LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD.

UW OPTIES

Ontdek en vergelijk ons aanbod aan opties die aansluiten bij uw wensen.

ULTIEME FLEXIBILITEIT

MultiOption

Pas uw voorschot, maandelijkse betalingen en jaarlijkse kilometrage aan op basis van uw wensen en kies of u uiteindelijk de auto wilt houden, een nieuw model wilt kiezen of bij ons wilt inleveren. Lening op afbetaling met laatste verhoogde maandelijkse aflossing.

VASTE MAANDELIJKSE HUURPRIJS INCLUSIEF DIENSTEN

Operationele Leasing

Rijden zonder zorgen dankzij operationele leasing, inclusief dienstenpakket. Aan het einde van de overeenkomst kunt u de auto gewoon bij ons inleveren.

GEEN KILOMETERBEPERKING

Klassieke financiering

Spreid de aankoopkosten door middel van vaste maandelijkse betalingen en zonder kilometerbeperkingen. Kies een voorschot en een maandaflossing die aansluit op uw behoeften. Lening of afbetaling.

BESTAANDE KLANTEN

Ongeacht of uw contract bijna is afgelopen en u uw opties wilt bespreken of u gewoon een vraag hebt over uw huidige overeenkomst, we staan altijd voor u klaar.

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, kiest u een van de twee onderstaande opties op basis van wanneer u de overeenkomst bent aangegaan.

AANGEGAAN VOOR JANUARI 2023
LEASING/FINANCIERING - Tel. : 053/28.04.99  E-mail: fcabankbe@fcagroup.com

AANGEGAAN VANAF JANUARI 2023
LEASING - Tel. : 02/610.21.55  E-mail: jaguarleasing@arval.be
FINANCIERING - Tel. : 02/508.07.29  E-mail: client@alphacredit.be

CALCULATOR

Ontdek ons aanbod aan modellen en zoek een optie die bij u past.

CALCULATOR

Ontdek ons aanbod aan modellen en zoek een optie die bij u past.

Onder voorbehoud van aanvaarding van uw kredietaanvraag door Alpha Credit n.v., kredietgever, Warandeberg 8C, 1000 Brussel, BTW BE 0445.781.316, RPR Brussel.Adverteerder: Jaguar Land Rover Belux NV, agent in nevenfunctie, Generaal Lemanstraat 47, 2018 Antwerpen, BTW/TVA BE 0456 612 553 , BE59 7330 1490 8526 / KREDBEBB , RPR/RPM Brussel/Bruxelles


AlphaCredit SA gebruikt het merk Jaguar onder licentie van Jaguar Land Rover Limited, die eigenaar is van de merken Jaguar en Land Rover


Jaguar Leasing is een product dat enkel wordt aangeboden aan professionele klanten (zelfstandigen, vrije beroepen en kmo's) gevestigd in België, via de verhuurder, Arval Belgium nv, Ikaroslaan 99, 1930 Zaventem, RPR Brussel BTW BE 0436.781.102. De op deze website verstrekte informatie geldt niet als aanbod. Een huurovereenkomst wordt slechts gesloten na aanvaarding van uw dossier door Arval Belgium NV en zal steeds onderworpen zijn aan de algemene voorwaarden operationele leasing.

De maandelijkse huurprijzen zijn indicatief en onderhevig aan wijzigingen in de fiscaliteit, de catalogusprijs van het voertuig en wijzigingen in de opties, configuratie en uitrusting van het voertuig. De geafficheerde maandelijkse huurprijs (exclusief btw) hangt af van de overeengekomen looptijd en het jaarkilometrage. De maandelijkse huurprijs omvat onderhoud, reparaties, onbeperkt aantal zomerbanden bij normale slijtage, belasting op de inverkeerstelling, verkeersbelasting, afschrijvingen en interesten, Europese pechverhelping, een vervangwagen van één categorie lager na 24 uur immobilisatie. Niet inbegrepen in de maandelijkse huurprijs: winterbanden, brandstof en verkeersboetes, btw, en verzekeringen* (BA-, rechtsbijstands- en bestuurdersverzekering). De CO2-waarden zijn eveneens indicatief en afhankelijk van de geselecteerde opties en/of de door de constructeur verstrekte gegevens.

Aan het einde van de overeenkomst gebeurt er een afrekening van kilometers aan de verrekenprijzen vermeld in het contract. Bij voortijdige beëindiging van de leaseovereenkomst wordt daarenboven een verbrekingsvergoeding aangerekend. Geen aankoopoptie.

*We verwachten dat u voor het voertuig gedurende de ganse looptijd van het leasingcontract de nodige verzekeringen afsluit. In België is het wettelijk verplicht om een verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid voor het voertuig af te sluiten. Hiernaast verwachten we van u dat u een verzekering rechtsbijstand en een waarborg eigen schade (omnium) afsluit.

De uitrusting en de levertermijn van de wagen hangen af van de beschikbaarheid bij de constructeur en/of invoerder en van de gekozen configuratie.

Arval Belgium NV is niet aansprakelijk voor de onjuistheid van informatie op deze website. Afgebeelde foto’s zijn ter illustratie en kunnen mogelijk afwijken van de aangeboden wagens.

Verantwoordelijke uitgever: Jaguar Land Rover Belux NV, agent à titre accessoire, Generaal Lemanstraat 47, 2018 Antwerpen, BTW/TVA BE 0456 612 553 , BE59 7330 1490 8526 / KREDBEBB , RPR/RPM Brussel/Bruxelles


Arval Belgium gebruikt het merk Jaguar onder licentie van Jaguar Land Rover Limited