Primaire navigatie overslaan
XE-Approved-with-logo-_BE-NL_-hero2-1366x380

JAGUAR APPROVED

GECERTIFICEERDE JAGUAR TWEEDEHANDSWAGENS

JAGUAR APPROVED, GECERTIFICEERDE DIRECTIE- EN TWEEDEHANDSWAGENS

Iedere Jaguar voelt even levend als op de dag waarop hij gemaakt werd, of het nu om een nieuw of een Approved voertuig gaat. U kunt er dus gerust in zijn dat uw Approved Jaguar even authentiek, fris en levend is als toen hij geboren werd. Om te garanderen dat hij de concessiehouder in onberispelijke staat verlaat, is er een Approved belofte aan de klant. Die geeft u absolute gemoedsrust en staat garant voor een auto die een opwindende rijervaring biedt.

Het certificaat Jaguar Approved wordt uitsluitend toegekend aan jonge Jaguar tweedehandswagens, niet ouder dan 60 maanden, met minder dan 125.000 km op de teller en welke voldoen aan de door Jaguar vastgestelde kwaliteitseisen.

VIND UW TWEEDEHANDSWAGEN

ONZE APPROVED BELOFTE

Onze Approved belofte, waarover u hieronder alles kan ontdekken, biedt onder meer 2 jaar garantie; nu zelfs tijdelijk en tot eind november 4 jaar, inclusief Jaguar Assistance.

Onze Approved belofte kort samengevat:
- 24 maand garantie (tijdelijk 48 maand)
- 24 maand bijstand Jaguar Assistance (tijdelijk 48 maand)
- 165 gecontroleerde inspectiepunten
- Reconditionering door Jaguar getrainde technici
- Originele Jaguar onderdelen
- Gecontroleerde historiek en herkomst
- Uitgevoerde rijtest door Jaguar getrainde technici

TIJDELIJKE ACTIE: 4 JAAR GARANTIE, INCLUSIEF JAGUAR ASSISTANCE
Tot en met 30/11/2018 kan u bij aankoop van een Jaguar Approved voertuig genieten van 4 jaar garantie en Jaguar Assistance in plaats van 2. Aarzel niet om een Jaguar concessiehouder te contacteren voor meer informatie.

TWEE JAAR JAGUAR GARANTIE

Deze uitgebreide dekking komt overeen met de garantie op nieuwe auto's, waarbij enkel gebruikgemaakt wordt van originele Jaguar onderdelen. Ze dekt reparaties voor plotse en onverwachte mechanische of elektrische defecten en het werk wordt uitgevoerd door onze gekwalificeerde technici. Niets minder. De garantie dekt u twee jaar en er kan aanspraak op worden gemaakt nadat we de relevante informatie ontvangen hebben. Enkel beschikbaar via een erkende Jaguar concessiehouder.

Tot en met 30/11/2018 geniet u bij aankoop van een Jaguar Approved voertuig van vier jaar garantie in plaats van twee.

VIND UW TWEEDEHANDSWAGEN

24/7 PECHVERHELPING GEDURENDE 24 MAANDEN

Jaguar Assistance werd in het leven geroepen voor uw gemoedsrust en om u een perfecte service te bieden, mocht u die ooit nodig hebben. Ze dekt alles: immobilisatie door pech of een ongeval, maar ook kleinere problemen zoals een lekke band of verloren sleutels. Uw auto is 24 uur per dag, elke dag van het jaar gedekt voor de volledige garantieperiode – net als een nieuwe Jaguar. Als u veilig thuis wilt geraken, bijkomende reisplanning of logies nodig hebt, of als uw voertuig weggesleept moet worden, dat is allemaal inbegrepen.

Tot en met 30/11/2018 geniet u bij aankoop van een Jaguar Approved voertuig van vier jaar Jaguar Assistance in plaats van twee.

165 INSPECTIEPUNTEN

We hebben een checklist van 165 inspectiepunten die minutieus moet gevolgd worden. Dat garandeert dat uw auto elektrisch en mechanisch in optimale staat verkeert en dat het koetswerk smetteloos is. Met behulp van de recentste technologieën, instrumenten en diagnostische werktuigen voeren onze technici deze keuringen uiterst nauwgezet uit. De inspectie omvat steeds de lak, het interieur, een volledige revisie van de motor, een wegtest en een finale keuring, waarna de auto persoonlijk wordt goedgekeurd door een van onze Jaguar technici. Alle auto's moeten alle 165 controles doorstaan om Jaguar Approved te worden.

VIND UW TWEEDEHANDSWAGEN

ONZE TECHNICI

Het vergt een bepaald persoonlijkheidstype om het niveau van professionaliteit, competentie en oog voor detail te kunnen bieden dat we verwachten. Eventuele herstellingswerken worden uitgevoerd door getrainde Jaguar technici met specifieke instrumenten, diagnostische werktuigen en originele Jaguar onderdelen. We streven altijd naar perfectie.

VIND UW TWEEDEHANDSWAGEN

OORSPRONG EN ONDERHOUDSHISTORIE

Elke auto wordt gecontroleerd en er wordt een door de concessiehouder gecontroleerde kilometerstand en onderhoudshistorie afgeleverd. Er zal steeds zoveel mogelijk informatie worden verschaft over de kilometerstand. Hierdoor kunt u veilig de weg op en kunt u erop vertrouwen dat uw nieuwe Approved auto een volledige historie heeft en de prestaties levert die u ervan verwacht.

WEGTEST

Auto's ondergaan een wegtest, waarbij onze technici de unieke prestaties van elke auto beoordelen. De ophanging, trillingen, remsystemen, motorprestaties, de transmissie en negen andere specifieke aspecten worden gecontroleerd om te garanderen dat het voertuig topprestaties levert. Kortom, het betekent dat uw Approved Jaguar even levend aanvoelt als een nieuwe Jaguar.

VIND UW TWEEDEHANDSWAGEN

ONAFHANKELIJKE INSPECTIE

Om aan de hoge standaarden die we onszelf en onze concessiehouders opleggen te blijven voldoen, worden onze diensten, faciliteiten en personeelsleden door een onafhankelijke instantie geïnspecteerd. Dat omvat alle aspecten van het Approved programma vanuit het oogpunt van de klant, inclusief faciliteiten voor de auto's zelf.

VIND UW TWEEDEHANDSWAGEN