UPDATE UW BROWSER

Helaas is uw browser verouderd en kan deze niet worden ondersteund. Upgrade uw browser om te profiteren van de geavanceerde functies op deze site.

CLOSE LABEL
IMG_WRAPPER_HTB_Jaguar-Care_Index CZ

JAGUAR CARE: VOLLEDIGE GEMOEDSRUST

DANKZIJ EEN STANDAARD INBEGREPEN TOTAALPAKKET VAN DRIE JAAR GARANTIE EN DRIE JAAR GRATIS ONDERHOUD (MET EEN MAXIMUM VAN 100.000 KM), HOEFT U ENKEL NOG TE DENKEN AAN RIJDEN. DAARBOVENOP WORDT U GEDEKT DOOR EEN DRIE JAAR DUREND BIJSTANDSPROGRAMMA JAGUAR ASSISTANCE, ZONDER KILOMETERBEPERKING.

VOLLEDIGE GEMOEDSRUST

We vinden het wel degelijk belangrijk. Ons engagement voor uitmuntendheid en aandacht voor elk detail stopt niet wanneer uw wagen de fabriek verlaat. Jaguar Care is een zeer concurrentieel pakket dat eigenaars van al onze modellen complete gemoedsrust geeft dankzij drie jaar garantie en drie jaar gratis onderhoud vanaf de eerste ingebruikname. Standaard, met kilometerbeperking tot 100.000 km, en zonder bijkomende kost*. Daarbovenop geniet u drie jaar lang (zonder kilometerbeperking) van het bijstandsprogramma Jaguar Assistance. Zo ver gaat Jaguar Care, met slechts 1 doel: uw totale gemoedsrust.

*Niet inbegrepen zijn reparaties of vervangingen als gevolg van slijtage of van schade buiten het normale onderhoudsschema.

3 JAAR ONDERHOUD

Het periodieke Jaguar onderhoud gebeurt gedurende de eerste drie jaar na de eerste ingebruikname gratis** en wordt uitgevoerd door onze gespecialiseerde techniekers. We helpen u uw wagen in topvorm te houden om hem op lange termijn optimaal te laten presteren.

**Niet inbegrepen zijn reparaties of vervangingen als gevolg van slijtage of van schade buiten het normale onderhoudsschema. Kilometerbeperking van 100.000 km.

IMG_WRAPPER_DFC1_Jaguar Care_Index

3 JAAR WAARBORG

Dankzij de zeer ruime fabrieksgarantie van 3 jaar / 100.000 km (eerst bereikte limiet), kunt u met absolute gemoedsrust van het rijden genieten. Wenst u na het vervallen van de reguliere garantielooptijd de waarborgperiode verlengen? Dat kan, voor een extra duurtijd van 1 of 2 jaar, mits de voorafbetaling van een zeer competitieve premie, en op voorwaarde dat dit onderschreven wordt uiterlijk binnen de 3 maand na aflevering van de nieuwe wagen. Bijkomende voordelen: indien u voor deze formule kiest, dan geldt geen kilometerbeperking meer en neemt u het bijstandsprogramma Jaguar Assistance automatisch mee voor diezelfde periode. Goed voor één van de meest concurrentiële aanbiedingen in het segment. Raadpleeg uw Jaguar concessiehouder voor meer informatie.

IMG_WRAPPER_DFC2_Jaguar Care_Index

OMDAT WE HET WEL DEGELIJK BELANGRIJK VINDEN

Jaguar Care omvat ook drie jaar pechverhelping in heel Europa bij een noodgeval met de wagen. Als u nu niet meer kunt rijden als gevolg van een defect of ongeval, maar ook wanneer u bijvoorbeeld een lekke band hebt: u kunt erop rekenen dat Jaguar u niet in de steek laat.