5 JAAR JAGUAR FABRIEKSGARANTIE

Wij zijn ervan overtuigd dat onze auto’s zijn gebouwd voor een lange levensduur, en dat geeft ons het vertrouwen om een in de auto-industrie toonaangevende garantie te bieden. Al onze modellen genieten voortaan* standaard van een fabrieksgarantie van 5 jaar / 150.000 km (eerst bereikte limiet) en een abonnement van vijf jaar op InControl Remote. Goed voor een totale gemoedsrust.

ALGEMENE FABRIEKSGARANTIE: 5 JAAR
Indien het mocht nodig blijken dat bij normaal gebruik een onderdeel van uw Jaguar moet worden hersteld of vervangen wegens een materiaal- of fabricagefout**, dan zal uw Jaguar erkende hersteller deze herstelling volledig kosteloos uitvoeren gedurende een periode van 5 jaar / 150.000 km (eerst bereikte limiet).

INCONTROL REMOTE: 5 JAAR
Maak uw leven gemakkelijker wanneer het er op aankomt. Het abonnement 'InControl Remote' biedt een slimme combinatie van optimale pechhulp, automatische noodoproepen en de mogelijkheid om vanaf overal ter wereld contact met uw auto op te nemen. Standaard voorzien gedurende 5 jaar en zonder kilometerbeperking.

WAARBORG OP LAKWERK: 3 JAAR
Indien de laklaag van de carrosserie moet behandeld worden omwille van een fabricage- of materiaalfout, dan zal de noodzakelijke herstelling volledig kosteloos worden uitgevoerd door een Jaguar erkende hersteller. Deze waarborg geldt voor een periode van 3 jaar zonder kilometerbeperking.

WAARBORG TEGEN CORROSIE: 6 JAAR
Als een deel van de carrosserie van de wagen geperforeerd raakt door het doorroesten van binnenuit, zal dit paneel geheel gratis vervangen of hersteld worden door een Jaguar erkende hersteller. Onder carrosserie verstaat men alle metalen panelen zoals deuren, motorkap, kofferdeksel en spatborden, maar exclusief sierstrips, afdeklijsten en scharnieren. Deze waarborgdekking geldt voor een periode van 6 jaar zonder kilometerbeperking. Uw wagen dient minstens één maal per jaar bij een Jaguar erkende hersteller concessiehouder voor een preventieve controle binnengebracht te worden.

WAARBORG OP HOOGSPANNINGSACCU'S: TOT 8 JAAR
Ons aanbod geëlektrificeerde modellen groeit met de dag. Net om die reden wordt ook de nodige aandacht geschonken aan de hoogspanningsaccu's die specifiek in deze modellen aanwezig zijn. Zo geniet u op de hoogspanningsaccu van ons 100% elektrisch model (I-PACE) van een garantie van 8 jaar / 160.000 km. Op de aandrijvingsaccu's van onze plug-in hybrides (E-PACE en F-PACE PHEV) geldt een garantie van 6 jaar / 100.000 km.

JAGUAR ASSISTANCE: MINIMAAL 3 JAAR
Wat er ook gebeurt, ongeacht de situatie, waar in Europa u ook bent: u kunt gedurende minimaal 3 jaar vertrouwen op de pechhulp van Jaguar Assistance. Direct na uw telefoontje sturen wij hulp naar u toe. Jaguar Assistance is bovendien jaarlijks gratis verlengbaar indien u uw regulier onderhoud en een zomer- of wintercheck door een Jaguar erkend hersteller laat uitvoeren. Uw totale gemoedsrust gegarandeerd.

*Geldig op alle nieuwe Jaguar modellen door een officiële Belgische Jaguar concessiehouder geleverd vanaf 1 oktober 2021.
**Niet inbegrepen zijn reparaties en vervangingen als gevolg van normale slijtage en een normaal gebruik van het voertuig. Alle ingrepen die deel uitmaken van de door de constructeur voorgeschreven kleine en grote onderhoudsbeurten of die door de uitsluitende verantwoordelijkheid van de eigenaar of een derde partij zijn veroorzaakt, worden niet gedekt onder de garantiebepalingen. Evenmin kan er aanspraak gemaakt worden op de garantiebepalingen indien bepaalde schade optreedt n.a.v. het niet naleven van de onderhoudsvoorschriften van de constructeur. Meer informatie bij onze erkende herstellers.
Eerst bereikte limiet en geldend bij een 'State of Health' van de accu lager dan 70%. Een gezondheidsstatus van 70% betekent dat de desbetreffende accu een capaciteit van nog minstens 70% heeft t.o.v. de oorspronkelijke capaciteit. Meer informatie bij onze erkende herstellers.