UPGRADE YOUR BROWSER

This site is optimised for modern web browsers, and does not fully support your current browser.

MIJN JAGUAR

Personaliseer uw Jaguar met accessoires. Verzekering voor schade en ongevallen. Uw Jaguar in perfecte conditie houden. Dit en nog veel meer is deel van onze service.

SERVICE & WAARBORG

Lees meer over onderhoudsintervallen, pechverhelping, waarborg op carrosserie en lakwerk en het belang van originele onderdelen.

ACCESSOIRES

Personaliseer uw Jaguar met een uitgebreid programma accessoires, specifiek ontworpen voor uw auto. Wij bieden ook een ruime keuze aan accessoires voor het meenemen van huisdieren, perfect geschikt voor bijvoorbeeld uw hond.

JAGUAR INCONTROL

InControl is een pakket diensten en apps dat u aan uw wagen linkt, en u naadloos en veilig verbindt met de buitenwereld.

JAGUAR DIESELPARTIKELFILTER

Wat is een dieselpartikelfilter (DPF) en waarom is het belangrijk?

INSTRUCTIEBOEKJE EN HANDLEIDINGEN

Wij willen graag dat u uw Jaguar optimaal gebruikt. Daarom hebben wij het instructieboekje, een uitgebreide serie instructievideo's en andere technische documentatie op een centrale plaats toegankelijk voor u gemaakt. Ook op onze speciale website voor Jaguar rijders vindt u diverse nuttige documenten.

ELEKTRISCH, PLUG-IN HYBRID, BENZINE OF EURO 6 DIESEL

Of u nu regelmatig rijdt in stadsverkeer met vaak starten en stoppen of langere ritten op de snelweg maakt, met deze vijf vragen kunt u snel een weloverwogen beslissing nemen over uw volgende auto.

BRANDSTOFVERBRUIK EN CO2-UITSTOOT

Bekijk het overzicht van alle cijfers met betrekking tot brandstofverbruik en CO2-uitstoot in gecombineerde cyclus volgens de NEDC- en de WLTP-meetcyclus.

HAAL HET BESTE UIT UW
ELEKTRISCHE JAGUAR

Maak verbinding met de functies die het hart vormen van uw elektrische wereld en begrijp de eenvoudige stappen om thuis en onderweg op te laden.

HAAL HET BESTE UIT UW
ELEKTRISCHE JAGUAR

Maak verbinding met de functies die het hart vormen van uw elektrische wereld en begrijp de eenvoudige stappen om thuis en onderweg op te laden.

UW ELEKTRISCHE AUTO OPLADEN

THUISLADEN

Het thuis opladen van uw volledig elektrische auto of PHEV is de handigste manier om uw dag volledig opgeladen te beginnen.

OPENBARE LAADPUNTEN

Met een nog altijd groeiende infrastructuur van openbare laadpunten is onderweg opladen toegankelijker dan ooit.

EEN ELEKTRISCHE AUTO OPLADEN

Maak uzelf vertrouwd met de eenvoudige stappen om uw volledig elektrische auto of PHEV op te laden, of u nu thuis bent of onderweg.