ONGECOMPLICEERD ONDERHOUD

Laat geen twijfel bestaan over uw kosten en vertrouw uw Jaguar toe aan het bekwame vakmanschap van onze deskundige technici.

Jaguar Car Service Center Testing

DE BESTE SERVICE, GEGARANDEERD

Voor een maximale efficiëntie en betrouwbaarheid van uw Jaguar, waarheen uw reis ook voert, is het belangrijk uw wagen op de aanbevolen intervallen voor onderhoud binnen te brengen bij een Jaguar erkende werkplaats. Uw Jaguar is er altijd welkom, in het hele land. Ons onderhoudsplan is inclusief motorolie- en filtervervanging, en bij alle werkzaamheden worden altijd originele Jaguar onderdelen gebruikt met een garantie van 24 maanden. Zo houden wij uw Jaguar 100% Jaguar.

LR Engine Piston

JAGUAR SERVICE PLANS

Het Jaguar Care Pack en Jaguar Care+ Pack zijn optionele onderhoudsplannen die u een gegarandeerde gemoedsrust bieden. De onderhoudsplannen vormen de slimste manier om service- en onderhoudskosten te beheren.

RELAX, ER WORDT VOOR GEZORGD

JLR Parts with 5 years Warranty

5 JAAR GARANTIE

Gedurende 5 jaar of 150.000 km (eerst bereikte limiet) geniet u van dekking zonder extra kosten.

Road beautiful Aerial View of Busy Intersection , top view

MINIMAAL 3 JAAR JAGUAR ASSISTANCE

Wat er ook gebeurt en waar in Europa u ook bent: één telefoontje en wij sturen hulp naar u toe.

Man behind the glass wall

5 JAAR INCONTROL REMOTE

Een slimme combinatie van optimale pechhulp, automatische noodoproepen en de mogelijkheid om vanaf overal ter wereld contact met uw wagen op te nemen.

Jaguar Car condition monitoring on a device screen

ERKENDE JAGUAR WERKPLAATSEN

Erkende Jaguar werkplaatsen voldoen aan de rigoureuze kwaliteits- en onderhoudsnormen van Jaguar. Alleen erkende Jaguar werkplaatsen kunnen uw wagen een volledige bescherming bieden, en herstellingen uitvoeren onder waarborg.

Jaguar F-TYPE Close View of Grill and Wheel

CARROSSERIE EN LAKWERK

Herstellingen van carrosserie gebeuren via de erkende Jaguar werkplaatsen. Lees meer over de waarborg op carrosserie en lakwerk.

Jaguar Classic Experiences Genuine Parts

ORIGINELE JAGUAR-ONDERDELEN

Onze gewoonte echte Jaguar-onderdelen en accessoires te gebruiken, betekent dat er geen betere manier is om uw voertuig in onberispelijke staat te houden en de inruilwaarde hoog te houden.