Primaire navigatie overslaan

NIEUWE JAGUAR E‑PACE

JAGUAR'S EERSTE COMPACTE SUV BIEDT EEN UNIEKE COMBINATIE VAN PRACHTIG DESIGN, TOONAANGEVENDE WENDBAARHEID EN DYNAMISCH RIJGEDRAG. IN OPERATIONELE LEASING VANAF € 499/MAAND.

DE JAGUAR I‑PACE CONCEPT

DE COMBINATIE VAN TECHNOLOGIE VAN DE VOLGENDE GENERATIE EN TOEKOMSTGERICHT ONTWERP IN JAGUAR'S EERSTE VOLLEDIG ELEKTRISCHE WAGEN LEVERT EEN RIJBELEVING ZONDER EMISSIES OP.

DE JAGUAR XE

PERFORMANT, DYNAMISCH, ULTRA-GEPERFECTIONEERD EN EFFICIËNT. BUSINESS EDITION VANAF € 619/MAAND IN OPERATIONELE LEASING. DE IDEALE BEDRIJFSWAGEN.

JAGUAR XF

LUXUEUZE BERLINE OF SPORTBRAKE VOOR DE BEDRIJFSWERELD MET EEN KARAKTERVOL DESIGN, EEN DYNAMISCH RIJGEDRAG EN GEAVANCEERDE TECHNOLOGIE. BUSINESS EDITION VANAF € 669/MAAND IN OPERATIONELE LEASING.

DE JAGUAR F-PACE

JAGUAR’S EERSTE PERFORMANCE SUV COMBINEERT OPWINDENDE PRESTATIES MET EEN INDRUKWEKKEND LAAG BRANDSTOFVERBRUIK. BUSINESS EDITION VANAF € 724/MAAND IN OPERATIONELE LEASING.

JAGUAR XJ

EEN INDRUKWEKKENDE COMBINATIE VAN SCHOONHEID, KRACHT, LUXE EN EFFICIËNTIE.

skip.tertiary.navigation

FLEET & BUSINESS

Verfijning, massa's karakter en geavanceerde technologie: een Jaguar is de afspiegeling van het allerbeste bedrijfsethos. Met indrukwekkend lage cijfers voor brandstofverbruik en uitstoot is Jaguar ook een keuze die rendeert. Lange onderhoudsintervallen en een hoge restwaarde leveren het bedrijf heel wat op. Voor een bedrijfswagen die inspireert en motiveert, maar altijd binnen het budget blijft, is Jaguar de perfecte keuze.

Jaguars voldoen aan hoge specificaties en bieden een brede waaier aan opties die voldoen aan uw behoeften en vereisten en die uw medewerkers tevreden zullen stellen.

ONTDEK HOE JAGUAR VOOR U IS GEMAAKT:

WAAR VINDT U ONS?

Internationale klanten

Jaguars aankopen in meer dan één land?

Volg ons op Linkedln

Volg ons op LinkedIn om op de hoogte te blijven van het laatste Jaguar Fleet & Business nieuws.