Als het gaat om het opladen van uw Jaguar, is het thuisladen één van de meest comfortabele alternatieven. Sluit uw auto gewoon 's avonds aan op de oplader - net als uw mobiele telefoon - en 's ochtends is hij volledig opgeladen en klaar voor gebruik.

THUISLADERS - DE PERFECTE MANIER OM OP TE LADEN

Voor de snelste oplaadtijd thuis raden wij u aan een professioneel geïnstalleerde thuislader te gebruiken. Deze wordt ook wel een Wallbox of thuislaadpunt genoemd.

De installatie vereist doorgaans een eigen parkeerplaats, zoals een oprit of garage, om het laadpunt aan te sluiten op het elektriciteitsnet van uw huis. Controleer de geschiktheid van uw woning/elektriciteitsaansluiting bij de door u gekozen provider van thuisladers.

ready to go icon

OPSTAAN EN VERTREKKEN

Met een thuislader met een vermogen van 7 kW laadt u een volledig elektrische auto 's nachts op tot een actieradius van maximaal 35 km1 in een tijdspanne vanaf 60 minuten.

save me money icon

BESPAAR ELKE MAAND WEER GELD

Thuis opladen is niet alleen heel handig, maar de kosten van elektriciteit per kilometer zijn ook lager, vergeleken met benzine en diesel. De kosten worden nog lager als u gebruik kunt maken van een daltarief.

easy and convenient icon

KWALITEIT VERZEKERD

Thuisladers van erkende providers zijn ontworpen voor gebruik onder alle weersomstandigheden.

LAADTIJDEN MET EEN THUISLADER

table1
Voertuig Maximale elektrische actieradius Thuisladen op wisselstroom (AC) (7 kW) 0 – 100% Thuisladen op wisselstroom (AC) (11 kW) 0 – 100%
I-PACE 470 km* Vanaf 13 uur1 Vanaf 9 uur1
F-PACE 65 km** 2 u 16 min1 -
E-PACE 60 km** 2 u 20 min1 -

AANBEVOLEN PARTNER VOOR THUISLADEN

ENECO MOBILITY

Voor de Belgische markt werd Eneco gekozen als voorkeursleverancier van Jaguar Land Rover voor de installatie van een geschikte thuislader. Meer informatie vindt u op de website van Eneco en uiteraard bij de Jaguar concessiehouder van uw keuze.

ENECO MOBILITY

Voor de Belgische markt werd Eneco gekozen als voorkeursleverancier van Jaguar Land Rover voor de installatie van een geschikte thuislader. Meer informatie vindt u op de website van Eneco en uiteraard bij de Jaguar concessiehouder van uw keuze.

EEN AFSPRAAK MAKEN VOOR DE INSTALLATIE VAN UW THUISLADER

choose your provider icon

1. KIES UW PROVIDER

Kies uw provider om het installatieproces voor uw thuislader te starten. Uw Jaguar concessiehouder kan u hierbij helpen.

survey icon

2. GESCHIKTHEIDSONDERZOEK

De door u gekozen provider neemt telefonisch of online een enquête af om te bepalen of uw woning geschikt is voor een thuislader.

installation date icon

3. MAAK EEN AFSPRAAK VOOR DE INSTALLATIE

Spreek een installatiedatum af met de door u gekozen provider. Als u in aanmerking komt voor subsidie om u te helpen met de installatiekosten, zorgt uw provider hier namens u voor (marktafhankelijk).

installation demo icon

4. INSTALLATIE EN DEMONSTRATIE

Op de installatiedatum monteert de provider de thuislader en legt hij de basisbeginselen van het opladen uit.

STOPCONTACTEN VOOR HUISHOUDELIJK GEBRUIK BIEDEN EXTRA GEMOEDSRUST

Als u langere tijd niet thuis bent en er geen thuislader beschikbaar is, kunt u uw auto ook opladen met een standaardstopcontact zoals u gebruikt voor elektrische huishoudelijke apparatuur, het opladen duurt wel veel langer. U hoeft hiervoor alleen maar de laadkabel (Modus 2 universele oplaadkabel) (optie) van uw Jaguar aan te sluiten.

VOLLEDIG ELEKTRISCHE EN HYBRIDE AUTO'S VAN JAGUAR

Ervaar de wereld van opwindende prestaties van Jaguar met ons gamma volledig elektrische en hybride auto's.

VOLLEDIG ELEKTRISCHE EN HYBRIDE AUTO'S VAN JAGUAR

Ervaar de wereld van opwindende prestaties van Jaguar met ons gamma volledig elektrische en hybride auto's.

BLIJF ELEKTRISCH ONTDEKKEN

Jaguar I-Pace Electric Charging- plug connecting

OPLADEN

Maak uzelf vertrouwd met de eenvoudige stappen om uw volledig elektrische auto of plug-in hybride (PHEV) op te laden, of u nu thuis bent of onderweg.

Jaguar E-Pace parked at road side for charging

OPENBARE LAADPUNTEN

Met een nog altijd groeiende infrastructuur van openbare laadpunten is onderweg opladen toegankelijker dan ooit.

1Oplaadtijden zijn afhankelijk van verschillende factoren, waaronder, maar niet beperkt tot: de leeftijd, staat, temperatuur en laadstatus van de accu, de gebruikte laadplek en de laadduur.


De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële WLTP-fabrieksmetingen conform de EU-wetgeving, met een volledig opgeladen accu. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Waarden onder 'real-world'-omstandigheden kunnen verschillen. Cijfers m.b.t. brandstof- en energieverbruik, actieradius en CO2-uitstoot kunnen variëren al naargelang factoren als rijstijl, weersomstandigheden, traject, wegenstaat, belading van het voertuig, gemonteerde velgen, banden, opties en accessoires, en de staat van de accu. Actieradiuswaarden voor voertuigen in elektrische modus (EV) worden bepaald met een productiemodel over een standaardroute. ​


*Officiële brandstofverbruikscijfers: n.v.t. (niet van toepassing). Gecombineerd energieverbruik voor de I-PACE: 22,0-25,2 kWh/100 km (WLTP-cijfers). CO₂-uitstoot: 0 g/km. EV-actieradius: tot 470 km (WLTP-cijfers).


Klik hier om de I-PACE WLTP-waarden te bekijken


**De officiële brandstofverbruikscijfers voor het F-PACE gamma (exclusief PHEV) zijn: 6,3 - 12,0 l/100 km in gecombineerde cyclus (WLTP-cijfers). CO₂-uitstoot gecombineerde cyclus (exclusief PHEV): 165 - 274 g/km (WLTP-cijfers). Brandstofverbruik PHEV: vanaf 1,6 l/100 km in gecombineerde cyclus (WLTP-cijfers). CO₂-uitstoot PHEV: vanaf 37 g/km in gecombineerde cyclus (WLTP-cijfers).


Klik hier om de F-PACE WLTP-waarden te bekijken


De officiële brandstofverbruikscijfers voor het E-PACE gamma (exclusief PHEV) zijn: 1,4 l/100 km in gecombineerde cyclus (WLTP-cijfers). CO₂-uitstoot gecombineerde cyclus (exclusief PHEV): 158 - 218 g/km (WLTP-cijfers). Brandstofverbruik PHEV: vanaf 1,4 - 1,6 l/100 km in gecombineerde cyclus (WLTP-cijfers). CO2-uitstoot PHEV: vanaf 33 g/km in gecombineerde cyclus (WLTP-cijfers). EV-actieradius: tot 60 km.


Klik hier om de E-PACE WLTP-waarden te bekijken