Primaire navigatie overslaan
salon-visual-epace-hero2

SPECIALE CONDITIES

skip.tertiary.navigation

SPECIALE CONDITIES

Een ruim gamma aan wagens; voor ieder wat wils. En minstens even aantrekkelijke voorwaarden. Welk model u ook kiest, al onze wagens staan voor die karakteristieke luxe, prestaties en individualiteit. Met een Jaguar bepaalt u zelf het tempo, op alle gebied. Ontdek hier onze speciale condities, enkel geldig op stockvoertuigen (behalve I-PACE), tot eind september 2018 en zolang de voorraad strekt.

XE

Ongeëvenaard rijplezier met de XE ‘Business Editions’, nu aangeboden met een uitgebreide uitrusting en een klantenvoordeel tot € 4.674.

XF

Luxe en technologie gebundeld in de genereuze uitrusting van de XF ‘Business Editions’, met een klantenvoordeel tot € 6.460. In financiële renting is de XF Sportbrake tijdelijk beschikbaar aan het maandtarief van de XF sedan, nl. € 349/maand*.

E‑PACE

Jaguar's eerste compacte SUV biedt een unieke combinatie van prachtig design, toonaangevende wendbaarheid en dynamisch rijgedrag. Nu in financiële renting vanaf € 309/maand*.

F‑PACE

Praktisch, performant en efficiënt. Ontsnap niet aan de F-PACE ‘Business Editions’ met een klantenvoordeel tot € 5.952. Nu in financiële renting vanaf € 399/maand*.

F‑TYPE

De volbloed Jaguar sportwagen, die het hart sneller doet slaan. Zijn design en rijdynamiek zijn even onweerstaanbaar als de speciale condities van een offerte op maat. Afspraak bij uw concessiehouder.

XJ

Hoogstaande luxeberline, ruimzittend en mooi, maar ook krachtig en wendbaar. Vraag een offerte op maat en een testrit bij uw concessiehouder.

I‑PACE

De ultieme volledig elektrische performance SUV. Ontdek hem hier en schrijf u in om op de hoogte te blijven. Beschikbaar in financiële renting vanaf € 699/maand*.

*Financiële renting enkel bestemd voor professionelen