InControl1 is ontworpen om elke rit aangenamer te maken en vormt het technologische hart van het interieur van uw Jaguar. Omring uzelf met een nauwkeurige regeling van het interieurklimaat, slimme navigatie, entertainment en beveiligingsfuncties.

IDENTIFICEER UW INFOTAINMENTSYSTEEM
Ontdek de geconnecteerde diensten van uw Jaguar.
 • E-PACE (2021 - Present)
 • E-PACE (Pre 2020)
 • F-PACE (2021 - Present)
 • F-PACE (Pre 2020)
 • F-TYPE
 • I-PACE (2021 - Present)
 • I-PACE (Pre 2020)
 • XE (2021 - Present)
 • XE (Pre 2020)
 • XF (2021 - Present)
 • XF (Pre 2020)
UW AUTO
Kies uw Jaguar model

1Pivi, Pivi Pro en InControl-functies, opties, diensten van derden en hun beschikbaarheid zijn afhankelijk van de markt. Vraag uw Jaguar concessiehouder naar de beschikbaarheid en voorwaarden. Bepaalde functies vereisen een geschikte SIM-kaart en een geschikt datacontract dat ook nog doorloopt na de door uw concessiehouder geadviseerde aanloopperiode. Dekking van mobiele netwerken kan niet overal worden gegarandeerd. Getoonde informatie en afbeeldingen met betrekking tot InControl-technologie, inclusief schermen of fragmenten, zijn onderhevig aan software-updates, versiebeheer en andere systeem-/visuele wijzigingen, afhankelijk van de geselecteerde opties. Alle voorwaarden vindt u hier.

2De geconnecteerde navigatie vereist een geschikt data-abonnement dat doorloopt na de door uw Jaguar concessiehouder geadviseerde aanloopperiode.

3InControl-account en abonnement is vereist. Fair Use-beleid van toepassing. Als u de betreffende functie na de eerste abonnementsperiode wilt blijven gebruiken, dient u uw abonnement te verlengen en de toepasselijke verlengingskosten te betalen.

4Voor updates is de toestemming van de eigenaar/bestuurder vereist. Netwerkverbinding is vereist.

 

Opties en de beschikbaarheid daarvan kunnen verschillen per model, uitvoering en aandrijflijn, of kunnen alleen i.c.m. andere opties worden geselecteerd. Raadpleeg uw concessiehouder voor meer details of configureer uw auto online.

 

De bestuurder dient interieurfuncties alleen te gebruiken wanneer dat veilig is om te doen. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.

 

Alleen i.c.m. compatibele smartphones.

 

Apple CarPlayTM is een handelsmerk van Apple Inc. Mogelijk zijn voorwaarden voor eindgebruikers van Apple Inc van toepassing.

Uw auto is voorbereid voor Apple CarPlay. De door Apple CarPlay aangeboden diensten zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van functies in uw land. Zie https://www.apple.com/benl/ios/feature-availability/#apple-carplay voor meer informatie.

 

Android Auto® is een handelsmerk van Google LLC.

Uw auto is voorbereid voor Android Auto. De door Android Auto aangeboden diensten zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van functies in uw land. Zie https://www.android.com/intl/nl_be/auto/ voor meer informatie.

 

Amazon Alexa is slechts beschikbaar in bepaalde markten (en niet in België). Amazon, Alexa, Amazon Music, Audible en alle gerelateerde merken zijn geregistreerde handelsmerken van Amazon.com, Inc. of geaffilieerde bedrijven. Bepaalde Alexa-functionaliteit is afhankelijk van Smart Home technologie. Een abonnement voor 12 maanden op het Online Pack is vereist. Als u de betreffende functie na de eerste abonnementsperiode wilt blijven gebruiken, dient u uw abonnement te verlengen en de toepasselijke verlengingskosten te betalen. Alleen beschikbaar in markten met geconnecteerde diensten. Neem contact op met uw concessiehouder.  Online Pack voor S-uitvoering en hoger.

 

Remote omvat een abonnement dat kan worden verlengd na de door uw Jaguar concessiehouder geadviseerde aanloopperiode. De Remote App moet worden gedownload uit de Apple App Store/Google Play Store.