Jaguar Support.

WELKOM BIJ FLEET & BUSINESS

We staan klaar om tegemoet te komen aan de wensen van bestuurders van bedrijfswagens, fleet managers, KMO’s en klanten van gespecialiseerde sectoren.

WERELDWIJDE ONDERSTEUNING VAN BEDRIJVEN

Hier kunt u ons voorbeeldig gamma luxe auto's ontdekken en gedetailleerde informatie vinden over de uitgebreide diensten ontworpen om u en uw bedrijf te ondersteunen.

ONZE AANPAK

Jaguar staat voor het allerbeste op het gebied van engineering en design en biedt een reeks auto's voor organisaties van welke grootte dan ook. Onze expertise en wereldwijde aanwezigheid maken dat wij ons op de perfecte plaats bevinden om u te helpen te voldoen aan uw Fleet & Business-behoeften, waar ter wereld u zich ook bevindt.

TWEE ICONISCHE MERKEN

Onze uitgebreide portfolio die het assortiment van zowel Jaguar als Land Rover bevat, kan eenvoudig worden beheerd onder één handige wagenparkovereenkomst. Onze brede selectie aan auto's zorgt ervoor dat wij aan de behoeften van al onze klanten tegemoet kunnen komen, van de bestuurder van de bedrijfswagen tot de wagenparkbeheerder.

ONZE DIENSTEN EN CENTRA

Zorg dat uw Jaguar de maximale zorg en bescherming krijgt met ons speciaal ontwikkelde gamma producten en diensten.

Our Service Centre Network.

SPECIALE KLANTEN

Wij bieden wereldwijd een uitgebreid gamma van uiterst capabele, luxueuze modellen. Ook voor diplomaten, ambassadepersoneel en Defensie, en klanten die een gepantserde auto willen aanschaffen.

 • NOODDIENSTEN

  Ons gamma Jaguar en Land Rover wagens wordt vertrouwd door hulpdiensten van over de hele wereld, en biedt u de terreinprestaties en toonaangevende capaciteiten om vol zelfvertrouwen op elke oproep te reageren.

 • VERKOOP AAN DEFENSIE

  Als organisatie komt Defensie mogelijk in aanmerking voor voorkeursprijzen voor auto's uit het volledige Jaguar assortiment.

 • VERKOOP AAN DIPLOMATEN

  Via ons Diplomatic Sales-programma biedt Jaguar een gamma auto's, dat inspeelt op de specifieke behoeften, uitdagingen en prestige van de diplomatieke gemeenschap.

 • VERKOOP AAN AMBASSADES

  Vanuit de Jaguar portfolio zijn we in staat om wagenparken op maat te leveren voor overheden wereldwijd, met voertuigen die perfect zijn afgestemd op het ambassadeleven.

CONTACTEER ONS

Wilt u meer weten over hoe u en uw bedrijf kunnen profiteren van Jaguar en Land Rover auto's, neem dan contact op met iemand van ons Fleet & Business Team.

Contact Us