TCS logo on dark

TATA CONSULTANCY SERVICES (TCS)

TCS is een vooraanstaande organisatie die zich bezighoudt met IT-services, consulting en bedrijfsoplossingen. In meer dan 55 jaar heeft TCS de digitale transformatie van veel van de grootste bedrijven ter wereld verzorgd. TCS is een trouwe strategische technologiepartner van JLR en helpt het raceteam met kritische en opkomende technologie om de elektrificatie te versnellen, races te winnen en de toekomst te verduurzamen. TCS werkt aan betere toekomstperspectieven en maakt gebruik van de kennis die wordt opgedaan op het racecircuit om het ecosysteem van mobiliteit te transformeren. TCS is onderdeel van de Tata Group en beschikt wereldwijd over meer dan 608.000 consultants.

DOW logo on dark

DOW

Als officiële partner in materiaalwetenschappen en dankzij het onwankelbare vertrouwen in de kracht van sport, is Dow er trots op zijn expertise op het gebied van toepassingsontwikkeling en technische integratie, plus de meer dan 100 jaar ervaring op het gebied van transport aan te bieden aan Jaguar TCS Racing om te helpen bij de ontwikkeling en integratie van materialen van de volgende generatie die een koolstofarme toekomst zullen bevorderen. Door middel van gezamenlijke innovatie werkt ons MobilityScienceTM-team nauw samen met Jaguar TCS Racing om materiaaloplossingen te bepalen die de veiligheid, efficiëntie en robuustheid van de raceauto bevorderen, terwijl tegelijkertijd tegemoet wordt gekomen aan de toenemende vraag naar elektrische voertuigen op zowel het circuit als de weg.

Castrol logo on dark

CASTROL

Dankzij onze passie voor prestaties, gecombineerd met een filosofie van samenwerking, kunnen wij bij Castrol producten ontwikkelen die centraal staan bij talloze technologische hoogstandjes op land, in de lucht, op zee en in de ruimte. De elektrische omschakeling inspireerde ons om een reeks e-vloeistoffen te creëren en te introduceren, ontworpen en getest voor elektrische auto's. Dankzij onze samenwerking met het Jaguar TCS Racing Formule E Team kunnen wij ons programma e-vloeistoffen op het circuit testen en doorbraken ontdekken voor het transport van morgen. Het is meer dan alleen olie, het is vloeistoftechniek.

opentext logo on dark

OPENTEXT

Als leider in informatiebeheer biedt OpenText een uitgebreid portfolio van oplossingen voor informatiediensten, digitale ervaringen en operaties, bedrijfsnetwerken, beveiliging, softwareontwikkeling, modernisering en analyse. OpenText oplossingen helpen klanten hun systemen te vereenvoudigen, moeiteloze automatisering te realiseren en te gedijen in een digitale wereld.

AlpineStars logo on dark

ALPINESTARS

Alpinestars, 's werelds grootste fabrikant van beschermingsproducten in de autosport, racet al bijna 60 jaar op het allerhoogste niveau. In samenwerking met 's werelds beste coureurs en teams, van Formule 1, Formule E, WEC en NASCAR tot het WRC en Dakar, streeft het bedrijf naar het hoogste niveau van technisch geavanceerde producten voor coureurs en teams, die de topsporters van de racewereld en dus coureurs Mitch Evans en Nick Cassidy van het Jaguar TCS Racing Team de ultieme prestaties en bescherming bieden.

BLIJF ONTDEKKEN

Jaguar I-Pace stylish tail light

JAGUAR I-PACE

Van het racecircuit naar de weg: ervaar de volledig elektrische performance en actieradius van de Jaguar I‑PACE.

Jaguar racing car front view

RACEKALENDER EN KLASSEMENT

Blijf op de hoogte van Jaguar TCS Racing en seizoen 2024 van het ABB FIA Formule E World Championship.

Jaguar I Pace car charging close up view

RACE NAAR INNOVATIE

Een verbluffend ontwerp en adembenemende prestaties. Ontdek hoe onze ervaringen in het ABB FIA Formula E World Championship worden toegepast op onze elektrische productiemodellen.