 1000 Brussel.