UPDATE UW BROWSER

Helaas is uw browser verouderd en kan deze niet worden ondersteund. Upgrade uw browser om te profiteren van de geavanceerde functies op deze site.

CLOSE LABEL
Leaper Logo.

JAGUAR CARE ONDERHOUDSPLAN

JAGUAR CARE ONDERHOUDSCONTRACT

Het Jaguar Care onderhoudscontract omvat drie jaar gratis onderhoud vanaf de eerste ingebruikname van de wagen, rekening houdend met een kilometerbeperking van 100.000 km. Het geeft u volledige gemoedsrust, welk Jaguar model u ook koopt. Met het Jaguar Care onderhoudscontract beschikt u ook over een fabrieksgarantie van 3 jaar / 100.000 km (eerst bereikte limiet). Tenslotte geniet u van drie jaar pechverhelping Jaguar Assistance, zonder kilometerbeperking.

Met periodiek onderhoud uitgevoerd door de deskundige techniekers van Jaguar houden we uw wagen in topvorm. Voor u betekent het optimale prestaties en een maximale restwaarde voor uw Jaguar. Belangrijk is dat alle onderhoud gebeurt met gespecialiseerde diagnoseapparatuur en dat enkel originele Jaguar onderdelen worden gebruikt, waarop u één jaar waarborg krijgt.

Het Jaguar Care onderhoudscontract dekt de kosten van onderdelen, werkuren en vloeistoffen voor de volgende onderhoudswerkzaamheden*: verversing van motorolie, remvloeistof (enkel in het tweede jaar van het onderhoudscontract), oliefilter, luchtfilter, brandstoffilter, geur- en pollenfilter, ruitensproeiervloeistof, en de "Vehicle Health Check".

Ook over de grenzen kunt u met Jaguar Care blijven genieten van volledige gemoedsrust in de volgende landen: België, Bulgarije, Cyprus (N), Cyprus (Z), Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Gibraltar, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Kroatië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Macedonië, Malta, Moldavië, Nederland, Noorwegen, Oekraïne, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië, VK, Zweden.

* Niet inbegrepen zijn reparaties of vervangingen als gevolg van slijtage of van schade buiten het normale onderhoudsschema.