Primaire navigatie overslaan
skip.tertiary.navigation

DE NIEUWE F‑PACE

De meest praktische sportwagen van Jaguar combineert een sportief rijgedrag en spectaculair design met dagdagelijkse handigheid en efficiëntie. Vanaf 12 mei in de showroom.

VANAF

€ 44.180

 • CO2-EMISSIES g/km
 • Vanaf 129 g/km voor de handgeschakelde versie
 • Vanaf 139 g/km voor de versie met automaat
 • BRANDSTOFVERBRUIK l/100 km (gecombineerde cyclus)
 • Vanaf 4,9 l/100 km voor de handgeschakelde versie
 • Vanaf 5,3 l/100 km voor de versie met automaat

De prestatiegerichte cross-over van Jaguar overtreft zijn rivalen door het vermogen en rijgedrag van een sportwagen te combineren met ruimte, veelzijdigheid en efficiëntie.

 • CO2-EMISSIES g/km
 • Vanaf 129 g/km voor de handgeschakelde versie
 • Vanaf 139 g/km voor de versie met automaat
 • BRANDSTOFVERBRUIK l/100 km (gecombineerde cyclus)
 • Vanaf 4,9 l/100 km voor de handgeschakelde versie
 • Vanaf 5,3 l/100 km voor de versie met automaat

De F-PACE is een performance SUV die een maximum aan rijplezier combineert met een toonaangevende efficiëntie. Hij is doordrongen van vooruitstrevende technologie en houdt u veilig, verbonden en geëntertaind. Hij leent zich tot alle wegen en dagelijks gebruik. De F-PACE is een Jaguar voor u en uw gezin. Ontdek hem vanaf 12 mei in de showroom van uw Jaguar concessiehouder.

VERKEN HET F-PACE INTERIEUR

KLIK OM IN INTERACTIE TE GAAN

TIK OM IN INTERACTIE TE GAAN

DESIGN GEÏNSPIREERD OP DE F-TYPE

SPORTWAGEN-DNA

De nieuwe Jaguar F-PACE, die inspiratie put uit de F-TYPE, is een performante cross-over met het DNA van een sportwagen. Van de gewelfde motorkap tot de uitgesproken heupen achteraan: zijn krachtige look onderscheidt hem van de massa en trekt overal de aandacht. De F-PACE vindt de energie, de kracht en de zuivere vormgeving van de F-TYPE opnieuw uit.

VERKEN HET EXTERIEUR

PURE PRESTATIES

KRACHT EN EFFICIËNTIE

Ontdek ons motorgamma, dat onder meer de 3.0 V6-compressormotor met 380 pk en de nieuwe 2.0 Ingenium i4-turbodieselmotor met 180 pk omvat. Die laatste beperkt zijn verbruik en CO2-uitstoot tot 4,9 l/100 km en 129 g/km.

FUNCTIONALITEIT

FUNCTIONALITEIT EN RUIMTE

De F-PACE heeft een toonaangevend koffervolume tot 650 liter en een veelzijdige achterbank die zich in drie delen (40/20/40) laat neerklappen.

TECHNOLOGIE

AUTOTECHNOLOGIE

De F-PACE biedt tal van hypergeavanceerde technologieën, zoals een head-up display en Activity Key, maar ook geavanceerde rijhulpsystemen die elke rit eenvoudiger en meer ontspannen laten verlopen. Een voorbeeld daarvan is het multimediasysteem InControl, dat u entertaint en u steeds verbonden houdt met de buitenwereld.

VERKEN DE TECHNOLOGIE IN DE AUTO

ZIE HOE DE F-PACE DE ZINTUIGEN IN VERVOERING BRENGT

Op het punt waar sensationele prestaties samenkomen met spectaculaire looks, vind je pure opwinding. Voeg daar nog een praktisch karakter voor elke dag aan toe, en je hebt de volledig nieuwe F-PACE, de SUV van Jaguar.

NIEUWE F-PACE VOOR UW ONDERNEMING

De nieuwe F-PACE combineert op unieke wijze alledaags gebruiksgemak, indrukwekkende zuinigheid en een apart, sportief design.

Dankzij onder meer 'low-friction' technologie, het lichtgewicht koetswerk en state-of-the-art aerodynamica stoot de F-PACE weinig CO2 uit en ligt het verbruik uitzonderlijk laag. Daarmee is de total cost of ownership heel competitief.

Daarnaast biedt hij u alle ruimte voor elk aspect van zowel uw professionele leven als uw vrije tijd. De F-PACE is de perfecte firmawagen.

MEER WETEN

JAGUAR CARE

Met de Jaguar F-PACE profiteert u ook van Jaguar Care. Dankzij drie jaar waarborg en drie jaar onderhoud zonder kilometerbeperking en zonder bijkomende kosten rijdt u volledig zonder zorgen.

MEER WETEN

HET F-PACE GAMMA

Bekijk het F-PACE gamma en ontdek uw perfecte mix van prestaties, stijl en functionaliteit.

VERGELIJK DE F-PACE MODELLEN

F-PACE PURE

De F-PACE in al zijn essentie. Pittig, wendbaar en veelzijdig.

Prijzen vanaf: € 44.180

F-PACE PRESTIGE

Extra luxe met een prachtig afgewerkt interieur voorzien van onder meer een lederen bekleding.

Prijzen vanaf: € 47.730

F-PACE PORTFOLIO

Het summum van luxe in de F-PACE: smaakvol, verfijnd en met al de nieuwste technologie.

Prijzen vanaf: € 51.780

F-PACE R-SPORT

Assertieve sportiviteit met een sportief exterieur en specifieke sportzetels.

Prijzen vanaf: € 50.430

F-PACE S

Voor pure sportprestaties krijgt u de keuze tussen een 3.0 liter V6-turbodieselmotor met 300 pk en een drukgevoede 3.0 liter V6-benzinemotor met 380 pk.

Prijzen vanaf: € 73.230

* Naargelang de markt.