UPGRADE YOUR BROWSER

This site is optimised for modern web browsers, and does not fully support your current browser.

Prikkelend om mee te rijden, gemakkelijk om mee te leven. Achter het stuur van een Jaguar is de overstap naar elektrisch rijden hoe dan ook logisch. Prestaties, ons levensdoel, komen niet in het gedrang. De achterliggende technologie wordt elke dag slimmer en duurzamer.

PRESTATIES, VAN HET CIRCUIT NAAR DE WEG

Als resultaat van de lessen die we trekken uit de elektrische raceklasse, accelereert u met de Jaguar I-PACE, onze eerste volledig elektrische performance-SUV, in amper 4,8 seconden van 0-100 km/u. En dat doet hij bijna geluidloos en zonder emissies.

VOOR EEN DUURZAME, SLIMME TOEKOMST

Al sinds 1935 verleggen wij de grenzen van wat mogelijk is. Elektrificatie verandert daar niets aan, integendeel. Het biedt zelfs meer mogelijkheden om onze visie van een duurzamere, slimmere rijervaring tot leven te wekken, één die de dynamiek en het ontwerp waar wij bekend om staan, volledig omarmt.

DE BELANGRIJKSTE VOORDELEN VAN ELEKTRISCH RIJDEN

FISCAAL VOORDEEL

Vous bénéficiez de certains avantages fiscaux spécifiques, dont la déductibilité. Passez votre commande avant le 1er juillet 2023 et conservez un avantage fiscal favorable.

EENVOUDIG EN GEMAKKELIJK

Aangezien een elektrische auto grotendeels thuis wordt opgeladen, kunt u uw tijd beter afstemmen op de dingen die u wilt doen. U laadt eenvoudigweg ´s avonds op, ´s ochtends bent u klaar voor vertrek.

GEEN UITLAATEMISSIES

Auto's die alleen door een accu worden aangedreven, bereiken maximaal vermogen zonder emissies. En doordat er steeds meer hernieuwbare energiebronnen aan het elektriciteitsnet worden toegevoegd, worden elektrische auto's elk jaar schoner.

EEN KARAKTERISTIEKE RIJERVARING

Elektrische technologie is niet alleen ongelooflijk stil, maar zorgt ook voor onmiddellijk accelereren zonder vertraging en zonder schakelonderbrekingen. Dit betekent een kenmerkende soepele en responsieve rijervaring bij alle snelheden.

HOE ELEKTRISCH BIJ U PAST

De gratis GO I‑PACE-app analyseert uw ritten en vertelt u waar en wanneer u kunt opladen en hoeveel u kunt besparen.

HOE ELEKTRISCH BIJ U PAST

De gratis GO I‑PACE-app analyseert uw ritten en vertelt u waar en wanneer u kunt opladen en hoeveel u kunt besparen.

DRIE SOORTEN ELEKTRISCH VERMOGEN VAN JAGUAR

VOLLEDIG ELEKTRISCH (BEV - BATTERY ELECTRIC VEHICLE)

Onze volledig elektrische aandrijflijn wordt alleen aangedreven door elektromotoren en een accu en biedt vrijwel geruisloze sportieve prestaties zonder emissies.

PHEV (PLUG-IN HYBRID ELECTRIC VEHICLE)

Door een verbrandingsmotor te combineren met een elektromotor, bieden Jaguar PHEV's u de flexibiliteit van nul uitlaatemissies tijdens woon-werkverkeer én de prestaties van benzine voor langere ritten.

SEMI-HYBRIDE (MHEV - MILD HYBRID ELECTRIC VEHICLE)

De geraffineerde elektrische aandrijflijn van een MHEV zorgt voor een lagere CO₂-uitstoot en een zuiniger brandstofverbruik, ideaal in druk stadsverkeer waarin de Stop/Start-functie veelvuldig wordt gebruikt.

WELKE IS GESCHIKT VOOR U?

Beantwoord 5 korte vragen over uw rijgewoonten om te zien of u voor uw volgende Jaguar het beste een volledig elektrisch, plug-in hybrid-, diesel- of benzine-model kunt kiezen.

WELKE IS GESCHIKT VOOR U?

Beantwoord 5 korte vragen over uw rijgewoonten om te zien of u voor uw volgende Jaguar het beste een volledig elektrisch, plug-in hybrid-, diesel- of benzine-model kunt kiezen.

VOLLEDIG ELEKTRISCHE EN HYBRIDE AUTO'S VAN JAGUAR

Ervaar de wereld van opwindende prestaties van Jaguar met ons gamma volledig elektrische en hybride auto's.

VOLLEDIG ELEKTRISCHE EN HYBRIDE AUTO'S VAN JAGUAR

Ervaar de wereld van opwindende prestaties van Jaguar met ons gamma volledig elektrische en hybride auto's.

BLIJF ELEKTRISCH ONTDEKKEN

HOE VER KOM IK?

Ontdek alles wat u moet weten over het maximaliseren van uw actieradius en het optimaal benutten van elke lading.

LAGE EIGENDOMSKOSTEN

Van belastingvoordelen tot lagere beheerskosten: het bezit van een elektrische auto kan u helpen elke dag opnieuw geld te besparen.

THUIS OPLADEN

Het thuis opladen van uw volledig elektrische auto of PHEV is de handigste manier om uw dag volledig opgeladen te beginnen.

OPENBARE LAADPUNTEN

Met een nog altijd groeiende infrastructuur van openbare laadpunten is onderweg opladen toegankelijker dan ooit.

Jaguar Land Rover Limited streeft er voortdurend naar om de specificaties, het design en de productie van haar auto's, onderdelen en accessoires te verbeteren, en er vinden derhalve voortdurend wijzigingen plaats. Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen door te voeren zonder voorafgaande kennisgeving.


*Officiële brandstofverbruikscijfers: n.v.t. (niet van toepassing); gecombineerd energieverbruik voor de I-PACE: 22,0-25,1 kWh/100 km CO2-uitstoot: 0 g/km EV-actieradius: tot 470 km De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen conform de EU-wetgeving, met een volledig opgeladen accu. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Waarden onder 'real-world'-omstandigheden kunnen verschillen. Energieverbruikscijfers en actieradius kunnen variëren al naargelang factoren als rijstijl, weersomstandigheden, traject, wegenstaat, belading van het voertuig, gemonteerde velgen, banden, opties en accessoires en de staat van de accu. De actieradius is bepaald met een productiemodel over een standaardroute.


Klik hier om de I-PACE WLTP-waarden te bekijken


^CO2-uitstoot, brandstof- en energieverbruikscijfers en actieradius kunnen variëren al naargelang factoren als rijstijl, weersomstandigheden, traject, wegenstaat, belading van het voertuig, gemonteerde velgen, banden, opties en accessoires en de staat van de accu.