UPGRADE YOUR BROWSER

This site is optimised for modern web browsers, and does not fully support your current browser.

TATA CONSULTANCY SERVICES (TCS)

TCS is een organisatie die IT-services, consulting en bedrijfsoplossingen biedt en die al meer dan 50 jaar met vele bedrijven samenwerkt. TCS biedt een geïntegreerde portfolio van zakelijke, technologische en engineeringdiensten op basis van consultancy en cognitie. TCS, onderdeel van de Tata-groep, heeft meer dan 606.000 consultants in 55 landen. TCS werkt aan het creëren van een doelgerichte toekomst, waarbij innovatie wordt ingezet om duurzaamheid te bevorderen. TCS wil zijn expertise en kennis bij het samenwerkingsverband met Jaguar TCS Racing inzetten om innovatieve oplossingen voor het team te stimuleren, om succes te behalen bij de E-Prix.

GKN AUTOMOTIVE

GKN Automotive, de officiële eDrive-partner van Jaguar TCS Racing, is een wereldwijd opererend technologiebedrijf dat toonaangevende aandrijfsystemen en geavanceerde ePowertrain-technologieën ontwikkelt, bouwt en levert aan 90% van de wereldwijde OEM's. Jaguar TCS Racing kon ten volle gebruik maken van de expertise op het gebied van testen en valideren van aandrijflijnsoftware bij de ontwikkeling van de Gen3-auto, dankzij een GKN-software-engineer die fulltime aanwezig was op het hoofdkantoor van Jaguar TCS Racing. De samenwerking tussen GKN Automotive en Jaguar TCS Racing verbetert de efficiëntie door ondersteuning van aandrijflijntechnologie en geavanceerde koeling. De kennis die op het circuit wordt opgedaan wordt vervolgens toegepast op productiemodellen.

DOW

Als officiële partner in materiaalwetenschappen en dankzij het onwankelbare vertrouwen in de kracht van sport, is Dow er trots op zijn expertise op het gebied van toepassingsontwikkeling en technische integratie, plus de meer dan 100 jaar ervaring op het gebied van transport aan te bieden aan Jaguar TCS Racing om te helpen bij de ontwikkeling en integratie van materialen van de volgende generatie die een koolstofarme toekomst zullen bevorderen. Door middel van gezamenlijke innovatie werkt ons MobilityScienceTM-team nauw samen met Jaguar TCS Racing om materiaaloplossingen te bepalen die de veiligheid, efficiëntie en robuustheid van de raceauto bevorderen, terwijl tegelijkertijd tegemoet wordt gekomen aan de toenemende vraag naar elektrische voertuigen op zowel het circuit als de weg.

CASTROL

Dankzij onze passie voor prestaties, gecombineerd met een filosofie van samenwerking, kunnen wij bij Castrol producten ontwikkelen die centraal staan bij talloze technologische hoogstandjes op land, in de lucht, op zee en in de ruimte. De elektrische omschakeling inspireerde ons om een reeks e-vloeistoffen te creëren en te introduceren, ontworpen en getest voor elektrische auto's. Dankzij onze samenwerking met het Jaguar TS Racing Formule E Team kunnen wij ons programma e-vloeistoffen op het circuit testen en doorbraken ontdekken voor het transport van morgen. Het is meer dan alleen olie, het is vloeistoftechniek.

MICRO FOCUS

Micro Focus is een van 's werelds grootste aanbieders van bedrijfssoftware met meer dan 300 producten. Het bedrijf helpt klanten met het dilemma van het in evenwicht brengen van de huidige IT-behoeften, terwijl het de digitale mogelijkheden van morgen transformeert. Deze oplossingen omvatten beveiliging, IT-activiteiten, levering van toepassingen, bestuur, modernisering en analyses. Met een focus op milieu, sociaal en bestuur, is Micro Focus de transparante partner die klanten zoeken. Samen kunnen ze beslissingen nemen die nodig zijn om te concurreren omdat er tegelijkertijd kan worden doorgewerkt en getransformeerd.

ALPINESTARS

Alpinestars, 's werelds grootste fabrikant van beschermingsproducten in de motorsport, racet al bijna 60 jaar op het allerhoogste niveau. In samenwerking met 's werelds beste coureurs en teams, van Formule 1, Formule E, WEC en NASCAR tot het WRC en Dakar, streeft het bedrijf naar het hoogste niveau van technisch geavanceerde producten voor coureurs en teams, die de topsporters van de racewereld en dus coureurs Mitch Evans en Sam Bird van het Jaguar TCS Racing Team de ultieme prestaties, bescherming en doorlaatbaarheid bieden.

Eén doel. Eén visie.

UNCOMMON

Wij zijn een creatief bedrijf dat unieke oplossingen biedt voor teamkleding en merchandising, van concept tot levering. Wij handelen doordacht en durven tegelijk breken met de conventies. Wij zijn ervan overtuigd dat onze mensen en de aarde met respect moeten worden behandeld en wij doen ons uiterste best om onze voetafdruk te verkleinen terwijl wij uitzonderlijke producten leveren.

Wij ontwerpen, ontwikkelen en leveren onderscheidende, innovatieve merchandising en teamkleding. Wij denken anders en handelen resoluut. Ons netwerk is mondiaal, onze kennis is diepgaand en onze expertise op het gebied van duurzame mode betekent dat uw merchandising goed voelt, zelfs als die niet wordt gedragen.

Dat is Uncommon.

BLIJF ONTDEKKEN

JAGUAR I-PACE

Van het racecircuit naar de weg: ervaar elke dag de sensatie van ware raceprestaties met de Jaguar I-PACE.

JAGUAR RACING DNA

De reputatie van Jaguar op het gebied van prestaties, technologie en ontwerp werd gesmeed op de meest uitdagende circuits en tijdens de spannendste kampioenschappen ter wereld.

RACE NAAR INNOVATIE

Een verbluffend ontwerp en adembenemende prestaties. Ontdek hoe onze ervaringen in het ABB FIA Formula E World Championship worden toegepast op onze elektrische productiemodellen.