ORIGINELE JAGUAR ONDERDELEN

De integriteit van uw wagen blijft het best intact als bij iedere reparatie originele Jaguar onderdelen worden gebruikt. Alle reparatiewerkzaamheden zijn dan gewaarborgd en de garantie op uw voertuig blijft geldig.

Daarnaast kunt u ervan op aan dat er hoogwaardige prestaties worden geleverd. Alleen originele onderdelen worden geproduceerd en getest conform onze strenge eisen.

Voordelen
Alle originele onderdelen van Jaguar worden geproduceerd volgens dezelfde specificaties als de onderdelen waarmee de wagen bij aankoop was uitgerust. U bent met uw aankoop dus niet alleen verzekerd van een prachtige nieuwe wagen, maar ook een van doordacht ontwerp-, onderzoeks- en testbeleid.

Jaguar Accessories

REMMEN

Jaguar was ooit de eerste autofabrikant die in productiewagens schijfremmen plaatste. Nog steeds is het remsysteem een van de onderdelen waaraan we bijzonder veel zorg besteden. Onze remblokken en -schijven ondergaan niet zelden een tot wel twaalf maanden durend proces van nauwgezet ontwerp en ontwikkeling voor we er onze goedkeuring aan geven.

Jaguar F-TYPE double Exhaust pipe

UITLATEN

Het Jaguar uitlaatsysteem produceert een sportieve klank bij acceleratie buiten de bebouwde kom, maar blijft bescheidener als er rustig getoerd wordt.

Jaguar F-TYPE Wheel Close-Up View

LICHTMETALEN VELGEN

Jaguar lichtmetalen velgen zijn een lust voor het oog en passen perfect bij de sportieve aard van de wagens.

Jaguar-Fuel-Filter

BRANDSTOFFILTERS

Altijd is er een kans dat de brandstof die in uw wagen gaat, ongewenste deeltjes zoals stof, zand of roest bevat. Jaguar voorziet in originele brandstoffilters waarmee benzine- en dieselmotoren bijzonder goed beschermd worden tegen corroderende en schadelijke producten.

Jaguar Air Filter

LUCHTFILTERS

Luchtfilters zijn belangrijk. Zij voorzien de motor immers van de juiste hoeveelheid schone, geheel van verontreinigingen ontdane lucht. Een originele Jaguar luchtfilter voldoet gegarandeerd aan twee belangrijke normen: kalibratie en filtratie.

Jaguar-Oil-Filter

OLIEFILTERS

Een originele Jaguar oliefilter is ontworpen voor full-flow filtratie van de motorolie. De gefilterde olie dient ter smering en voorkomt slijtage van interne bewegende motoronderdelen, zoals de krukas en nokkenassen. Daarom is de olie van levensbelang voor het functioneren en de levensduur van de motor.