Primaire navigatie overslaan
skip.tertiary.navigation

XF

Onmiskenbaar Jaguar. Het assertieve design van de XF springt eruit.

KLIK OM IN INTERACTIE TE GAAN

VANAF

€ 40.790

 • CO2-EMISSIES g/km
 • Vanaf 104 g/km voor de handgeschakelde versie
 • Vanaf 109 g/km voor de versie met automaat
 • BRANDSTOFVERBRUIK l/100 km (gecombineerde cyclus)
 • Vanaf 4,0 l/100 km voor de handgeschakelde versie
 • Vanaf 4,1 l/100 km voor de versie met automaat
 • BRANDSTOFVERBRUIK l/100 km (gecombineerde cyclus)
 • Vanaf 4,0 l/100 km voor de handgeschakelde versie
 • Vanaf 4,1 l/100 km voor de versie met automaat
 • CO2-EMISSIES g/km
 • Vanaf 104 g/km voor de handgeschakelde versie
 • Vanaf 109 g/km voor de versie met automaat

De XF bouwt voort op het succes van een wagen die van alle Jaguars het vaakst in de prijzen is gevallen. Met zijn ongeëvenaarde mix van stijl en inhoud combineert hij op een bijzonder geslaagde manier design, dynamiek en verfijning tot een wagen die zowel opwindend als efficiënt is. Allemaal in de verf gezet door de nieuwste technologie die u veilig, verbonden met de buitenwereld, en ontspannen laat rijden.

ONTDEK HET XF INTERIEUR

KLIK OM IN INTERACTIE TE GAAN

TAP TO INTERACT

LICHT, INSTINCTIEF, ALERT


Dankzij de lichtgewicht aluminiumarchitectuur van Jaguar is de XF efficiënter, liggen zijn gebruikskosten lager en heeft hij een uitstoot vanaf slechts 104 g/km. Tijdens het rijden bieden de lichtgewicht voorwielophanging met dubbele wishbones en de Integral Link achterwielophanging een schitterend rijcomfort en een sublieme wendbaarheid.

ONTDEK DE RIJERVARING

PERFECTIE EN VAKMANSCHAP

De XF is een wagen met keuzemogelijkheden en luxe op maat. Een plek waar verfijnde materialen met groot vakmanschap worden samengebracht tot een geheel dat concreet vormgeeft aan puur, allesomvattend comfort. Waar u ook plaatsneemt in de XF, het eigentijdse design, het overvloedige daglicht en het verfijnde vakmanschap creëren een sfeer van ontspannen raffinement.

INCONTROL


Blijf verbonden en entertained via de infotainmentsystemen van de XF. Elke XF is standaard uitgerust met de geavanceerde technologieën van Touch, of als optionele upgrade met het krachtige Touch Pro van de nieuwste generatie*. Alert, intuïtief en naadloos geïntegreerd – Jaguar technologie biedt oplossingen die op innovatieve wijze uw rijbeleving verbeteren.

ONTDEK DE INTERIEURTECHNOLOGIE

EURO NCAP SCORE VAN 5 STERREN

De Jaguar XF behaalde 5 sterren bij de Euro NCAP 2015 veiligheidstesten. Dat is de hoogst mogelijke score.

De wagen biedt uitstekende bescherming bij een botsing en scoorde hoog in alle categorieën, waaronder ‘bescherming van inzittenden’ en ‘voetgangersveiligheid’. Hij behoort tot de modellen met de hoogste score in zijn segment.

De XF biedt ook een waaier aan actieve veiligheidssystemen waaronder Autonomous Emergency Braking. Zo wordt dit op zich al indrukwekkende veiligheidsniveau nog verhoogd.

BEZOEK DE EURO NCAP SITE

DE XF ALS BEDRIJFSWAGEN


Bij de ontwikkeling van de XF hebben we rekening gehouden met alle aspecten die een invloed hebben op de Total Cost of Ownership. Het resultaat is een onderhoudsinterval tot 34.000 km of maximaal twee jaar, een CO2-uitstoot vanaf slechts 104 g/km en een gecombineerd brandstofverbruik vanaf 4,0 l/100 km, waarmee de XF een van de leiders is in zijn klasse.

ONTDEK DE XF ALS BEDRIJFSWAGEN

KIES UIT VIJF MODELLEN

Een XF gamma met verschillende modellen waarin u de voor u perfecte balans tussen efficiëntie, prestaties en luxe vindt.

KIES UW XF UITVOERING

XF PURE

De XF in al zijn essentie. Op de bestuurder gerichte Jaguar prestaties gecombineerd met efficiëntie.

Vanaf  € 40.790

XF PRESTIGE

Een extra dimensie van luxe met eigentijdse materialen en het grootste vakmanschap.

Vanaf  € 44.240

XF PORTFOLIO

Het toppunt van luxe en vakmanschap in de XF.

Vanaf  € 46.690

XF R‑SPORT

Krachtig en assertief. Ondubbelzinnig sportief, vanbinnen en vanbuiten.

Vanaf € 45.190

XF S

Voor puur sportief rijplezier, met een fenomenale 3.0 liter V6 motor.

Vanaf  € 67.270

* Tijdens de introductieperiode van InControl zijn bepaalde functies mogelijk optioneel en afhankelijk van de markt of de aandrijflijn. Raadpleeg de Jaguar website of een Jaguar concessiehouder voor informatie over de beschikbaarheid en de precieze voorwaarden. Bepaalde functies vereisen een geschikte SIM-kaart en een geschikt datacontract dat ook nog doorloopt na de door uw concessiehouder geadviseerde aanloopperiode. Niet op alle locaties kan een mobiele verbinding worden gegarandeerd.