1. ACTIVEER UW INCONTROL-ACCOUNT

Om de geconnecteerde diensten en abonnementen van Jaguar in te schakelen, moet u eerst uw InControl-account activeren. Als u een nieuwe Jaguar hebt aangeschaft, raden wij u aan contact op te nemen met uw concessiehouder om u te helpen bij het activeringsproces.

HEBT U EEN TWEEDEHANDS JAGUAR MET APPROVED-LABEL GEKOCHT? 

Volg het eenvoudige zelfregistratieproces hieronder.

 

N.B.: als de knop Optimised Jaguar Assistance (sleutelpictogram) in de hemelconsole brandt, neemt u contact op met uw concessiehouder voor hulp.

HEBT U EEN TWEEDEHANDS JAGUAR MET APPROVED-LABEL GEKOCHT? 

Volg het eenvoudige zelfregistratieproces hieronder.

 

N.B.: als de knop Optimised Jaguar Assistance (sleutelpictogram) in de hemelconsole brandt, neemt u contact op met uw concessiehouder voor hulp.

INCONTROL-REGISTRATIE

JDX car email notification on mobile

REGISTRATIE DOOR CONCESSIEHOUDER

Zodra uw concessiehouder uw InControl-registratieproces start, ontvangt u een e-mail met een link  om uw activering te voltooien.

 

Als u de activeringsmail niet hebt ontvangen van uw concessiehouder, controleer dan uw Spam-map.

JDX car application in device

ZELFREGISTRATIE

Als u een tweedehands Jaguar hebt gekocht of als uw concessiehouder u niet heeft geregistreerd voor een account, volgt u de onderstaande link.

 

Zorg voordat u start dat uw Jaguar geparkeerd staat in een gebied met een goede netwerkontvangst en dat u de nummerplaat en het chassisnummer (VIN) bij de hand hebt. 

2. STEL UW INFOTAINMENTSYSTEEM IN

VOLG DE WIZARD

Met de opstartwizard kunt u uw infotainmentsysteem eenvoudig configureren en instellen, inclusief het koppelen van telefoons en het instellen van radiovoorkeuren.

VOLG DE WIZARD

Met de opstartwizard kunt u uw infotainmentsysteem eenvoudig configureren en instellen, inclusief het koppelen van telefoons en het instellen van radiovoorkeuren.

3. SYNCHRONISEER UW APPS EN APPARATEN

JDX car screen display

MAAK VERBINDING MET DE INGEBOUWDE LIVE-APPS VAN UW AUTO 

Ontvang weerberichten en online media rechtstreeks op uw touchscreen*. Geen mobiel apparaat nodig.

 

Selecteer het pictogram ‘Accounts koppelen’ in de Apps-sectie van uw infotainmentsysteem en zoek de app die u wilt koppelen. U kunt de QR-code scannen met uw smartphone of 'E-mail mij' selecteren om een link naar de aanmeldpagina te ontvangen via e-mail.

 

Nadat de app is gekoppeld, kunt u de service onmiddellijk gebruiken in uw auto. Gekoppelde services worden met een pictogram gemarkeerd in het gedeelte Apps, als mediabron weergegeven in de mediaspeler of als een actieve kalender in de Agenda-app. 

Infotainment touch screen display of Jaguar

MAAK VERBINDING MET APPLE CARPLAYTM OF ANDROID AUTOTM

Met het meegeleverde Smartphone Pack van uw voertuig kunt u uw apps gemakkelijk gebruiken via Apple CarPlayTM en Android AutoTM.

 

Verbind uw apparaat eenvoudigweg met uw touchscreen via Bluetooth of een gecertificeerde USB-kabel.

 

Voor Apple CarPlayTM moet de meest recente versie van iOS geïnstalleerd zijn op uw iPhone en moet Siri® zijn ingeschakeld. Voor Android AutoTM moet de meest recente Android Auto-app geïnstalleerd zijn op uw Google-apparaat en moet Google Voice Assistant zijn ingeschakeld.

4. STEL UW SPRAAKONDERSTEUNING IN

JDX car screen showing voice setting

GECONNECTEERDE SPRAAK

"Hey Jaguar". Met een eenvoudige spraakopdracht kunt u een wereld van handenvrije connectiviteit in uw voertuig tot stand brengen.

JDX car screen display

VERBINDING MAKEN MET AMAZONTM ALEXA

Bedien uw navigatie en muziek met uw stem. Amazon Alexa is ingebouwd in uw infotainmentsysteem, dus het is snel, responsief en gemakkelijk te gebruiken. Opgelet: Amazon Alexa is niet beschikbaar in België. 

UW AUTO OP AFSTAND BEWAKEN

Bewaak de veiligheid, gezondheid en status van uw Jaguar vanaf uw smartphone met de Remote-app. Als u zich hebt geregistreerd voor Secure Tracker, hebt u de Remote-app nodig om diefstalmeldingen te ontvangen.

 

Houd er rekening mee dat functies van de Remote-app* alleen kunnen worden gebruikt nadat u uw InControl-account hebt geactiveerd via de website 'My Jaguar Incontrol'.

UW AUTO OP AFSTAND BEWAKEN

Bewaak de veiligheid, gezondheid en status van uw Jaguar vanaf uw smartphone met de Remote-app. Als u zich hebt geregistreerd voor Secure Tracker, hebt u de Remote-app nodig om diefstalmeldingen te ontvangen.

 

Houd er rekening mee dat functies van de Remote-app* alleen kunnen worden gebruikt nadat u uw InControl-account hebt geactiveerd via de website 'My Jaguar Incontrol'.

VEELGESTELDE VRAGEN

HOE DE KAARTEN VAN HET NAVIGATIESYSTEEM UPDATEN?

Zolang het abonnement voor de geconnecteerde navigatie actief is, worden de kaarten automatisch geüpdatet. Een abonnement voor het geconnecteerde navigatiesysteem is meestal inbegrepen gedurende de garantieperiode. Als het abonnement wordt verlengd, zullen de kaarten automatisch worden geüpdatet.

HOEVEEL BLUETOOTH-APPARATEN KUNNEN WORDEN AANGESLOTEN OF GEKOPPELD?

Er kunnen in totaal 8 Bluetooth-apparaten worden gekoppeld, waarbij twee apparaten tegelijkertijd kunnen worden gekoppeld – dit kunnen telefoons of media-apparaten zijn. Het eerste apparaat dat aan Pivi/Pivi Pro wordt gekoppeld, wordt aangewezen als uw primaire apparaat. U kunt dit wijzigen in de instellingen. Ga daarvoor naar Instellingen > Alles > Connectiviteit > Bluetooth > en tik op het apparaat dat u wilt wijzigen.

INCONTROL-SERVICES VERLENGEN

Wanneer de vervaldatum van uw InControl-services nadert, ontvangt u een e-mail met een link waarmee u de InControl-services kunt verlengen. Als u deze e-mail niet hebt ontvangen of als de link is verlopen, neem dan contact op met uw concessiehouder.

PERSOONLIJKE GEGEVENS VERWIJDEREN

Voordat u uw auto verkoopt, moet u de voertuiggegevens uit uw InControl-account verwijderen. Meld u aan bij de website 'My Jaguar Incontrol', selecteer 'Voertuiginstellingen' aan de rechterkant en selecteer het menu 'Auto verwijderen'. Tik op 'Auto verwijderen' om alle voertuiggegevens uit uw InControl-account te verwijderen. U wordt gevraagd het wachtwoord van uw InControl-account in te voeren. Ga in Pivi/Pivi Pro naar Instellingen > Alles > Profielinstellingen om het profiel te selecteren dat u wilt verwijderen. Als u onlangs een tweedehands Jaguar hebt gekocht, neem dan contact op met uw concessiehouder.

MOET IK EEN SIMKAART VOOR MOBIELE DATA HEBBEN?

Nee, uw auto wordt geleverd met een ingebouwde simkaart voor het gebruik van:

1.De online functies/diensten van het geconnecteerde navigatiesysteem1

2.Wi-Fi-hotspot6

3.Functies/services van het Online Pack2

Voor deze services is een geldig abonnement vereist. Mobiele data zijn inbegrepen in het abonnement, er zijn dus geen extra contracten of simkaarten nodig zolang het abonnement loopt.

VERSCHILLENDE KAARTWEERGAVEN SELECTEREN OP HET VIRTUELE INSTRUMENTENPANEEL

Om de indeling van het Interactive Driver Display te wijzigen, opent u de instellingen in het menu via de stuurwielknoppen. Afhankelijk van model en uitvoering kunnen er extra voorkeuren voor het Interactive Driver Display beschikbaar zijn. Deze zijn toegankelijk via de hoofdinstellingen van Pivi Pro > Navigatie > Driver Display.

HAAL ALLES UIT UW JAGUAR INFOTAINMENT

UW ABONNEMENTEN BEHEREN

Krijg snel toegang tot de gegevens van uw huidige InControl-abonnement.

UW ABONNEMENTEN BEHEREN

Krijg snel toegang tot de gegevens van uw huidige InControl-abonnement.

InControl-functies, opties, diensten van derden en de beschikbaarheid daarvan zijn afhankelijk van de markt. Vraag uw Jaguar concessiehouder naar de beschikbaarheid en voorwaarden. Bepaalde functies omvatten een abonnement dat moet worden verlengd na de door uw concessiehouder geadviseerde aanloopperiode. Dekking van mobiele netwerken kan niet overal worden gegarandeerd. Getoonde informatie en afbeeldingen met betrekking tot InControl-technologie, inclusief schermen of fragmenten, zijn onderhevig aan software-updates, versiebeheer en andere systeem-/visuele wijzigingen, afhankelijk van de geselecteerde opties.

 

Opties en de beschikbaarheid daarvan kunnen verschillen per model, uitvoering en aandrijflijn, of kunnen alleen i.c.m. andere opties worden geselecteerd. Raadpleeg uw concessiehouder voor meer details of configureer uw auto online.

 

De bestuurder dient interieurfuncties alleen te gebruiken wanneer dat veilig is om te doen. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.

 

Alleen i.c.m. compatibele smartphones.

 

1De geconnecteerde navigatie vereist een geschikt data-abonnement dat doorloopt na de door uw Jaguar concessiehouder geadviseerde aanloopperiode.

2Online Pack-abonnement van 12 maanden is vereist. Als u de betreffende functie na de eerste abonnementsperiode wilt blijven gebruiken, dient u uw abonnement te verlengen en de toepasselijke verlengingskosten te betalen. Alleen beschikbaar in markten met geconnecteerde diensten. Neem contact op met uw concessiehouder. Online Pack voor S-uitvoering en hoger.

3Uw auto is voorbereid voor Apple CarPlay. De door Apple CarPlay aangeboden diensten zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van functies in uw land. Zie https://www.apple.com/benl/ios/feature-availability/#apple-carplay voor meer informatie.

4Uw auto is voorbereid voor Android Auto. De door Android Auto aangeboden diensten zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van functies in uw land. Zie https://www.android.com/intl/nl_be/auto/ voor meer informatie.

5Amazon Alexa is slechts beschikbaar in bepaalde markten (en niet in België). Amazon, Alexa, Amazon Music, Audible en alle gerelateerde merken zijn geregistreerde handelsmerken van Amazon.com, Inc. of geaffilieerde bedrijven. Bepaalde Alexa-functionaliteit is afhankelijk van Smart Home technologie. Een abonnement voor 12 maanden op het Online Pack is vereist. Als u de betreffende functie na de eerste abonnementsperiode wilt blijven gebruiken, dient u uw abonnement te verlengen en de toepasselijke verlengingskosten te betalen. Alleen beschikbaar in markten met geconnecteerde diensten. Neem contact op met uw concessiehouder.  Online Pack voor S-uitvoering en hoger.

6Fair Use-beleid van toepassing. Indien binnen een maand 20 GB aan data is verbruikt, is het mogelijk dat de datasnelheid en functionaliteit in de auto de rest van de maand afneemt.

7Niet alle live-apps zijn beschikbaar voor alle auto’s. Neem contact op met uw concessiehouder. 

8Beschikbaar om te downloaden via de App Store of Google Play voor de meeste Android en Apple iOS smartphones. Voor de Jaguar Remote-app zijn een netwerkverbinding, een compatibele smartphone, een InControl-account en een Remote-abonnement vereist. Als u de betreffende functie na de eerste abonnementsperiode wilt blijven gebruiken, dient u uw abonnement te verlengen en de toepasselijke verlengingskosten te betalen.