DE ESSENTIE VAN RACE-PERFECTIE

De F-PACE Edition 1988, die door het SV Bespoke-team van Jaguar Special Vehicle Operations is gecreëerd in het Verenigd Koninkrijk, is beperkt tot slechts 394 voertuigen. Elk een perfecte manifestatie van adembenemende moderne luxe en rauw Jaguar vermogen.

DE CONVENTIES BLIJVEN DOORBREKEN

In 1988 heeft de Jaguar XJR-9, met een topsnelheid van 386 km/u, de harten van ontelbare racefans gewonnen. Vandaag de dag blijft de F-PACE SVR Edition 1988 de conventies doorbreken.

MARKANT EN KRACHTIG

De geest van de opvallende racekleuren van de XJR-9 is zichtbaar in het diepe Midnight Purple lakwerk van de Edition 1988 met details in Sunset Gold, en 22" gesmede lichtmetalen velgen in Champagne Gold afwerking.

SLECHTS 394 STUKS

Van de F-PACE SVR Edition 1988 worden slechts een symbolisch aantal exemplaren gebouwd, 394 om precies te zijn. Een detail dat voor de eigenaars wordt benadrukt op de eindkappen van het ‘SV Bespoke’ dashboard.

Als één van de meest bijzondere F-PACE uitvoeringen, is de kenmerkende rode 'R' in de SVR-badge vervangen door een opvallend zwart accent. De verlichte deurdrempelplaten met ‘Edition 1988’ logo zijn een duidelijke verwijzing naar de ereplaats van Jaguar in de racewereld.

ATLETISCHE KRACHT. PRACHTIGE DETAILS

Naast de ongelooflijk krachtige 5.0 liter V8 Supercharged benzinemotor van 550 pk bevat de F-PACE SVR Edition 1988 een schat aan geavanceerde en verrijkende functies. Koel- en verwarmbare SVR Performance-zetels met bekleding in semi-aniline leder, interieurafwerking in Carbon Fibre en een glazen panoramadak met schuif-/kanteldeel vooraan zorgen voor optimale vorm en functionaliteit.

F-PACE SVR EDITION 1988

Neem contact op met uw plaatselijke SV Specialist Centre als u meer wilt weten over deze nieuwste verzamelaarsexemplaar van Jaguar Special Vehicle Operations.

BLIJF ONTDEKKEN

Jaguar F-Pace

JAGUAR F-PACE SVR 575 EDITION

De laatste Jaguar V8 is een performance-SUV die zijn gelijke niet kent.

New SVR Logo

SPECIAL VEHICLE OPERATIONS

Luxe, prestaties en capaciteiten van het allerhoogste niveau om unieke Jaguar voertuigen te creëren.