Onze geavanceerde, volledig elektrische Jaguar I‑PACE is een spannende combinatie van vrijwel geruisloze, sportieve prestaties zonder uitlaatemissies.

all electric BEV icon

HOE WERKEN VOLLEDIG ELEKTRISCHE AUTO'S?

Twee elektromotoren en een accu zijn verantwoordelijk voor de volledig elektrische prestaties van de Jaguar. Hij wordt opgeladen met een externe voedingsbron en door regeneratief remmen, heeft geen benzine of diesel nodig en produceert nul emissies.

easy and convenient icon

EENVOUDIG OM MEE TE LEVEN

Met een accu van 90 kWh kan de Jaguar I-PACE een actieradius van maximaal 470 km* bereiken met één enkele volledige laadbeurt. De accu kan 's nachts gemakkelijk worden opgeladen met een thuislader of stopcontact of met het nog altijd groeiende netwerk van openbare laadpunten.

a distinctive drive icon

HOE VOELT HET OM ERMEE TE RIJDEN?

Een zuiver elektrische aandrijflijn is niet alleen ongelooflijk stil, maar zorgt ook voor soepele en onmiddellijke acceleratie en naadloos schakelen. Om hem de wendbaarheid te geven van een sportauto, is de accu tussen de assen geplaatst, waardoor het zwaartepunt laag ligt en het gewicht nagenoeg perfect wordt verdeeld. De volledig elektrische Jaguar I-PACE accelereert van 0 tot 100 km/u in 4,8 seconden.

EEN VOLLEDIG ELEKTRISCHE AUTO OPLADEN

Volledig elektrische auto's kunnen worden opgeladen met een professioneel geïnstalleerde thuislader, een standaard 220V/230V-stopcontact en het groeiend aantal publieke laadpunten zoals bij sportscholen, winkelcentra en tankstations langs de snelwegen.

Jaguar car front head light and grill features

LAADSNELHEDEN THUIS1

  • Thuisladers op wisselstroom (AC- Alternating Current) met een vermogen van 11 kW laden 's nachts op in een tijdspanne vanaf 9 uur. Of voorzien de auto van een extra actieradius tot 53 km in een tijdspanne vanaf 60 minuten
  • Thuisladers op wisselstroom (AC - Alternating Current) met een vermogen van 7 kW laden 's nachts op in een tijdspanne vanaf 13 uur. Of voorzien de auto van een extra actieradius tot 35 km in een tijdspanne vanaf 60 minuten
  • Standaard 220V/230V-stopcontacten voor huishoudelijk gebruik laden op in een tijdspanne vanaf 48 uur. Of voorzien de auto van een extra actieradius tot 8 km in een tijdspanne vanaf 60 minuten
Jaguar I-Pace Electric Charging Station

LAADSNELHEDEN OPENBARE LAADPUNTEN1

  • Een AC-snellader op wisselstroom (Alternating Current) met een vermogen van 7 kW biedt na 60 minuten een actieradius van maximaal 35 km
  • Een DC-snellader op gelijkstroom (Direct Current) met een vermogen van 50 kW biedt na 15 minuten een actieradius van maximaal 62 km
  • Een DC-snellader op gelijkstroom (Direct Current) met een vermogen van 100 kW biedt na 15 minuten een actieradius van maximaal 127 km
distance I can drive icon

WELKE FACTOREN ZIJN VAN INVLOED OP DE AFSTAND DIE IK KAN AFLEGGEN?

In een volledig elektrische auto is de accu de enige energiebron voor alle functies. Uw rijstijl, de functies die u in het interieur gebruikt en zelfs de omstandigheden waarin u rijdt, zijn daarom van invloed op uw totale actieradius.

save me money icon

BESPAART EEN VOLLEDIG ELEKTRISCHE AUTO ME GELD?

Lagere bedrijfskosten, lagere elektriciteitskosten in vergelijking met benzine en diesel en aanzienlijke belastingvoordelen zijn slechts enkele van de manieren waarop de overstap naar volledig elektrisch rijden u elk jaar geld kan besparen.

battery warranty icon

HOE LANG IS DE GARANTIE OP DE ACCU GELDIG?

Voor de accu van de Jaguar I-PACE geldt een uitgebreide garantie van 8 jaar of 160.000 km, afhankelijk van wat het eerst wordt bereikt.

IS VOLLEDIG ELEKTRISCH GESCHIKT VOOR U?

Beantwoord 5 korte vragen over uw rijgewoonten om te zien of u voor uw volgende Jaguar het beste een volledig elektrisch, plug-in hybrid-, diesel- of benzine-model kunt kiezen.

IS VOLLEDIG ELEKTRISCH GESCHIKT VOOR U?

Beantwoord 5 korte vragen over uw rijgewoonten om te zien of u voor uw volgende Jaguar het beste een volledig elektrisch, plug-in hybrid-, diesel- of benzine-model kunt kiezen.

HOE ELEKTRISCH BIJ U PAST

De gratis GO I‑PACE-app analyseert uw ritten en vertelt u waar en wanneer u kunt opladen en hoeveel u kunt besparen.

HOE ELEKTRISCH BIJ U PAST

De gratis GO I‑PACE-app analyseert uw ritten en vertelt u waar en wanneer u kunt opladen en hoeveel u kunt besparen.

JAGUAR I-PACE

Onze eerste volledig elektrische SUV. De Jaguar I-PACE combineert een design van wereldklasse met de prestaties van een sportauto en brengt u in 4,8 seconden van 0-100 km/u. En dat doet hij bijna geluidloos en zonder emissies.

JAGUAR I-PACE

Onze eerste volledig elektrische SUV. De Jaguar I-PACE combineert een design van wereldklasse met de prestaties van een sportauto en brengt u in 4,8 seconden van 0-100 km/u. En dat doet hij bijna geluidloos en zonder emissies.

BLIJF ELEKTRISCH ONTDEKKEN

Parked Jaguar car on asphalt road with hill background

UITLEG OVER PLUG-IN HYBRIDES (PHEV)

Profiteer van de flexibiliteit van elektriciteit voor dagelijks woon-werkverkeer en een benzinemotor voor langere ritten.

 Jaguar F-PACE car moving on hill road with cloudy and covered with mountains

UITLEG OVER SEMI-HYBRIDES (MHEV)

Een Mild Hybrid (MHEV) wint energie terug die normaal gezien verloren gaat bij afremmen en gebruikt deze intern om de benzine- of dieselmotor te ondersteunen.

Jaguar Land Rover Limited streeft er voortdurend naar om de specificaties, het design en de productie van haar auto's, onderdelen en accessoires te verbeteren, en er vinden derhalve voortdurend wijzigingen plaats. Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen door te voeren zonder voorafgaande kennisgeving.


*Officiële brandstofverbruikscijfers: n.v.t. (niet van toepassing); gecombineerd energieverbruik voor de I-PACE: 22,0-25,2 kWh/100 km CO2-uitstoot: 0 g/km EV-actieradius: tot 470 km De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen conform de EU-wetgeving, met een volledig opgeladen accu. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Waarden onder 'real-world'-omstandigheden kunnen verschillen. Energieverbruikscijfers en actieradius kunnen variëren al naargelang factoren als rijstijl, weersomstandigheden, traject, wegenstaat, belading van het voertuig, gemonteerde velgen, banden, opties en accessoires en de staat van de accu. De actieradius is bepaald met een productiemodel over een standaardroute.


Klik hier om de I-PACE WLTP-waarden te bekijken


1Oplaadtijden zijn afhankelijk van verschillende factoren, waaronder, maar niet beperkt tot: de leeftijd, staat, temperatuur en laadstatus van de accu, de gebruikte laadplek en de laadduur.


^CO2-uitstoot, brandstof- en energieverbruikscijfers en actieradius kunnen variëren al naargelang factoren als rijstijl, weersomstandigheden, traject, wegenstaat, belading van het voertuig, gemonteerde velgen, banden, opties en accessoires en de staat van de accu.