HET VERMOGEN DAT BIJ UW OMGEVING PAST

Ontdek de modi waarmee u de optimale manier kunt kiezen.

Woman driving Jaguar F-Pace down mountain road

HYBRIDE MODUS

Uw standaard rijmodus geeft automatisch voorrang aan elektrische aandrijving, tenzij u het extra vermogen van de motor nodig hebt, of er geen lading beschikbaar is.

Jaguar F-Pace speedo meter detail view

EV-MODUS (ELEKTRISCH RIJDEN)

De EV-modus (Electric Vehicle) wordt handmatig geselecteerd via een knop op de bedieningsconsole en maximaliseert de tijd die u elektrisch rijdt. Het systeem zorgt ervoor dat de motor alleen wordt ingeschakeld als er maximaal vermogen nodig is.

UW BRANDSTOFVERBRUIK OPTIMALISEREN

In de standaard rijmodus (Hybrid) kunt u het brandstofverbruik of het opladen van de accu optimaliseren, via twee alternatieve managementfuncties voor het opladen:

Jaguar PHEV screen optimizing fuel functions

SAVE-FUNCTIE

De SAVE-functie wordt handmatig geselecteerd via het touchscreen van de auto en voorkomt dat de acculading tot onder het gekozen niveau daalt. Hiermee kunt u de lading later tijdens de rit benutten om zonder motorgeluid en emissies een bepaalde afstand af te leggen.

Jaguar XE digital cluster displaying GPS Map

FUNCTIE PREDICTIVE ENERGY OPTIMIZATION (PEO)

Als u een bestemming in uw navigatiesysteem invoert, wordt de PEO-functie van uw auto automatisch ingeschakeld. Op basis van wegverloop en geografische gegevens van de geplande route schakelt de PEO-functie tussen elektrische aandrijving en conventionele aandrijving voor een zo laag mogelijk brandstofverbruik over het gehele traject. Dit zorgt ook voor een minimale uitstoot in stedelijke gebieden.

EXTRA ONDERSTEUNING

Jaguar I-Pace Electric Charging- plug connecting

HOE OPLADEN

Bekijk de eenvoudige stappen om uw auto thuis, op uw bestemming of onderweg op te laden.

Jaguar App Sett up in phone

IN DE STARTBLOKKEN

Om het meeste uit de belangrijkste functies en mogelijkheden van uw auto te halen, maakt u eerst verbinding met het infotainmentsysteem en stelt u uw smartphone-instellingen in om een aantal voertuigfuncties op afstand te kunnen bedienen.