MIJN JAGUAR

Personaliseer uw Jaguar met accessoires. Verzekering voor schade en ongevallen. Uw Jaguar in perfecte conditie houden. Dit en nog veel meer is deel van onze service.

Jaguar Logo

SERVICE & WAARBORG

Lees meer over onderhoudsintervallen, pechverhelping, waarborg op carrosserie en lakwerk en het belang van originele onderdelen.

Jaguar Pet accessories

ACCESSOIRES

Personaliseer uw Jaguar met een uitgebreid programma accessoires, specifiek ontworpen voor uw auto. Wij bieden ook een ruime keuze aan accessoires voor het meenemen van huisdieren, perfect geschikt voor bijvoorbeeld uw hond.

InControl App

JAGUAR INCONTROL

InControl is een pakket diensten en apps dat u aan uw wagen linkt, en u naadloos en veilig verbindt met de buitenwereld.

DPF Regeneration Service vector illustration

JAGUAR DIESELPARTIKELFILTER

Wat is een dieselpartikelfilter (DPF) en waarom is het belangrijk?

GLOBAL CUSTOMER SERVICE SUPPORT

INSTRUCTIEBOEKJE EN HANDLEIDINGEN

Wij willen graag dat u uw Jaguar optimaal gebruikt. Daarom hebben wij het instructieboekje, een uitgebreide serie instructievideo's en andere technische documentatie op een centrale plaats toegankelijk voor u gemaakt. Ook op onze speciale website voor Jaguar rijders vindt u diverse nuttige documenten.

Jaguar E-pace PHEV charging

ELEKTRISCH, PLUG-IN HYBRID, BENZINE OF EURO 6 DIESEL

Of u nu regelmatig rijdt in stadsverkeer met vaak starten en stoppen of langere ritten op de snelweg maakt, met deze vijf vragen kunt u snel een weloverwogen beslissing nemen over uw volgende auto.

Jaguar 7 Range Car  models 22MY

BRANDSTOFVERBRUIK EN CO2-UITSTOOT

Bekijk het overzicht van alle cijfers met betrekking tot brandstofverbruik en CO2-uitstoot in gecombineerde cyclus volgens de NEDC- en de WLTP-meetcyclus.

HAAL HET BESTE UIT UW
ELEKTRISCHE JAGUAR

Maak verbinding met de functies die het hart vormen van uw elektrische wereld en begrijp de eenvoudige stappen om thuis en onderweg op te laden.

HAAL HET BESTE UIT UW
ELEKTRISCHE JAGUAR

Maak verbinding met de functies die het hart vormen van uw elektrische wereld en begrijp de eenvoudige stappen om thuis en onderweg op te laden.

UW ELEKTRISCHE AUTO OPLADEN

Jaguar F-Pace charging Point at home

THUISLADEN

Het thuis opladen van uw volledig elektrische auto of PHEV is de handigste manier om uw dag volledig opgeladen te beginnen.

Jaguar I-PACE EV at charging station

OPENBARE LAADPUNTEN

Met een nog altijd groeiende infrastructuur van openbare laadpunten is onderweg opladen toegankelijker dan ooit.

Jaguar I-Pace Electric Charging- plug connecting

EEN ELEKTRISCHE AUTO OPLADEN

Maak uzelf vertrouwd met de eenvoudige stappen om uw volledig elektrische auto of PHEV op te laden, of u nu thuis bent of onderweg.