Final_logos_TCS_TATA_8oct21-2

TATA CONSULTANCY SERVICES (TCS)

TCS is een organisatie die IT-services, consulting en bedrijfsoplossingen biedt en die al meer dan 50 jaar met vele bedrijven samenwerkt. TCS biedt een geïntegreerde portfolio van zakelijke, technologische en engineeringdiensten op basis van consultancy en cognitie. TCS, onderdeel van de Tata-groep, heeft meer dan 606.000 consultants in 55 landen. TCS werkt aan het creëren van een doelgerichte toekomst, waarbij innovatie wordt ingezet om duurzaamheid te bevorderen. TCS wil zijn expertise en kennis bij het samenwerkingsverband met Jaguar TCS Racing inzetten om innovatieve oplossingen voor het team te stimuleren, om succes te behalen bij de E-Prix.

DOW_logo

DOW

Als officiële partner in materiaalwetenschappen en dankzij het onwankelbare vertrouwen in de kracht van sport, is Dow er trots op zijn expertise op het gebied van toepassingsontwikkeling en technische integratie, plus de meer dan 100 jaar ervaring op het gebied van transport aan te bieden aan Jaguar TCS Racing om te helpen bij de ontwikkeling en integratie van materialen van de volgende generatie die een koolstofarme toekomst zullen bevorderen. Door middel van gezamenlijke innovatie werkt ons MobilityScienceTM-team nauw samen met Jaguar TCS Racing om materiaaloplossingen te bepalen die de veiligheid, efficiëntie en robuustheid van de raceauto bevorderen, terwijl tegelijkertijd tegemoet wordt gekomen aan de toenemende vraag naar elektrische voertuigen op zowel het circuit als de weg.

Castrol_logo

CASTROL

Dankzij onze passie voor prestaties, gecombineerd met een filosofie van samenwerking, kunnen wij bij Castrol producten ontwikkelen die centraal staan bij talloze technologische hoogstandjes op land, in de lucht, op zee en in de ruimte. De elektrische omschakeling inspireerde ons om een reeks e-vloeistoffen te creëren en te introduceren, ontworpen en getest voor elektrische auto's. Dankzij onze samenwerking met het Jaguar TS Racing Formule E Team kunnen wij ons programma e-vloeistoffen op het circuit testen en doorbraken ontdekken voor het transport van morgen. Het is meer dan alleen olie, het is vloeistoftechniek.

Open text logo

OPENTEXT

Als leider in informatiebeheer biedt OpenText een uitgebreid portfolio van oplossingen voor informatiediensten, digitale ervaringen en operaties, bedrijfsnetwerken, beveiliging, softwareontwikkeling, modernisering en analyse. OpenText oplossingen helpen klanten hun systemen te vereenvoudigen, moeiteloze automatisering te realiseren en te gedijen in een digitale wereld.

AlpineStars_logo

ALPINESTARS

Alpinestars, 's werelds grootste fabrikant van beschermingsproducten in de motorsport, racet al bijna 60 jaar op het allerhoogste niveau. In samenwerking met 's werelds beste coureurs en teams, van Formule 1, Formule E, WEC en NASCAR tot het WRC en Dakar, streeft het bedrijf naar het hoogste niveau van technisch geavanceerde producten voor coureurs en teams, die de topsporters van de racewereld en dus coureurs Mitch Evans en Sam Bird van het Jaguar TCS Racing Team de ultieme prestaties, bescherming en doorlaatbaarheid bieden.

Eén doel. Eén visie.

BLIJF ONTDEKKEN

Jaguar I Pace day time running light

JAGUAR I-PACE

Van het racecircuit naar de weg: ervaar elke dag de sensatie van ware raceprestaties met de Jaguar I-PACE.

The new Jaguar Formula E race car

JAGUAR RACING DNA

De reputatie van Jaguar op het gebied van prestaties, technologie en ontwerp werd gesmeed op de meest uitdagende circuits en tijdens de spannendste kampioenschappen ter wereld.

Jaguar I Pace car charging close up view

RACE NAAR INNOVATIE

Een verbluffend ontwerp en adembenemende prestaties. Ontdek hoe onze ervaringen in het ABB FIA Formula E World Championship worden toegepast op onze elektrische productiemodellen.