UPDATE UW BROWSER

Helaas is uw browser verouderd en kan deze niet worden ondersteund. Upgrade uw browser om te profiteren van de geavanceerde functies op deze site.

CLOSE LABEL

TEAMWERK LAAT DROMEN UITKOMEN

 • TATA CONSULTANCY SERVICES

  TCS is een vooraanstaande organisatie die zich bezighoudt met wereldwijde IT-services, consulting en bedrijfsoplossingen. Wij combineren technische expertise en bedrijfsintelligentie om verandering teweeg te brengen en resultaten te leveren. Onze missie is om klanten te helpen hun bedrijfsdoelstellingen te behalen door innovatieve, vooraanstaande consulting, IT-oplossingen en services te leveren en het voor alle belangrhebbenden een plezier te maken om met ons te werken.

 • GKN

  GKN Automotive is een wereldwijd toonaangevend autotechnologiebedrijf dat naam heeft gemaakt op het gebied van elektrische aandrijfsystemen en dat werkt met 90% van de autofabrikanten ter wereld. Wij zijn de enige leverancier die volledig is gefocust op het ontwerp, de productie, de integratie en de optimalisatie van conventionele aandrijflijnen, All Wheel Drive en elektrische aandrijflijnen. In de afgelopen 20 jaar hebben wij toonaangevende eDrive-systemen ontwikkeld, gebaseerd op onze expertise op het gebied van AWD-systemen. Het Innovation Center van GKN Automotive in Abingdon is een van de meest vooraanstaande internationale centra voor de ontwikkeling van systemen voor toekomstige elektrische voertuigen.
   
  Het technologische partnerschap van GKN Automotive met Jaguar TCS Racing begon in 2017 vóór seizoen 4 van het ABB FIA Formula E World Championship. Het is essentieel om onze technologieën tot het uiterste te laten gaan op het circuit om innovaties te versnellen en kennis verder te ontwikkelen. Ons partnerschap is gericht op 'Driving for Efficiency', wat net zo belangrijk is voor het racen in de Formule E als voor het onderscheiden van de toekomstige eDrive-producten van GKN Automotive van de concurrentie.
   
  Als officiële eDrive-partner van Jaguar TCS Racing werkt GKN Automotive nauw samen met technici van Jaguar TCS Racing om zijn kennis van ontwerp, productie en softwareontwikkeling toe te passen op de I‑TYPE 5. Wij zullen een belangrijke rol spelen bij de ontwikkeling van de elektrische aandrijflijn en zullen onze expertise gebruiken om geavanceerde koeltechnologieën voor de aandrijflijn te ontwikkelen voor zowel de omvormer als de elektromotor, om de efficiëntie van systemen te verbeteren. Softwareontwikkelaars van GKN Automotive zullen ook aan de slag gaan in het hoofdkantoor van Jaguar TCS Racing.

 • DOW

  Dow deelt met trots expertise op het gebied van materiaalwetenschap met het Jaguar TCS Racing Formula E-team via ons MobilityScience™-platform, dat is gericht op de ontwikkeling van toepassingen en innovatie in het transport. Onze mensen omarmen teamwork, verwelkomen uiteenlopende ideeën en innoveren met passie samen met onze partners en klanten om materialen te maken die een koolstofarme mobiele economie mogelijk maken. Hierbij vormen lichter gewicht, een grotere actieradius, meer veiligheid en een lager energieverbruik de ultieme doelstellingen.
   
  De transportoplossingen van Dow omvatten een breed assortiment van polyolefine-, polyurethaan-, acryl-, speciale chemische en siliconentechnologieën voor elektrische voertuigen. Ons partnerschap met Jaguar TCS Racing sluit aan bij onze ambitie om het meest innovatieve, klantgerichte, inclusieve en duurzame materiaalwetenschapsbedrijf ter wereld te zijn, terwijl wij samenwerken op nieuwe manieren om samen oplossingen te zoeken.

 • CASTROL

  Castrol, een van 's werelds grootste merken op het gebied van smeermiddelen, heeft een geschiedenis waarin innovatie vooropstaat. Onze passie voor prestaties, gecombineerd met een filosofie van samenwerking, heeft Castrol in staat gesteld om producten te ontwikkelen die centraal staan bij talloze technologische hoogstandjes op land, in de lucht, op zee en in de ruimte.

  De elektrische omschakeling inspireerde ons om een reeks e-vloeistoffen te creëren en te introduceren, ontworpen en getest voor elektrische auto's. Castrol is voortdurend op zoek naar baanbrekende partners om verder te gaan. Dankzij onze samenwerking met het Jaguar TCS Racing Formule E Team kunnen wij ons programma e-vloeistoffen op het circuit testen en doorbraken ontdekken voor het transport van morgen.

  Het is meer dan alleen olie, het is vloeistoftechniek.

 • ALPINESTARS

  Met meer dan vijf decennia aan baanbrekende veiligheid en prestaties in de autosportwereld, is Alpinestars al 55 jaar aanwezig in de hoogste regionen van de autosport. En 's werelds belangrijkste leverancier van schoeisel, kleding en persoonlijke bescherming voor de autosport, heeft zijn pijlen duidelijk op de toekomst gericht.

  Innovatie wordt voortgezet door middel van technologische onderzoek, design en ontwikkeling, met geavanceerde faciliteiten in de VS en Europa, van waaruit een wereldwijd ontwikkelingsprogramma voor autosport wordt aangestuurd. Hiermee is Alpinestars een speler van wereldformaat in elke grote autosportklasse. Producten die zorgen voor comfort en ventilatie in de stressvolle ambiance van de cockpit, vermoeiing van de piloot reduceren en concentratie bevorderen.

  Eén doel. Eén visie.

 • UNCOMMON

  Wij ontwerpen, ontwikkelen en leveren opvallende en innovatieve merchandise en teamkleding die er geweldig uitziet en geweldig voelt. Ons wereldwijde netwerk en onze uitgebreide kennis en ervaring betekenen dat u in goede handen bent. Onze expertise op het gebied van duurzame mode betekent dat uw merchandise goed voelt, zelfs wanneer deze niet gedragen wordt.