Primaire navigatie overslaan
salon-visual-epace-hero2

SPECIALE CONDITIES

skip.tertiary.navigation

SPECIALE CONDITIES

Geen beter moment voor een nieuwe Jaguar: ons gamma is ruimer dan ooit en zelden zijn onze condities zo aantrekkelijk. Welk model u ook kiest, al onze wagens staan voor die karakteristieke luxe, prestaties en individualiteit. Met een Jaguar bepaalt u zelf het tempo, op alle gebied. Ontdek hier onze speciale condities, enkel geldig op stockvoertuigen, tot eind mei 2018 en zolang de voorraad strekt.

XE

Ongeëvenaard rijplezier met de XE ‘Business Editions’, nu aangeboden met een uitgebreide uitrusting en een klantenvoordeel tot € 4.674.

XF

Luxe en technologie gebundeld in de genereuze uitrusting van de XF ‘Business Editions’: even royaal als aantrekkelijk, dankzij een klantenvoordeel tot € 6.430 op de sedan en € 6.460 op de Sportbrake.

E‑PACE

Jaguar's eerste compacte SUV biedt een unieke combinatie van prachtig design, toonaangevende wendbaarheid en dynamisch rijgedrag. Nu in financiële renting vanaf € 309/maand*.

F‑PACE

Praktisch, performant en efficiënt. Ontsnap niet aan de F-PACE ‘Business Editions’ met een klantenvoordeel tot € 5.952.

F‑TYPE

De volbloed Jaguar sportwagen, die het hart sneller doet slaan. Zijn design en rijdynamiek zijn even onweerstaanbaar als de speciale condities van een offerte op maat. Afspraak bij uw concessiehouder.

XJ

Hoogstaande luxeberline, ruimzittend en mooi, maar ook krachtig en wendbaar. Vraag een offerte op maat en een testrit bij uw concessiehouder.

I‑PACE

De ultieme volledig elektrische performance SUV. Ontdek hem hier en schrijf u in om op de hoogte te blijven.

*Financiële renting enkel bestemd voor professionelen