UPDATE UW BROWSER

Helaas is uw browser verouderd en kan deze niet worden ondersteund. Upgrade uw browser om te profiteren van de geavanceerde functies op deze site.

CLOSE LABEL

SUCCES IN FORMULE E VOOR JAGUAR

Mitch Evans pakt de tweede plaats in het coureurskampioenschap na een spannend einde van het seizoen.

MAAK KENNIS MET HET TEAM

Onze piloten, ingenieurs en designers zijn de beste ter wereld en ze verlangen allemaal naar het succes dat bij hun talent, vastberadenheid en stijl past.

 • SAM BIRD - PILOOT

  De Britse piloot Sam Bird voegde zich in de aanloop naar seizoen 7 van het ABB FIA Formula E World Championship bij Jaguar TCS Racing. De 34-jarige is nog steeds de enige coureur die in elke race heeft gereden sinds de start van de baanbrekende klasse in 2014. Hij heeft in totaal 11 overwinningen behaald, de meest recent in Diriyah en New York voor Jaguar TCS Racing.

 • MITCH EVANS - PILOOT

  Mitch begon als 6-jarige jongen al met karten en was nog maar 16 toen hij de New Zealand Grand Prix won. Hij maakte zijn ABB FIA Formule E World Championship-debuut bij Jaguar TCS Racing in 2016 toen het Britse team terugkeerde in de autosport. Recentelijker, tijdens seizoen 7, behaalde hij vijf podiumplaatsen en werd hij 4e in de Drivers’ Championship, de hoogste positie tot nu toe. Hij zette ook de snelste rondetijden neer in Rome, New York en Londen.

 • JAMES BARCLAY – TEAM PRINCIPAL

  James werd in november 2015 benoemd tot Team Principal voor Jaguar's ABB FIA Formula E World Championship-programma en in 2021 werd James benoemd tot Managing Director Jaguar Land Rover Motorsport. In de afgelopen vijf seizoenen heeft James toezicht gehouden op de groei van Jaguar TCS Racing, waarbij hij zowel op als buiten het circuit leiding geeft aan het team.

DE JAGUAR I-TYPE 5

De auto is ontworpen om de ultieme balans te bieden tussen vermogen en efficiëntie, accelereert van 0-100 km/u in 2,8 seconden en heeft een maximum vermogen van 250 kW.

ONZE PARTNERS

Al onze partners werken mee aan de geavanceerde technologie en delen de overtuiging dat wij met vertrouwen, moed en innovatie onze doelen op het gebied van de elektrische omschakeling kunnen behalen.

JAGUAR RACING DNA

De reputatie van Jaguar op het gebied van prestaties, technologie en ontwerp werd gesmeed op de meest uitdagende circuits en tijdens de spannendste kampioenschappen ter wereld.

 • MERCHANDISING

  U hoeft geen piloot te zijn om u in de teamkleuren te hullen. Neem een kijkje in onze webshop en vind het perfecte geschenk voor uzelf of een ander.

 • DE VOLLEDIG ELEKTRISCHE JAGUAR I-PACE

  De I-PACE is de ultieme volledig elektrische performance-SUV van Jaguar, opwindend om in te rijden en meer geconnecteerd dan ooit tevoren.