Primaire navigatie overslaan
Imgwrapper_hc_accessories_Desktop_1366x380.jpg

ACCESSOIRE PACKS

UPGRADE UW JAGUAR BELEVING

skip.tertiary.navigation

MAAK UW JAGUAR BELEVING INTENSER

Maak uw Jaguar nog persoonlijker met ons nieuwste programma accessoirepacks voor extra bescherming en gebruiksgemak, in overeenstemming met uw lifestyle.

FUNCTIONALITY PACK

LEVEN OP UW TEMPO

Het Functionality Pack maakt elke rit nog aangenamer voor bestuurders met een drukke levensstijl. Het hoogwaardige pack met praktische lifestyleaccessoires introduceert comfort in het interieur van uw Jaguar.

WINTER PACK

IN ALLE WEERSOMSTANDIGHEDEN…

Bescherm uw Jaguar tegen slechte weersomstandigheden met het hoogwaardige Winter Pack. Deze functionele accessoires zijn ontworpen om de elementen buiten te houden, zodat u het hele jaar alles uit uw Jaguar kunt halen.

LIFESTYLE PACK

VOEG EEN PERSOONLIJK ACCENT TOE

Geef uw interieur een persoonlijk accent met ons programma accessoire packs die aansluiten op uw lifestyle. Verbeterde bescherming, gebruiksgemak en stijl; uw Jaguar past meer dan ooit bij uw lifestyle. Het Lifestyle Pack omvat sport-pedaalkappen, schakelpaddles in aluminium en een kledinghanger voor aan de hoofdsteun voor de Jaguar XE en XF. Het Jaguar F-PACE Lifestyle Pack omvat een extra dorpellijst voor de bagageruimte.

TRAVEL PLUS PACK

SUPERIEURE CAPACITEITEN

Ons Travel Plus Pack omvat alles wat u nodig hebt voor optimale opbergruimte en voor alles wat u wilt meenemen om te genieten van uw tijd in de zon. Laad uw auto vol en neem meerdere sportartikelen mee (surfplanken, fietsen) zonder verlies van beenruimte. Het pack voor de Jaguar XE, XF en F-PACE omvat dwarsdragers, een rugleuningtas, rubber matten en een rubber bagagevloermat. Dankzij de uitstekende corrosiebescherming zijn al onze accessoires bestand tegen veeleisende klimaten, zoals in kustgebieden.

PERSONALISEER UW JAGUAR

Ontdek onze accessoires en kies zelf interieur- en exterieurupgrades om uw Jaguar te voorzien van alle essentiële extra's.