PRESTATIES MET FUNCTIONALITEIT

Bij Jaguar en Land Rover bieden we met trots een wagenpark aan dat overal klaar voor is. Net als u en uw team zijn ze doelgericht en nooit bang om een uitdaging aan te gaan. Dankzij deze kwaliteiten hebben ze al het vertrouwen van vele nooddiensten over de hele wereld verdiend.

Van unieke all-terrain prestaties tot ongeëvenaarde snelheid en wendbaarheid in de stad, we zijn ervan overtuigd dat hun vermogen om van dienst te zijn, u goed ten goede zal komen.

HET JAGUAR GAMMA

Wanneer u reageert op een noodsituatie, start een race tegen de klok. Daarom zijn Jaguars ideaal als noodhulpvoertuigen, omdat ze uitzonderlijke prestaties bieden zonder dat dit ten koste gaat van de functionaliteit.

HET LAND ROVER GAMMA

De auto's van Land Rover zijn uitgerust om vrijwel overal naartoe te gaan. Dankzij de toonaangevende mogelijkheden, veelzijdige designs en innovatieve technologie kunnen ze allerlei uitdagende situaties aan, waar ze zich ook bevinden.

BESPAAR GELD EN WEES EEN HELD

Wij begrijpen het belang van totale eigendomskosten (Total Cost of Ownership). Daarom wordt elke auto uit ons assortiment gedekt door een reeks onderhouds- en reparatievoordelen* die u kunnen helpen om niet alleen levens te redden, maar ook geld te besparen.

Jaguar car close up view of logo and grille

VIJF JAAR GARANTIE

Profiteer van de zekerheid van probleemloze reparaties en vervangingen dankzij de fabrieksgarantie van 5 jaar / 150.000 km (eerst bereikte limiet).

Road beautiful Aerial View of Busy Intersection , top view

24/7 PECHVERHELPING**

In geval van pech bieden wij depannage naar de dichtstbijzijnde erkende hersteller, 24 uur op 24, 7 dagen op 7.

Jaguar Genuine Parts

LEVERING VAN PRIORITEITSONDERDELEN

Eventuele vervangingen of reparaties die onder uw garantie vallen, worden gratis uitgevoerd met originele onderdelen van Jaguar en Land Rover.

Jaguar Land Rover uniform for employees

DESKUNDIGE MONTEURS

Alle reparaties worden uitgevoerd door onze deskundige monteurs, die zijn getraind bij onze Technical Training Academy van hoog niveau.

ONTDEK HET GAMMA

Xf model shown in reflective backplate

XF SPORTBRAKE

Luxueuze berline voor de bedrijfswereld met een karaktervol design, een dynamisch rijgedrag en geavanceerde technologie.

Jaguar car crossing the river side road

F-PACE

Praktische en efficiënte performance SUV vol luxe.

Jaguar car moving on asphalt road

I-PACE

Maak kennis met de eerste volledig elektrische performance SUV van Jaguar.

Discovery Sport Parked in front of Wall

DISCOVERY SPORT

De veelzijdige, compacte SUV.

Discovery driving onto the city road

DISCOVERY

Vindingrijk ontwerp in onze meest veelzijdige en capabele SUV.

NEEM CONTACT OP MET EEN GESPECIALISEERD VERKOOPSTEAM

Hoe uniek het verzoek voor uw wagenpark ook is, ons gespecialiseerd verkoopsteam bespreekt samen met u de ombouw van uw Jaguar en/of Land Rover naar een nooddienstvoertuig (‘Emergency Services Conversion’) tot in de kleinste details.

Naam: Cederic Loubers
Tel.: +32 (0)479 221 385
E-mail: cloubers@jaguarlandrover.com

*Neem contact op met uw plaatselijke Fleet & Business-specialist voor specifieke services die beschikbaar zijn in uw markt.
**Per land verschillend.
***Inhoud (VDA norm): inhoud gemeten met massieve blokken conform VDA-norm (200 mm x 50 mm x 100 mm). Inhoud (bruto liters): inhoud gemeten door laadruimte via simulatie te vullen met vloeistof. 
Cijfers zijn representatief indien alle zetels volledig naar voren en rechtop staan. 

WLTP is de nieuwe officiële EU-test die wordt gebruikt om gestandaardiseerde CO2-uitstoot- en brandstofverbruikscijfers voor personenauto's te berekenen. Hiermee worden brandstof- en energieverbruik, actieradius en emissies gemeten. Deze is ontwikkeld om resultaten te verkrijgen die het brandstofverbruik onder werkelijke rijomstandigheden beter benaderen. Er worden auto's getest die zijn uitgerust met opties en er geldt een zwaardere testprocedure en rijprofiel.