WAT IS EEN SUV?

SUV is de afkorting voor Sports Utility Vehicle. Deze automodellen hebben een ruime vijfdeurs-carrosserie, hoge zitpositie en meestal vierwielaandrijving. Daarmee zijn ze een fantastische keuze voor bestuurders en gezinnen die praktische functionaliteit voor dagelijks gebruik willen combineren met een dynamisch prestatieniveau.

KIES UW PERFECTE JAGUAR SUV WAGEN

Jaguar F-PACE

JAGUAR F‑PACE

Onze luxe SUV biedt praktische functionaliteit en efficiency.

- Grootste bagageruimte in klasse: 650 liter
- Grote variatie in interieurcombinaties van zitplaatsen en bagageruimte
- Geavanceerde Ingenium-motoren
- State-of-the-art technologieën
- State-of-the-art lichtgewicht aluminium carrosserie

Jaguar E-PACE

JAGUAR E-PACE

Een inspirerende combinatie van prachtige styling, compact SUV-design en dynamisch rijgedrag.

- Onze compactste SUV
- Alert, wendbaar rijgedrag
- Design met verleidelijke coupé-accenten
- Gezinsvriendelijk interieurdesign met toonaangevende opbergmogelijkheden
- Cockpit waarin bestuurder centraal staat

Jaguar I-PACE

JAGUAR I-PACE

De ultieme, volledig elektrische SUV

- Volledig elektrische auto (BEV - Pure Battery Electric Vehicle)
- Geen emissies van uitlaatgassen
- De meest zuinige SUV wagen met lage bijtelling, geen motorrijtuigenbelasting en lage onderhoudskosten
- Volle acculading maakt actieradius tot 470 km mogelijk
- Luxueuze sportauto-styling

WAARDOOR ONDERSCHEIDT EEN JAGUAR SUV ZICH?

Jaguar E-PACE parked on street road

DOOR SPORTAUTO GEÏNSPIREERD DESIGN

Jaguar’s legendarische sportauto-DNA vindt u terug in elk SUV model van de Jaguar familie. Van de krachtige en vloeiend gelijnde motorkap tot het markante, lage profiel dat klaar lijkt te staan om vooruit te springen, is elk detail ontworpen om de aerodynamica te optimaliseren en de royale interieurruimte te maximaliseren.

Jaguar I-Pace  InControl system close up view

ELKE DAG EXCEPTIONEEL

Jaguar SUV-modellen onderscheiden zich door talrijke technologieën die u veiliger, connected en entertained houden. Daarmee bieden ze de prestaties voor elke rit en de veelzijdigheid voor dagelijks gebruik. Ze vormen een naadloos vervolg van onze rijke bloedlijn van prachtige modellen, speciaal gecreëerd voor u en uw gezin.

Jaguar F-Pace car moving on the road, side view

BAANBREKENDE PRESTATIES

State-of-the-art technologie vormt de basis voor de dynamische prestaties van onze SUV-modellen. Door het combineren van geavanceerde kennis uit hightech industrieën als luchtvaart en Formule 1™ wordt een superieur niveau van efficiency en capaciteiten gerealiseerd. Dit houdt Jaguar aan de top voor wat betreft het bieden van opwindende rijbelevingen.

Interior view of Jaguar E-Pace

LUXE EN VAKMANSCHAP

Evenals alle andere Jaguar modellen uit heden en verleden, onderscheiden onze sportieve SUV wagens zich door de kwaliteit van ons vakmanschap. Uitgebreid gebruik van premium materialen, zorgvuldig geselecteerd leder en verfijnde afwerkingen worden gecombineerd om een geheel eigen gevoel van royale luxe en eigentijdse stijl te creëren.

WLTP is de nieuwe officiële EU-test die wordt gebruikt om gestandaardiseerde CO₂-uitstoot- en brandstofverbruikscijfers voor personenauto's te berekenen. Hiermee worden brandstof- en energieverbruik, actieradius en emissies gemeten. Deze is ontwikkeld om resultaten te verkrijgen die het brandstofverbruik onder werkelijke rijomstandigheden beter benaderen. Er worden auto's getest die zijn uitgerust met opties en er gelden een zwaardere testprocedure en rijprofiel.