Het streven naar een schonere, duurzame toekomst helpt niet alleen onze planeet te beschermen, maar beschermt ook uw koopkracht. Ontdek de financiële factoren die de overstap naar elektrisch nog meer de moeite waard maken.

Fuel savings icon

ELEKTRICITEIT IS GOEDKOPER PER KILOMETER

De kosten van elektriciteit per kilometer zijn lager dan benzine of diesel; volledig elektrische auto's zijn dus goedkoper in het dagelijks gebruik.

zero tailpipe emissions

GUNSTIGERE AUTOFISCALITEIT

In de meeste landen zijn lagere belastingtarieven en emissieheffingen van toepassing op elektrische modellen dan op vergelijkbare benzine- of dieselauto's. In België gaat het onder meer over de bijzonder voordelige tarieven m.b.t. BIV (belasting op inverkeerstelling), de jaarlijkse verkeersbelasting, de fiscale aftrekbaarheid en het VAA (voordeel van alle aard).

servicing costs Global icon

LAGERE ONDERHOUDSKOSTEN

Omdat volledig elektrische aandrijflijnen minder bewegende onderdelen hebben dan een benzine- of dieselmotor en het regeneratieve remvermogen de remmen en banden relatief minder belast (bij normale rijstijl), zijn de onderhoudskosten lager.

Fuel savings icon

ELEKTRICITEIT IS GOEDKOPER PER KILOMETER

De kosten van elektriciteit per kilometer zijn lager dan die van benzine of diesel, waardoor PHEV's in de EV-modus (nl. 100% elektrisch) goedkoper zijn in het dagelijks gebruik.

cost of ownership Global icon

GUNSTIGERE AUTOFISCALITEIT

In de meeste landen zijn lagere belastingtarieven en emissieheffingen van toepassing op PHEV's* dan op vergelijkbare auto's met alleen een benzine- of dieselmotor.

VOLLEDIG ELEKTRISCHE EN HYBRIDE AUTO'S VAN JAGUAR

Ervaar de wereld van opwindende prestaties van Jaguar met ons gamma volledig elektrische en hybride auto's.

VOLLEDIG ELEKTRISCHE EN HYBRIDE AUTO'S VAN JAGUAR

Ervaar de wereld van opwindende prestaties van Jaguar met ons gamma volledig elektrische en hybride auto's.

BLIJF ELEKTRISCH ONTDEKKEN

Jaguar F-Pace EV charging at home

THUIS OPLADEN

Het thuis opladen van uw volledig elektrische auto of PHEV is de handigste manier om uw dag volledig opgeladen te beginnen.

Jaguar E-Pace parked at road side for charging

OPENBARE LAADPUNTEN

Met een nog altijd groeiende infrastructuur van openbare laadpunten is onderweg opladen toegankelijker dan ooit.

*In België: afhankelijk van de officieel gehomologeerde CO2-uitstoot van het betrokken voertuig.


Jaguar Land Rover Limited streeft er voortdurend naar om de specificaties, het design en de productie van haar auto's, onderdelen en accessoires te verbeteren, en er vinden derhalve voortdurend wijzigingen plaats. Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen door te voeren zonder voorafgaande kennisgeving.