HET SPANNENDE NIEUWE HOOFDSTUK IN
ONS GRAN TURISMO-VERHAAL

Een maximale snelheid van 410 km/u, een aerodynamisch ontwerp dat tot in de perfectie is vormgegeven en toonaangevende technologie definiëren de Jaguar Vision Gran Turismo SV – onze nieuwste volledig elektrische virtuele raceauto die is ontwikkeld voor Gran Turismo en is gebouwd als een grootschalige ontwerpstudie.

Het buitengewone, volledig elektrische aandrijfsysteem van de nieuwe Vision GT SV is ontworpen als de ultieme virtual endurance racer en is gebouwd door dezelfde Jaguar Racing-engineers achter de eerste Vision GT Coupé en de zes opeenvolgende Formule E-seizoenen van de Jaguar I-TYPE.

Het ontwerpen van de nieuwe Vision GT SV om gamers een nog intensere race-ervaring te bieden, was de taak van het Jaguar SV engineering team.

0-100 KM/U
 

1,71

seconden

De acceleratie van een volbloed Jaguar sportauto

TOPSNELHEID
 

410

km/u

Numbers that reflect the ultimate electric endurance racer

ONMIDDELLIJK
BESCHIKBAAR KOPPEL

3.360

Nm

De intelligente AWD-technologie en het vectorieel koppelverdeelsysteem zorgen voor een nog grotere wendbaarheid en controle

MAX. VERMOGEN
 

1.400

kW

Vier elektromotoren worden gevoed door een ultramodern lithium-ion-accupakket van 100 kWh

DE ULTIEME VIRTUELE RIJERVARING

De nieuwe Vision GT SV is volledig ontwikkeld in de virtuele wereld met geoptimaliseerde, geteste en bewezen aerodynamica met geavanceerde simulatietools. Om de toename in vermogen en koppel van de vier elektromotoren van de nieuwe Vision GT SV te reflecteren, vergeleken met drie motoren van zijn voorganger, genereert hij een geluid dat nog doelgerichter en onderscheidender is.

Het is authentieke maar futuristische Jaguar.