VOORDELEN VAN CONNECTIVITEIT

Welkom bij uw opwindende nieuwe reis met Jaguar. Hier bieden wij u toegang tot de functies en diensten die het hart vormen van uw elektrische wereld, waaronder infotainment, smartphone-apps en oplaadkaarten.

SLIM THUISLADEN

Naast het gemak en de kostenbesparing van uw vakkundig geïnstalleerde thuislader zijn er een aantal slimme manieren om uw elektrische ervaring elke dag weer te verbeteren.

Jaguar I-Pace parked Infront of home and charging connected

SCHAKEL OVER NAAR DALTARIEVEN EN HERNIEUWBARE ENERGIE

EV-tarieven zijn speciaal ontworpen voor eigenaars/bestuurders van elektrische voertuigen en bieden doorgaans een lagere prijs voor elektriciteit die 's nachts buiten de piekuren wordt gebruikt. Dit betekent dat u uw auto thuis op de meest betaalbare en handige manier kunt opladen.

En nu hernieuwbare elektriciteit door veel leveranciers wordt aangeboden, is het ook nog eens duurzamer dan ooit.

Jaguar F-Pace EV charging at home

PLAN UW LAADTIJDEN

Als u de auto 's nachts altijd aansluit, is opladen eenvoudig en profiteert u van de goedkopere elektriciteitstarieven die door veel stroomleveranciers worden aangeboden. Als u de functie ‘gewenste laadtijd’ van uw auto gebruikt, hoeft u dit goedkoper opladen tijdens daluren nooit te missen.

 

Om de gewenste laadtijd in te stellen, downloadt u de onderstaande iGuide-app1 en zoekt u naar 'auto opladen'.

Jaguar I-Pace Electric Charging Station at Home

MAXIMALISEER UW ACTIERADIUS MET VOORVERWARMEN/-KOELEN

Met de functie voorverwarmen/-koelen kunt u het interieur en de accu verwarmen of koelen terwijl uw Jaguar is aangesloten op het elektriciteitsnet. Zo wordt energie van het net gebruikt en blijft de energie in de accu behouden om de actieradius te maximaliseren.

Als u voorverwarming/-koeling wilt instellen, downloadt u de onderstaande iGuide-app1 en zoekt u naar 'voorverwarming/-koeling'.

AANBEVOLEN SMARTPHONE-APPS

U hebt direct toegang tot de belangrijkste bedieningselementen en functies van uw auto wanneer u ze nodig hebt, dankzij onze Jaguar iGuide en Jaguar Remote-apps1.

Jaguar I-Pace iGuide phone App

JAGUAR iGUIDE-APP: VOERTUIGINFORMATIE ONDERWEG

Met de Jaguar iGuide-app1 vindt en begrijpt u eenvoudig de belangrijkste functies en bedieningselementen van uw Jaguar. De app werkt tevens als een mobiel instructieboekje, zodat u altijd het antwoord op elke vraag bij de hand hebt.

Control your car with phone

JAGUAR REMOTE-APP: CONTROLEER UW AUTO, WAAR U OOK BENT

De Jaguar Remote-app1 geeft u de volledige controle over de functies van uw auto, direct vanaf uw telefoon. Met één druk op de knop van uw smartphone kunt u de vergrendeling en klimaatregeling bedienen, alsook de brandstofstatus en laadtijden consulteren.

EXTRA ONDERSTEUNING

Jaguar I-Pace Electric Charging- plug connecting

HOE OPLADEN

Bekijk de eenvoudige stappen om uw auto thuis, op uw bestemming of onderweg op te laden.

Jaguar PHEV screen optimizing fuel functions

ELEKTRISCHE PLUG-IN HYBRIDE RIJMODI

Maak uzelf vertrouwd met de standen die u kunt kiezen om op elektriciteit en benzine te rijden in uw PHEV (Plug-in Hybrid Electric Vehicle).

1Alleen i.c.m. compatibele smartphones. Afhankelijk van het mobiele netwerk in de markt, de signaalsterkte en de account van de klant. Mobiele data of Wi-Fi-verbinding vereist.