PECHVERHELPING JAGUAR ASSISTANCE

Elke nieuwe, via een erkende concessiehouder geleverde Jaguar biedt standaard 3 jaar pechverhelping. Bij pech kunt u 24 uur op 24 terecht bij Jaguar Assistance via het gratis nummer 0800 23 007 of het betalend nummer +32 (0)3 253 63 62. Of u kunt in uw Jaguar de linkerknop in de hemelconsole onder de achteruitkijkspiegel induwen om rechtstreeks met de centrale verbonden te worden. Onze technici zullen er alles aan doen om u zo snel mogelijk weer op weg te helpen.

Ook in het buitenland staat Jaguar Assistance altijd paraat. U geniet een dekking die vergelijkbaar is met de dekking in uw eigen land. Uzelf en uw Jaguar worden gerepatrieerd indien een herstelling ter plekke niet mogelijk is.

Sales Representative at Jaguar show room

VOORDELEN VAN PECHVERHELPING

U kunt rekenen op pechverhelping. De voordelen van Jaguar Assistance zijn beschikbaar gedurende de hele garantieperiode voor de nieuwe wagen. Een door Jaguar opgeleide technicus kan het probleem doorgaans oplossen langs de kant van de weg. Als dat niet het geval is, nemen we uw wagen mee naar de door Jaguar erkende werkplaats en organiseren en betalen we de voortzetting van uw reis. In bepaalde omstandigheden, betalen we zelfs een hotelovernachting.

MECHANICS_WORKING_LR

HERSTELLING VAN ONGEVALSCHADE

Het programma voor de herstelling van ongevalschade geeft u toegang tot ons netwerk van werkplaatsen. De specialisten in deze werkplaatsen werden gecertificeerd nadat ze een doorgedreven opleiding volgden om alle types van schade het hoofd te bieden, van kleine beschadigingen tot grote ongevalschade. We gaan tot het uiterste om te zorgen dat uw Jaguar volgens de hoogste normen wordt hersteld.

WAT U MAG VERWACHTEN    

Technici gebruiken diagnose-uitrusting die de mechanische en elektronische systemen van de wagen uitlezen en vervangen defecte onderdelen door originele Jaguar-onderdelen.

WANNEER HET WERK GEDAAN IS

De prijzen op de factuur zijn transparant en uw wagen wordt indien van toepassing hersteld onder garantie. Alle originele onderdelen zijn eveneens gedekt en uw servicefiche wordt bijgewerkt.

ORIGINELE ONDERDELEN

De originele onderdelen van Jaguar werden speciaal voor uw wagen ontwikkeld en bieden tal van voordelen die de levensduur van uw Jaguar zullen verhogen.

CASTROL OLIE

Om aan de jongste specificaties te voldoen en optimale prestaties te verzekeren, beveelt Jaguar enkel olie van het type Castrol EDGE Professional aan voor uw wagen, de meest performante olie ooit van het merk.