Primaire navigatie overslaan

JAGUAR CARE: VOLLEDIGE GEMOEDSRUST

MET ONZE GRATIS DRIE JAAR WAARBORG EN ONDERHOUD ZONDER KILOMETERBEPERKING HOEFT U ENKEL NOG TE DENKEN AAN RIJDEN.

VOLLEDIGE GEMOEDSRUST

We vinden het wel degelijk belangrijk. Ons engagement voor uitmuntendheid en aandacht voor elk detail stopt niet wanneer uw wagen de fabriek verlaat. Jaguar Care is een zeer concurrentieel pakket dat eigenaars van de XE, XF en XJ (vanaf modedljaar 2016), F-PACE en F-TYPE (vanaf modeljaar 2017) complete gemoedsrust geeft met drie jaar waarborg en drie jaar onderhoud vanaf de eerste ingebruikname. Zonder kilometerbeperking en standaard*.

*Niet inbegrepen zijn reparaties of vervangingen als gevolg van slijtage of van schade buiten het normale onderhoudsschema.

3 JAAR ONDERHOUD

Het periodieke Jaguar onderhoud gebeurt gedurende de eerste drie jaar na de eerste ingebruikname gratis** en wordt uitgevoerd door onze gespecialiseerde techniekers. Hoeveel kilometer u ook rijdt, we helpen uw wagen in topvorm te houden en hem op lange termijn optimaal te laten presteren.

** Niet inbegrepen zijn reparaties of vervangingen als gevolg van slijtage of van schade buiten het normale onderhoudsschema.

3 JAAR WAARBORG

Dankzij de zeer ruime dekking van onze drie jaar waarborg kunt u met absolute gemoedsrust van het rijden genieten. Ons vertrouwen in de kwaliteit van onze wagens is zo sterk dat we een waarborgperiode van 3 jaar aanbieden, een van de langste in het segment.

MEER WETEN

OMDAT WE HET WEL DEGELIJK BELANGRIJK VINDEN

Jaguar Care omvat ook drie jaar pechverhelping in heel Europa bij een noodgeval met de wagen. Als u nu niet meer kunt rijden als gevolg van een defect of ongeval, maar ook wanneer u bijvoorbeeld een lekke band hebt: u kunt erop rekenen dat Jaguar u niet in de steek laat.