Primaire navigatie overslaan

ACCESSOIRE PACKS

UPGRADE UW JAGUAR BELEVING

skip.tertiary.navigation

MAAK UW JAGUAR BELEVING INTENSER

Maak uw Jaguar nog persoonlijker met ons nieuwste programma accessoirepacks voor extra bescherming en gebruiksgemak, in overeenstemming met uw lifestyle.

LIFESTYLE PACK

VOEG EEN PERSOONLIJK ACCENT TOE

Geef uw interieur een persoonlijk accent met ons programma accessoire packs die aansluiten op uw lifestyle. Verbeterde bescherming, gebruiksgemak en stijl; uw Jaguar past meer dan ooit bij uw lifestyle. Het Lifestyle Pack omvat sport-pedaalkappen, schakelpaddles in aluminium en een kledinghanger voor aan de hoofdsteun voor de Jaguar XE en XF. Het Jaguar F-PACE Lifestyle Pack omvat een extra dorpellijst voor de bagageruimte.

LIFESTYLE PLUS PACK

EEN NOG HOGER NIVEAU VAN COMFORT EN KLASSE

Ons Lifestyle Plus Pack tilt interieurstyling en -personalisering naar een nog hoger niveau. Het pack omvat sport-pedaalkappen, schakelpaddles in aluminium, een kledinghanger voor aan de hoofdsteun, Premium matten (4) en een bagagevloermat voor Jaguar XE en XF. The Jaguar F-PACE Lifestyle Plus Pack omvat sport-pedaalkappen, schakelpaddles in aluminium, een kledinghanger voor aan de hoofdsteun, een dorpellijst voor de bagageruimte, Premium matten (4) en een bagagevloermat.

TRAVEL PACK

MEER VEELZIJDIGHEID

Ons Travel Pack biedt een brede selectie oplossingen, inclusief slimme opbergmogelijkheden, voor een comfortabele vakantiereis, zonder verlies van beenruimte. Het pack, beschikbaar voor de Jaguar XE, XF en F-PACE, omvat een rugleuningtas, rubberen matten set en een rubber bagagevloermat voor extra gebruiksgemak en bescherming. Dankzij de uitstekende corrosiebescherming zijn al onze accessoires bestand tegen veeleisende klimaten, zoals in kustgebieden.

TRAVEL PLUS PACK

SUPERIEURE CAPACITEITEN

Ons Travel Plus Pack omvat alles wat u nodig hebt voor optimale opbergruimte en voor alles wat u wilt meenemen om te genieten van uw tijd in de zon. Laad uw auto vol en neem meerdere sportartikelen mee (surfplanken, fietsen) zonder verlies van beenruimte. Het pack voor de Jaguar XE, XF en F-PACE omvat dwarsdragers, een rugleuningtas, rubber matten en een rubber bagagevloermat. Dankzij de uitstekende corrosiebescherming zijn al onze accessoires bestand tegen veeleisende klimaten, zoals in kustgebieden.

PERSONALISEER UW JAGUAR

Ontdek onze accessoires en kies zelf interieur- en exterieurupgrades om uw Jaguar te voorzien van alle essentiële extra's.