Met de Remote-app1, 2 kunt u de status, beveiliging en gezondheid van uw Jaguar direct vanaf uw smartphone bekijken en beheren.

Toegankelijk via uw Remote-abonnementpakket

ZORG VOOR CONTROLE VANAF ELKE PLEK

AIRCONDITIONING MET AFSTANDSBEDIENING

Bereid uw Jaguar voor door van tevoren de temperatuur in te stellen, zodat u en uw passagiers al direct bij het instappen van nog meer comfort kunnen genieten.

INFORMATIE OVER STATUS VAN DE AUTO

Uw huidige brandstofpeil of EV-actieradius, portieren, ramen en sloten controleren. Kijk waar de auto het laatst is geparkeerd en vind uw weg terug naar de auto met de routebegeleiding op uw smartphone.

MELDINGEN VOOR VOERTUIGONDERHOUD

Bekijk onderhoudsproblemen, zoals een laag vloeistofpeil, en krijg advies om ze snel en efficiënt op te lossen.

RITGESCHIEDENIS

Leg automatisch uw ritgeschiedenis vast, inclusief uw route- en kilometergegevens. Deze informatie kan per e-mail worden geëxporteerd voor uw kilometeradministratie of onkostendeclaraties, en kan worden geïmporteerd in een Excel-spreadsheet.

GUARDIAN-MODUS

De Guardian-modus3, 4 waarschuwt u bij elke ongeautoriseerde interactie met uw auto en biedt u 24 uur per dag gemoedsrust.

DIEFSTALMELDINGEN

Als er een automatische diefstalmelding4 is afgegeven voor uw auto, dan krijgt u een melding op uw app te zien.

HERINNERING VOERTUIGVERGRENDELING

Als uw Jaguar gedurende 15 minuten ontgrendeld blijft, ontvangt u een melding via uw smartphone en kunt u uw portieren vanaf uw huidige locatie op afstand vergrendelen.

BEEP & FLASH MET AFSTANDSBEDIENING

Lokaliseer uw Jaguar in de massa door de alarmlichten, dimlichten en een geluidssignaal in te schakelen.

VERGRENDELEN EN ONTGRENDELEN MET AFSTANDSBEDIENING

Vergrendel of ontgrendel uw portieren, schakel het alarm in, klap uw buitenspiegels in, sluit de ramen en schakel de alarmlichten in met één druk op de knop.

ALARM RESETTEN OP AFSTAND

Als het alarm van uw auto afgaat, kunt u het via een melding op uw smartphone in een oogwenk resetten.

WAKE-UP FUNCTIE

Om de accu te sparen, worden bepaalde niet-essentiële Remote-functies uitgeschakeld als u 4 dagen niet met uw Jaguar rijdt. Als u een Wake-up plant, worden deze functies op een door u gekozen tijdstip weer geactiveerd.

INTUÏTIEVE BEVEILIGINGSFUNCTIES

Als iemand uw Jaguar illegaal verplaatst, blijven Secure Tracker en Secure Tracker Pro u een stap voor.

INTUÏTIEVE BEVEILIGINGSFUNCTIES

Als iemand uw Jaguar illegaal verplaatst, blijven Secure Tracker en Secure Tracker Pro u een stap voor.

1Beschikbaar om te downloaden via de App Storeof Google Play voor de meeste AndroidTM en AppleTM iOS-smartphones. Voor de Jaguar Remote-app zijn een netwerkverbinding, een compatibele smartphone, een InControl-account en een Remote-abonnement vereist. Als u de betreffende functie na de eerste abonnementsperiode wilt blijven gebruiken, dient u uw abonnement te verlengen en de toepasselijke verlengingskosten te betalen. 

2InControl-functies, opties en de beschikbaarheid daarvan verschillen per land. Vraag uw concessiehouder naar de beschikbaarheid en voorwaarden. Bepaalde functies vereisen een geschikte SIM-kaart en een geschikt datacontract dat ook nog doorloopt na de door uw concessiehouder geadviseerde aanloopperiode. Dekking van mobiele netwerken kan niet overal worden gegarandeerd. Getoonde informatie en afbeeldingen met betrekking tot InControl-technologie, inclusief schermen of fragmenten, zijn onderhevig aan software-updates, versiebeheer en andere systeem-/visuele wijzigingen, afhankelijk van de geselecteerde opties. De volledige algemene voorwaarden vindt u hier.

3Enkel beschikbaar in bepaalde markten.

4InControl Remote-, Secure Tracker- of Secure Tracker Pro-abonnement en InControl-account vereist. Secure Tracker- en Secure Tracker Pro-diensten moeten worden geactiveerd en de auto moet zich in een gebied met netwerkdekking bevinden. Als u de betreffende functie na de eerste abonnementsperiode wilt blijven gebruiken, dient u uw abonnement te verlengen en de toepasselijke verlengingskosten te betalen.