JAGUAR E-PACE ACCESSORIES PACKS

E-PACE PRACTICALITY PACK VAN JAGUAR

MAAK UW E-PACE NOG VEELZIJDIGER

GROTERE FUNCTIONALITEIT

Vergroot de veelzijdigheid van uw Jaguar E-PACE nog verder met het nieuwe Practicality Pack. Dit uitgebreide programma accessoires vergroot de functionaliteit van het interieur van uw wagen nog verder, zodat dit volledig voldoet aan de steeds veranderende eisen die een moderne lifestyle stelt.

DOE MEER

EXTRA FUNCTIONALITEIT

Elk element van het Practicality Pack is zorgvuldig geselecteerd om de praktische functionaliteit en de veelzijdigheid van uw auto voor dagelijks gebruik te vergroten. Deze accessoires, die zorgvuldig worden aangebracht door onze technische experts, voegen extra functionaliteit toe voor allerhande taken en kleine en grote ladingen, in en buiten de wagen. Daarmee dragen ze bij aan de op zich al fantastische E-PACE-beleving.

Het Practicality Pack omvat:

- LUXUEUZE VLOERMATTEN IN EBONY
- RUBBER BAGAGEVLOERMAT
- DWARSDRAGERS
- CLICK & GO BASE
- CLICK & HOOK


Voor geselecteerde Jaguar accessoires geldt op dit moment een speciale actie, met kortingen tot 20%. Deze actie loopt t/m 7 oktober 2019 of zolang de voorraad strekt.

E-PACE PRACTICALITY PACK

PERSONALISEER UW JAGUAR

Bekijk ons programma originele accessoires en ontdek een uitgebreid aanbod aan exclusieve accessoires voor het interieur en exterieur van uw auto.

De getoonde afbeeldingen kunnen meerdere accessoires tonen of uitsluitend dienen ter illustratie. Ook kunnen getoonde accessoires afwijken van definitieve producten.