UPGRADE YOUR BROWSER

This site is optimised for modern web browsers, and does not fully support your current browser.

ONGECOMPLICEERD ONDERHOUD

Laat geen twijfel bestaan over uw kosten en vertrouw uw Jaguar toe aan het bekwame vakmanschap van onze deskundige technici.

DE BESTE SERVICE, GEGARANDEERD

Voor een maximale efficiëntie en betrouwbaarheid van uw Jaguar, waarheen uw reis ook voert, is het belangrijk uw wagen op de aanbevolen intervallen voor onderhoud binnen te brengen bij een Jaguar erkende werkplaats. Uw Jaguar is er altijd welkom, in het hele land. Ons onderhoudsplan is inclusief motorolie- en filtervervanging, en bij alle werkzaamheden worden altijd originele Jaguar onderdelen gebruikt met een garantie van 24 maanden. Zo houden wij uw Jaguar 100% Jaguar.

JAGUAR SERVICE PLANS

Het Jaguar Care Pack en Jaguar Care+ Pack zijn optionele onderhoudsplannen die u een gegarandeerde gemoedsrust bieden. De onderhoudsplannen vormen de slimste manier om service- en onderhoudskosten te beheren.

RELAX, ER WORDT VOOR GEZORGD

5 JAAR GARANTIE

Gedurende 5 jaar of 150.000 km (eerst bereikte limiet) geniet u van dekking zonder extra kosten.

MINIMAAL 3 JAAR JAGUAR ASSISTANCE

Wat er ook gebeurt en waar in Europa u ook bent: één telefoontje en wij sturen hulp naar u toe.

5 JAAR INCONTROL REMOTE

Een slimme combinatie van optimale pechhulp, automatische noodoproepen en de mogelijkheid om vanaf overal ter wereld contact met uw wagen op te nemen.

ERKENDE JAGUAR WERKPLAATSEN

Erkende Jaguar werkplaatsen voldoen aan de rigoureuze kwaliteits- en onderhoudsnormen van Jaguar. Alleen erkende Jaguar werkplaatsen kunnen uw wagen een volledige bescherming bieden, en herstellingen uitvoeren onder waarborg.

CARROSSERIE EN LAKWERK

Herstellingen van carrosserie gebeuren via de erkende Jaguar werkplaatsen. Lees meer over de waarborg op carrosserie en lakwerk.

ORIGINELE JAGUAR-ONDERDELEN

Onze gewoonte echte Jaguar-onderdelen en accessoires te gebruiken, betekent dat er geen betere manier is om uw voertuig in onberispelijke staat te houden en de inruilwaarde hoog te houden.