TAKING CARE OF BUSINESS

Wanneer u een Jaguar voor uw bedrijf kiest, is gemoedsrust standaard. Met ons pakket financieel aantrekkelijke onderhoudsplannen, strenge controles van de voertuigstaat en uitgebreide garantie krijgt u alles wat u nodig hebt om het hele jaar door optimaal van uw wagenpark te profiteren.

Jaguar work shop a man working

ONDERHOUDSPLANNEN MET EEN VASTE PRIJS

Jaguar onderhoudsplannen dekken de prijs van routineonderhoud voor de duur van uw gekozen looptijd, zodat de kosten van uw wagenpark voorspelbaar blijven zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.

auto-uploaded

GRATIS HEALTH CHECKS

Als onderdeel van onze service aan u sturen we een uitgebreide beoordeling van de algehele toestand van uw Jaguar rechtstreeks naar uw inbox. Inclusief een vervolggesprek met een Service Advisor om het rapport met u door te nemen.

Jaguar workshop a mans are doing examination

ONLINE ONDERHOUDSHISTORIEK

Elke Jaguar beschikt over een beveiligde, online onderhoudshistoriek, zodat u altijd op de hoogte bent van reeds uitgevoerde of nog uit te voeren onderhoudswerkzaamheden - wat helpt om de restwaarde te beschermen.

UITGEBREIDE GARANTIE

Onder de gegarandeerde dienstverlening: probleemloze reparaties en bijstand onderweg met onze standaard en uitgebreide garanties, ontworpen om uw bedrijf draaiende te houden.