ONGECOMPLICEERD ONDERHOUD

Laat geen twijfel bestaan over uw kosten en vertrouw uw Jaguar toe aan het bekwame vakmanschap van onze deskundige technici.

X260 door console

ONDERHOUD ZONDER KOSTEN

Het onderhoudsplan is inclusief gratis motorolie- en filtervervanging.

JAGUAR F-PACE INTERIOR DETAILS

PRIJZEN ZONDER VERRASSINGEN

Geniet van de prijsgarantie gedurende de gehele looptijd van uw onderhoudsplan; zo dient u geen rekening te houden met onverwachte prijsstijgingen.

Jaguar Classic XK Engine

ORIGINELE ONDERDELEN

Houd uw Jaguar 100% Jaguar. Bij alle werkzaamheden worden uitsluitend originele Jaguar onderdelen gebruikt met een garantie van 24 maanden.

Jaguar Manufacturing Plant

SERVICE WAAR EN WANNEER HET U BEST PAST

Waarheen uw reis u ook voert, met landelijke dekking is uw Jaguar altijd welkom in al onze erkende werkplaatsen in het hele land.

JAGUAR ONDERHOUDSPLANNEN

De slimste manier om service- en onderhoudskosten te beheren. Hiermee wordt het maken van plannen voor de weg die voor u ligt gemakkelijker dan ooit.

JAGUAR CARE

Jaguar Care dekt specifieke routine-onderhoudsbeurten voor een periode van 2 tot 8 jaar.

 

JAGUAR CARE+

Jaguar Care onderhoudsdekking plus in aanmerking komende slijtageonderdelen, waaronder de vervanging van remschijven, remblokken, bougies en ruitenwisserbladen, evenals alle arbeidskosten.

 

Car passing out from the parking lot
Car passing out from the parking lot
Autoplay Start
Autoplay Stop

RELAX, ER WORDT VOOR GEZORGD

Jaguar F-Pace Exhaust Features

5 JAAR GARANTIE

Iedere nieuwe Jaguar, die vanaf 1 oktober 2021 door een erkende en in België of Luxemburg gevestigde Jaguar concessiehouder wordt geleverd, geniet standaard van vijf jaar volledige fabrieksgarantie met een maximum van 150.000 km (eerst bereikte limiet)*. Gedurende deze periode worden defecten als gevolg van productiefouten in materialen of fabricage gratis hersteld of vervangen, en ongeacht of de auto gedurende de garantieperiode een andere eigenaar heeft gekregen.

Jaguar Car Wheel Details F-Pace

5 JAAR JAGUAR ASSISTANCE

Wat er ook gebeurt, ongeacht de situatie, waar in Europa u ook bent: u kunt gedurende 5 jaar vertrouwen op de pechhulp van Jaguar Assistance. Direct na uw telefoontje sturen wij hulp naar u toe. Voorwaarde: u kiest jaarlijks voor een Jaguar erkend hersteller voor uw regulier onderhoud en een zomer- of wintercheck. Uw totale gemoedsrust gegarandeerd.

Jaguar F-Pace back side red light features

5 JAAR INCONTROL REMOTE

Een slimme combinatie van optimale pechhulp, automatische noodoproepen en de mogelijkheid om vanaf overal ter wereld contact met uw auto op te nemen.