JG_DX_Hero Item Jaguar Logo

GEEF UW JAGUAR EEN FRISSE VOORJAARSSTART

In het voorjaar krijgt het leven een nieuwe impuls. De dagen worden langer, de zon schijnt krachtiger, de natuur bloeit op en wij krijgen weer zin om er op uit te trekken. Zeker nu uw Jaguar mogelijk minder rijdt vanwege de COVID-19-situatie is een tussentijdse controle geen overbodige luxe. Daarom biedt Jaguar u de professionele voorjaarscheck aan. Laat uw auto controleren door onze vakkundige medewerkers en verheug u op de eerste rit in uw voorjaarsfrisse Jaguar.

MAAK DE LENTELUCHT NOG FRISSER

In uw auto wilt u natuurlijk zo schoon mogelijke lucht inademen. Onderweg valt dat echter niet mee, met roet, gassen en fijnstof van het verkeer. Om maar te zwijgen van pollen, allergenen en virussen. Gelukkig biedt Jaguar de perfecte oplossing: het nieuwe PM2.5-filter voor het ventilatiesysteem van uw auto voorkomt dat deze kleine deeltjes in het interieur komen, waarmee het interieurklimaat gezonder en comfortabeler wordt. En na de vochtige en condensrijke winter die wij hebben gehad, is het ook geen overbodige luxe om de airconditioning van uw auto te laten reinigen en ontsmetten. Zo verbetert u de luchtkwaliteit in het interieur nog verder, met minder bacteriën en micro-organismen in de ventilatielucht. Uw dealer geeft u graag meer informatie.

Jaguar - MAAK DE LENTELUCHT NOG FRISSER

GERUST HET VOORJAAR IN: JAGUAR VOORJAARSCHECK

Bij onze voorjaarscheck controleren wij uw Jaguar van top tot teen. De complete auto, inclusief alle functies, wordt daarbij nauwkeurig geïnspecteerd. Daarbij besteden wij extra aandacht aan slijtagedelen en onderdelen die zwaar worden belast. Zo weet u dat uw Jaguar technisch en optisch in optimale conditie is. Natuurlijk gebruiken wij bij onze zorgvuldige en efficiënte inspecties uitsluitend originele Jaguar onderdelen. Zo kunnen wij u maximale betrouwbaarheid en veiligheid garanderen. Bovendien is dit het ideale moment om uw winterbanden om te wisselen voor zomerbanden. Zo bieden wij u in elk seizoen veilig en efficiënt rijplezier, en blijft uw auto technisch altijd ‘fris’.

Jaguar GERUST HET VOORJAAR IN: JAGUAR VOORJAARSCHECK

ORIGINELE ACCESSOIRES OM VERLIEFD OP TE WORDEN

De eerste fietstocht, weer naar bos of strand, met de hond de natuur in – het voorjaar maakt het leven weer afwisselender en actiever. Met onze originele Jaguar accessoires geeft u uw auto een frisse uitstraling of stemt u hem perfect af op uw levensstijl. Zo bieden wij bijvoorbeeld verschillende soorten fietsdragers, maar ook matten en hoezen om het interieur te beschermen tegen natte of modderige spullen. Ook handig: een uitgebreid programma accessoires om huisdieren veilig en comfortabel mee te nemen in de auto. Verder zijn er handige accessoires om (lange) ritten aangenamer te maken voor alle inzittenden, inclusief een middenarmsteun achterin met koel-/opwarmbox om onderweg snacks en drankjes koel te houden. En met het Click & Go-programma kunt u bijvoorbeeld een tablethouder of werktafeltje installeren voor entertainment van (jonge) passagiers achterin.

Jaguar Accessoires

STIJL VAN RIJDEN, STIJL VAN LEVEN

Maak ook zelf dit voorjaar een frisse start met de fraaie artikelen uit de Jaguar Collection. Want de echte Jaguar ‘spirit’ gaat veel verder dan alleen onze auto’s. Van sleutelhangers tot overhemden, poloshirts en zonnebrillen, en van fraaie lederwaren tot praktische tassen en koffers, is de nieuwe Jaguar Collection een afspiegeling van onze Britse merkwaarden en onze passie voor het creëren van fantastische auto’s. Naast de Lifestyle Collection, geïnspireerd door klassieke en moderne Jaguar designelementen, is er ook de Heritage Collection. Hierbij vormde de klassieke Jaguar Mark 2 de inspiratie voor een programma stijlvolle kleding en accessoires. Ontdek nu deze unieke artikelen. Voor uzelf of als cadeau voor iemand die uw passie voor ons merk deelt.

Jaguar Collection