Primaire navigatie overslaan
skip.tertiary.navigation

F-TYPE

Krachtig, wendbaar en uiterst opvallend. Een volwaardige Jaguar-sportwagen.

TIK OM TE BEDIENEN

VANAF

€ 67.010

  • ACCELERATIE
  • 0-100 km/u in 3.7 seconden
  • TOPSNELHEID
  • 322 km/u

Krachtig, wendbaar en uiterst opvallend. Een volwaardige Jaguar-sportwagen.

VANAF

€ 67.010

Het F-TYPE-gamma omvat sportwagens zoals alleen Jaguar ze kan bouwen, auto's die moeiteloze prestaties en een nauwkeurig en wendbaar rijgedrag aan dagelijks raffinement en functionaliteit koppelen. Maak kennis met de laatste ontwikkelingen van de befaamde Jaguar-stamboom.

ONTDEK HET INTERIEUR VAN DE F‑TYPE

Klik om in interactie te gaan

Tik om in interactie te gaan

COUPÉ OF CABRIOLET

Hij is verkrijgbaar als Coupé en Cabriolet, elk met zijn eigen, unieke karakter maar allebei met opwindende prestaties, een uitzonderlijke wegligging en een ongeëvenaarde, bestuurdergerichte rijervaring.

RIJERVARING

COMPRESSORMOTOREN

Het kloppende hart van elke F-TYPE is een krachtige compressormotor.

TECHNOLOGIE

PERFORMANTE REMSYSTEMEN

Kracht is niets zonder controle. Daarom bieden we in de F-TYPE een hele waaier aan remsystemen aan, op maat van het vermogen van elke versie. Allemaal onderscheiden ze zich door hun geruststellende karakter, progressieve remgevoel en consistente topprestaties.

TECHNOLOGIE

GEAVANCEERDE AERODYNAMICA

Zijn beperkte opwaartse druk en onverstoorbare stabiliteit bij hoge snelheden laten er geen twijfel over bestaan: aerodynamische prestaties zitten diep geworteld in het design van de F-TYPE.

ONTDEK HET GAMMA

Ontworpen om puur rijplezier te verzekeren: met zijn uitmuntende technische basis heeft de F-TYPE alle troeven in huis om de eisen van elke bestuurder en elke weg het hoofd te bieden.