BEWEZEN EN VOORBEREID

Maak kennis met de originele velgen en goedgekeurde winterbanden van Jaguar.

Tot het extreme getest in de meest veeleisende koude en natte gebieden ter wereld om de status ‘gehomologeerd’ te verdienen. Als ze daar kunnen presteren, zijn ze ook geschikt voor uw ritten in de winter.

TESTEN OP HOGE SNELHEID OP NAT CIRCUIT

Voor de hoogst mogelijke grip zelfs bij zware regen.

TEMPERATUURTESTS

Om te bewijzen dat onze wielen temperaturen van -40°C tot 80°C en omstandigheden met 100% relatieve vochtigheid aankunnen.

TROTTOIRTESTS

Wielen worden met 40 km/h tegen een stoeprand van 150 mm gereden om er zeker van te zijn dat ze onbedoelde impact aankunnen en structurele integriteit behouden.

GOEDGEKEURD DOOR DE EU

De gehomologeerde winterbanden van Jaguar zijn voorzien van twee goedgekeurde kwaliteitsmarkeringen die zijn gestandaardiseerd, gecontroleerd en goedgekeurd door de EU-autoriteiten – "M+S" en het icoon met sneeuwvlok in een berg met drie pieken – en voldoen aan de normen voor slechte weersomstandigheden.

MODDER/SNEEUW

De "M+S"-markering op de zijkant van de Jaguar band geeft aan dat de band aanzienlijk beter geschikt is voor natte en gladde wegen dan originele banden.

ICOON MET SNEEUWVLOK IN EEN BERG MET 3 PIEKEN

Jaguar banden met het '3PMSF' sneeuwvlokpictogram zijn ontworpen om flexibel te blijven bij temperaturen onder de 7°C. Ze bieden superieure remprestaties en prestaties in bochten op nat en ruw ijs, zachte en hard aangedrukte sneeuw en smeltsneeuw. Tegelijkertijd houden ze uitstekend grip op nat of droog asfalt.

Extreme crop of the tyre
Autoplay Start
Autoplay Stop

NEEM CONTACT MET ONS OP

Maak met vertrouwen de juiste keuze uit velgen en winterbanden voor uw auto. Neem vandaag nog contact op met ons team.

ACCESSOIRES

Personaliseer uw Jaguar met een uitgebreid programma accessoires, specifiek ontworpen voor uw auto.

ACCESSOIRES

Personaliseer uw Jaguar met een uitgebreid programma accessoires, specifiek ontworpen voor uw auto.

*Testresultaten gebaseerd op een vergelijking van zomer- en winterbanden op F-PACE en op een hellend, ijzig oppervlak met een snelheid van 60 km/h.